Jet 90E multi

Jet 90E multi

VS15R8544S1/GE

Odaberite boju

Boja :
 • Snažan, ali lagan
  Lagan usprkos naprednim radnim karakteristikama čišćenja
 • Velika usisna snaga
  Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača
 • Izuzetna usisna snaga
  Jet Cyclone tehnologija
 • Održava zrak čišćim
  Peteroslojni HEPA filtracijski sistem*

Snažan, ali lagan

Lagan usprkos naprednim radnim karakteristikama čišćenja

Jednostavno očistite različite vrste podova laganim, ali snažnim bežičnim štapnim usisivačem. Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača usisava snagom od 150 W*. Aerodinamičan dizajn ventilacijskog sistema optimizira protok zraka, dok multiciklonski sistem filtracije zadržava sitne čestice prašine.

Snažan, ali lagan Snažan, ali lagan

* Usisna snaga testirana je u skladu s standardom IEC62885-2, klauzuli 5.8, na ulazu u alat bez dodatne opreme, korištenjem maksimalnog načina rada. Temeljeno na internom testiranju.

Velika usisna snaga

Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača

Usisavajte efikasnije snagom usisa do 150 W*. Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača optimizira protok zraka zavarenim ultrazvučnim lopaticama ventilatora. Na taj način stvara veliku ulaznu snagu do 410 W**, održava visok nivo energetske efikasnosti i generiše usisnu snagu do 150 W*.

Velika usisna snaga Velika usisna snaga

* Usisna snaga testirana je u skladu s standardom IEC62885-2, klauzuli 5.8., na ulazu u alat bez motora, korištenjem Max načina rada. Temeljeno na internom testiranju. ** Testirano u skladu s standardom IEC60335-1 klauzuli 10. Temeljeno na internom testiranju.

Izuzetna usisna snaga

Jet Cyclone tehnologija

Visoka efikasnost multiciklonske tehnologije koju koristi sistem mlaznog ciklona omogućuje bolje pročišćavanje zraka i pruža izuzetnu usisnu snagu. Optimalni protok smanjuje otpor zraka, a njegovih 9 ciklona s 27 ulaza zraka smanjuje gubitak usisne snage. Također higijenski odvaja sitne čestice prašine od zraka.

* Temeljeno na internom testiranju u skladu s standardom IEC62885-2 klauzuli 5.9. u poređenju sa Samsung VS80N8014KR/EN modelom.

Temeljito usisava tepihe

Turbo akcijska četka

Skupite sitne čestice prašine s tepiha i tvrdih podova pomoću turbo akcijske četke s 3750 okretaja u minuti*. Četka koja se okreće za 180 stepeni omogućuje jednostavno mijenjanje smjera i čišćenje svakog ugla. Rotirajući bubanj odvaja se jednim klikom, što olakšava održavanje.

* Temeljeno na internom testiranju korištenjem minimalnog, umjerenog i maksimalnog načina rada. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pojedinačnom korištenju.

Održava zrak čišćim

Peteroslojni HEPA filtracijski sistem*

Udišite čišći zrak s petoslojnim HEPA filtracijskim sistemom*. Najprije glavni ciklon i filter s metalnom mrežastom rešetkom odvajaju i zadržavaju velike čestice prašine, dok mlazni ciklon i mikrofiltar zadržavaju sitne čestice prašine. U konačnici filter za ultrasitne čestice prašine zadržava 99,999 %** prašine i alergena.

Održava zrak čišćim Održava zrak čišćim

* HEPA filtracijski sistem.* Visokoučinkoviti sistem filtracije sitnih čestica iz zraka.** Testirano su skladu s standardom IEC62885-2 klauzuli 5.11., korištenjem maksimalnog načina rada. Temeljeno na internom testiranju. *** Raspon veličine čestica poput peludi i plijesni iznosi 0,3~10 µm, što je uglavnom nevidljivo ljudskom oku.

Do 40 minuta* čišćenja

Odvojiva i dugotrajnija baterija

Čistite duže vrijeme bez punjenja. Baterija visoke efikasnosti (1800 mA) održava usisnu snagu do 40 minuta*. Zadržavaju 70 % svojih izvornih radnih karakteristika i do 500 ciklusa**. Također je možete jednostavno ukloniti i zamijeniti rezervnom baterijom*** i tako produžiti vrijeme čišćenja na 80 minuta.

* Navedeno vrijeme rada odnosi se na minimalnu razinu snage s priključenim alatom bez motora. ** Zadržava 70 % kapaciteta nakon pet godina korištenja na uzorku od 100 ciklusa godišnje. 1 ciklus: ukupno korištenje baterije nakon potpunog punjenja. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o učestalosti korištenja. Temeljeno na internom testiranju. *** Druga baterija prodaje se zasebno kao dodatna oprema.

Ergonomski punjač

Z Station

Olakšajte postavljanje i punjenje usisivača pomoću „Z Station“ stalka za punjenje. Nagib od sedam stepeni olakšava spremanje i odvajanje usisivača. Zbog svojeg tankog i samostojećeg dizajna možete ga ostaviti bilo gdje. Također je opremljen dvostrukim adapterima za punjenje, tako da istovremeno možete napuniti dvije baterije* za samo 3,5 sata**.

* Druga baterija prodaje se posebno kao dodatna oprema.** Temeljeno na internom testiranju u rasponu punjenja od 0 % do 100 %. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pojedinačnom korištenju.

* Druga baterija prodaje se posebno kao dodatna oprema.** Temeljeno na internom testiranju u rasponu punjenja od 0 % do 100 %. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pojedinačnom korištenju.

Provjerite krajičkom oka

Digitalni displej

Pobrinite se da Vaš usisivač uvijek radi na optimalnoj razini pomoću ugrađenog digitalnog displeja. Možete intuitivno provjeriti status aparata, npr. razinu snage ili vrstu četke. Također Vam signalizira poteškoće s osovinom četke ili blokiranje. Time je omogućeno praktično upravljanje i održavanje.

Potpuno periv spremnik

Periv spremnik za prašinu

Održavajte spremnik za prašinu higijenski čistim i jednostavnije praznite svoj usisivač. Cijeli je spremnik za prašinu, uključujući multiciklonski sistem, potpuno periv kako bi ostao čist i svjež. Također se može ukloniti bez odvajanja cijevi od kućišta koje se drži u ruci.

Ergonomska udobnost

Teleskopska cijev

Očistite svoj dom bez poteškoća jednostavnim upravljanjem i pomicanjem. Lagani dizajn osigurava maksimalnu iskoristivost i ublažava opterećenje zglobova. Možete namjestiti četiri različite dužine teleskopske cijevi za maksimalnu ergonomsku udobnost. Na taj način možete očistiti cijelu kuću bez ikakvih poteškoća.

Očistite tvrde podove

Meka akcijska četka

Skupite sitne čestice prašine s tvrdog poda ili iz šupljina pomoću meke akcijske četke sa srebrnim antistatičkim nitima. Glava četke koja se okreće za 180 stepeni omogućuje čišćenje svakog kutka. Također sprječava da se dlake kućnih ljubimaca zapetljaju unutar četke. Četka se odvaja jednim klikom, što olakšava održavanje.

* Temeljeno na internom testiranju korištenjem minimalnog, umjerenog i maksimalnog načina rada. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pojedinačnom korištenju.

Obrišite tvrde podove

Rotirajuće četke (Spinning Sweeper)

Jednostavnije obrišite tvrde podove dodatnim rotirajućim četkama. Njihove rotirajuće vlažne navlake omogućuju učinkovitije i lakše čišćenje. Također možete koristiti ponovno upotrebljive navlake za brisanje od mikrovlakana ili jednokratne vlažne krpe. Upotrebljive su do 75 minuta*, tako da možete besprijekorno očistiti tvrde podove.

*Dostupno kao opcija kod određenih modela

Specifikacije

 • Kapacitet spremnika za prašinu 0.5 ℓ
 • Maks. potrošnja 410 W
 • Težina 2.6 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.