Galaxy XCover 5

Galaxy XCover 5

SM-G525FZKDEEC

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Dva Galaxy XCover 5 u crnoj boji stoje jedan do drugog i blago se preklapaju. Nagnuti sa narandžastom linijskom grafikom na ekranu nalazi se sa lijeve strane i prikazuje dizajn XCover ključa. Drugi pogled sa zadnje strane Galaxy XCover 5 prikazuje dvostruke LED bliceve.
  X Cover Tipka
 • Ruka drži Galaxy XCover 5 sa stražnje strane sa kapljicama vode. U pozadini, osoba koja nosi narančastu kacigu s plavim ruksakom prelazi rijeku i prska vodu.
  IP68
 • Slovo 3000 mAh je u centru. Zelene ikone pune baterije sa crnim podebljanim obrisima predstavljaju prvu i drugu † 0 ', sa zamjenjivim oznakama strelica. Gornji opis kaže † Otkrij i zamijeni bateriju ', a donji dio Galaxy XCover 5 je iznad ovih.
  Zamjenjiva baterija

Povežite se sa lakoćom, na otvorenom i u zatvorenom prostoru

Napravljen da traje, Galaxy XCover 5 je spreman da pođe sa Vama gdje god Vas život odvede. Pritiskom na XCover tipku dobijate na praktičnosti, poput paljenja LED lampe, ili je možete prilagoditi da pokrenete aplikacije koje su Vam potrebne da se bacite na posao.

Odolijeva izazovima

Budite na visini zadatka, bilo da ste na terenu ili van njega. IP68 ocjena pomaže da zaštitite svoj Galaxy XCover 5 od vode i prašine i manje brinete o svom telefonu. On ispunjava i MIL-STD 810H standarde što znači da je dovoljno izdržljiv da podnese i padove.

*IP68 ocjena: Vodootpornost u slatkovodnoj vodi do 1,5 metara dubine na period do 30 minuta i zaštita od prašine, prljavštine i pijeska. **MIL-STD 810H je standardizovani oblik testiranja kojeg je dizajnirala američka vojska kako bi precizno ocijenila ograničenja uređaja. Metode testiranja uključuju testiranje ispuštanja uređaja na čeličnu površinu s visine od 1,5 metara.

Divan prizor koji putuje

Razgledajte i nastavite s poslom. Galaxy XCover ima 5,3-inčni HD+ ekran za detaljniji doživljaj gledanja gdje god Vas posao odnese. Provjerite dokumente, gledajte videozapise i pobrinite se da ste na pravom putu u Mapama na praktičnom, živopisnom ekranu.

Praktičan dodir

Zaštitite ruke na otvorenom a neka Vaš telefon i dalje pruža odgovor na dodir. Ekran posjeduje pojačanu osjetljivost na dodir, pa tako svoj Galaxy XCover 5 možete koristiti čak i kada nosite rukavice, ili ako su Vam ruke vlažne od kiše ili snijega.

Zabilježite fantastične vanjske prizore

Neka Vaše uspomene traju kada ste napolju - Zadnja kamera od 16MP i Prednja kamera od 5MP na Galaxy XCover 5 snimaju jasne fotografije. A sa Dvostrukim LED blicem koji osvjetljava niskoosvijetljena okruženja možete zabilježiti snimke od jutra do mraka.

*Performanse kamere mogu varirati ovisno o okruženju.

Napunjen da izdrži duge dane

Sa svojom zamjenjivom baterijom od 3000mAh (tipično)**, Galaxy XCover 5 pruža dugotrajnu snagu. Kada zatrebate punjenje, zamijenite ga potpuno napunjenom dodatnom baterijom ili upotrijebite brzo punjenje od 15W. Plus, 2 POGO pina podržavaju punjenje nekoliko uređaja istovremeno.

*Dodatna zamjenjiva baterija i POGO stanica za punjenje se prodaju odvojeno. **Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 2920mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Možete računati na memoriju i brzinu

Galaxy XCover 5 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 4GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 64GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa microSD karticom do 1TB.

*Stvarna dostupna memorija može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Zaštitite ono što Vam je bitno

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver telefona od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu sigurnost, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz
 • Glavna kamera - rezolucija 16.0 MP
 • Težina (g) 172
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 56

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

* Veličina ekrana: Ekran se mjeri dijagonalno kao puni pravougaonik bez uzimanja u obzir zaobljenih uglova. Stvarna vidljiva površina je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

*Baterija: Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 2920mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Memorija: Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.