Kako ispravno napuniti Galaxy Z Flip s pomoću bežičnog punjača

Telefon s punim zaslonom koji se preklapa kako bi vam stao u džep s revolucionarnim fleksibilnim prikazom opremljen je tehnologijom bežičnog punjenja.

Uz ovu tehnologiju, uređaj je opremljen i sofisticiranim sustavom dvostruke baterije koja radi kao jedna kako bi se telefon mogao inteligentno puniti.

Ispravan način punjenja uređaja Galaxy Z Flip

Prije bežičnog punjenja baterije, najprije zaklopite uređaj i postavite središte stražnjeg dijela uređaja na središte bežičnog punjača kao što je prikazano na slici u nastavku kako biste osigurali da je njihova veza dobra.

 

Ako upotrebljavate bežični punjač u obliku stalka, Galaxy Z Flip možda se neće čvrsto pričvrstiti na punjač i možda se neće ispravno napuniti. Također, upotrebljavajte bežične punjače koje je odobrio Samsung. Ako upotrebljavate druge bežične punjače, baterija se možda neće ispravno napuniti.

slika uređaja postavljenog na postolje za punjenje

Sprječite da uređaj sklizne s postolja za bežično punjenje

Ako Galaxy Z Flip nije postavljen u središte postolja za bežično punjenje, uređaj bi mogao skliznuti s punjača tijekom punjenja. Prije bežičnog punjenja baterije, najprije preklopite uređaj i podesite uređaj na ispravan položaj, tako da je bežična zavojnica za punjenje na stražnjoj strani uređaja Galaxy Z Flip okrenuta prema središtu bežičnog punjača, kao što je prikazano na slici iznad. Također provjerite je li uređaj ispravno pričvršćen na punjač.

Ispravan način za upotrebu značajke bežični PowerShare

Možete puniti druge uređaje (certificirane pametne telefone WPC Qi i uređaje za nošenje Samsung) s pomoću baterije uređaja Galaxy Z Flip čak i dok ga punite. Za ispravno punjenje nemojte pomicati niti upotrebljavati nijedan uređaj tijekom punjenja. Napajanje drugog uređaja može biti manje od napajanja koje mu omogućuje uređaj Galaxy Z Flip.

 

Ako punite drugi uređaj dok punite Galaxy Z Flip, brzina punjenja možda će se smanjiti ili se uređaj možda neće ispravno napuniti, ovisno o vrsti punjača koji se upotrebljava. Brzina punjenja i učinkovitost mogu se razlikovati ovisno o stanju uređaja ili okoline.

Kada razina baterije padne na određenu razinu, PowerShare će se zaustaviti kako bi spriječio trošenje baterije uređaja Galaxy Z Flip.

Napomena: 

  • Ovisno o vrsti dodataka ili maske koji se upotrebljavaju, značajka bežični PowerShare možda neće ispravno raditi.
  • Preporučuje se ukloniti sve dodatke i masku prije upotrebe ove značajke.
  • Također, ako između uređaja postoje strani materijali poput prašine ili tekućine, pokušajte ponovno nakon što ih uklonite.

Kako aktivirati funkciju bežični PowerShare za punjenje drugih certificiranih uređaja.

 

1. korak Otvorite ploču za obavijesti.

2. korak Prijeđite prstom prema dolje.

3. korak Dodirnite bežični PowerShare da biste ga aktivirali.

 

Postavite drugi uređaj na središte vašeg uređaja, tako da im se stražnje strane dodiruju.

 

Uređaj ima ugrađeni magnet i, ovisno o uređaju, lokacija bežične zavojnice za punjenje razlikuje se; zato je važno promijeniti položaj oba uređaja kao što je prikazano na slici u nastavku kako bi veza bila besprijekorna. Ako se dva uređaja postave u različite položaje ili smjerove od prikazanih, uređaj će možda skliznuti zbog magnetskih sila.

uređaji koji upotrebljavaju bežični PowerShare

Napomena:

  • Postavite drugi uređaj na središte uređaja Galaxy Z flip, tako da su im stražnje strane okrenute jedna prema drugoj.       
  • Stražnja strana uređaja Galaxy Z Flip područje je bez kamere i zaslona maske.

Kliknite gumb "POŠALJI" kako biste poslali svoju povratnu informacije. Zahvaljujemo na sudjelovanju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama