Kako upariti i prebaciti uređaje povezane s bežičnim slušalicama Galaxy Buds+

Bez problema uparite slušalice Galaxy Buds+ s različitim vrstama uređaja kao što su pametni telefoni, tableti ili satovi.  
 

Saznajte kako prvi put upariti slušalice Galaxy Buds+ s mobilnim uređajima Samsung i mobilnim uređajima drugih proizvođača te pomoću Samsung računa, kao i prebaciti uparene uređaje između dva odvojena uređaja ili pomoću ploče s medijima i uređajima, što je detaljno objašnjeno u nastavku.

Uparivanje slušalica Galaxy Buds+ s mobilnim uređajima

Ako imate instaliranu aplikaciju Galaxy Wearable na svom mobilnom uređaju i ako je omogućena funkcija Bluetooth, jako je jednostavno upariti slušalice Galaxy Buds+ s vašim mobilnim uređajem prvi put. Pogledajte tri opcije navedene u nastavku kako biste uparili slušalice Buds+ i različite mobilne uređaje.

 

Kako upariti slušalice Galaxy Buds+ s mobilnim uređajima Samsung prvi put

Jednostavno otvorite futrolu za punjenje slušalica Galaxy Buds+ i pričekajte nekoliko minuta, potom ćete primiti skočnu obavijest na svom mobilnom uređaju.
 

Dodirnite Poveži u skočnom prozoru i slijedite upute na zaslonu da biste dovršili uparivanje.

Kako upariti slušalice Galaxy Buds+ s mobilnim uređajima drugih proizvođača prvi put

Uparivanje s Android OS uređajem

1 Na svom mobilnom uređaju pokrenite trgovinu Galaxy Store ili Play Store i preuzmite aplikaciju Galaxy Wearable.
  • Preuzmite aplikaciju Galaxy Wearable samo na mobilne uređaje s operativnim sustavom Android 5.0 (API 21) ili novijim te s 1,5 GB RAM-a ili više.
  • Jezik aplikacije Galaxy Wearable možete promijeniti na povezanom mobilnom uređaju. Na svom mobilnom uređaju pokrenite Postavke > Opće upravljanje > Jezik i unos > Jezik. Može se pojaviti engleski prema zadanim postavkama ako odabrani jezik na zaslonu Postavke nije podržan u aplikaciji Galaxy Wearable.
2 Provjerite smjer bežičnih slušalica i ispravno ih umetnite u njihove odgovarajuće utore u futroli za punjenje.
3 Zatvorite futrolu za punjenje.
4 Otvorite futrolu za punjenje. Slušalice će automatski ući u Bluetooth način uparivanja.
5 Na svom mobilnom uređaju aktivirajte značajku Bluetooth za povezivanje slušalica s mobilnim uređajem, pokrenite aplikaciju Galaxy Wearable, zatim slijedite upute na zaslonu da biste dovršili povezivanje.

Uparivanje s iOS uređajem

1 Preuzmite aplikaciju Galaxy Buds+ iz trgovine App Store.

Napomena: Aplikaciju možete preuzeti na iPhone 7 ili noviji koji ima iOS 10 i novije verzije.

2 Na svom iPhone uređaju idite na Postavke Bluetootha > odaberite DRUGI UREĐAJI pa Galaxy Buds+ na popisu.
3 Zatvorite futrolu za punjenje.
4 Otvorite futrolu za punjenje. Slušalice će automatski ući u Bluetooth način uparivanja.
5 Nakon što uparite slušalice pokrenite aplikaciju Galaxy Wearable na svom mobilnom uređaju, zatim slijedite upute na zaslonu da biste dovršili povezivanje.

Napomena: Ova metoda nije dostupna za Galaxy Bud(R170).

Kako upariti slušalice Galaxy Buds+ s više uređaja istovremeno s pomoću Samsung računa

Slušalice Galaxy Buds+ imaju značajku brzog prebacivanja Bluetooth veze koja vam omogućuje jednostavno povezivanje dodatnih slušalica Samsung. Upotrebom ove značajke možete jednostavno prebaciti Bluetooth vezu između nekoliko uređaja koji su prijavljeni na isti Samsung račun jer će se informacije o uparivanju slušalica sinkronizirati na druge uređaje koji se služe istim Samsung računom. Ne trebate upariti svaki uređaj pojedinačno.
 

Da biste povezali druge mobilne uređaje koji se služe istim Samsung računom sa slušalicama Galaxy Buds+, pratite korake u nastavku na mobilnom uređaju koji želite povezati.

1 Otvorite ploču za obavijesti i dodirnite Mediji ili dodirnite Postavke.
2 Dodirnite Veze i dodirnite Bluetooth.
3 Odaberite slušalice koje su sinkronizirane putem Samsung računa.

Ako se slušalice ne povežu s mobilnim uređajem, ne pojavljuje se skočni prozor za povezivanje ili vaš mobilni uređaj ne može pronaći slušalice, dodirnite i držite obje dodirne plohe slušalica dok ih nosite kako biste ušli u način ručnog uparivanja Bluetooth. Nakon što uđete u Bluetooth način uparivanja, začut ćete zvuk. Imajte na umu da se nećete moći poslužiti ovim načinom ako reproducirate glazbu i ako ste postavili podešavanje glasnoće kao unaprijed postavljenu značajku dodirivanja i držanja.

Prebacivanje veze slušalica Galaxy Buds+

Nakon uparivanja slušalica Buds+ s mobilnim uređajima, također možete s lakoćom prebaciti vezu između više uređaja. Kad se zatraži veza s drugog uređaja, prebacivanje je jednostavno i bez prethodnog ručnog isključivanja s trenutnog uređaja. Prilikom prebacivanja između uređaja nećete morati brinuti o ručnom prekidanju veze i uparivanju. Pogledajte opcije u nastavku kako biste prebacili svoje slušalice Buds+ koje su povezane s različitim mobilnim uređajima.

Kako prebaciti vezu između slušalica Galaxy Buds+ koje su uparene s dva različita uređaja

Na mobilnom uređaju na kojem želite prebaciti vezu dodirnite Postavke > Veze > Bluetooth i zatim odaberite slušalice pod Upareni uređaji

Slika koja prikazuje dva pametna telefona galaxy uparena sa slušalicama Galaxy Buds+. Za prebacivanje jednostavno dodirnite slušalice pod Upareni uređaji na uređaju kojim se želite koristiti.

Kako prebaciti vezu uparenih uređaja pomoću ploče s medijima ili uređajima na vašem telefonu Galaxy

Ako je više Bluetooth audiouređaja spojeno s vašim mobilnim uređajem, možete upotrijebiti ploču Mediji ili Uređaji na mobilnim telefonima s operativnim sustavom Android 10 za prebacivanje veze između različitih uređaja. Pogledajte korake u nastavku.

Ploča s medijima

1 Prijeđite prstom prema dolje s vrha zaslona mobilnog uređaja.
2 Dodirnite Mediji i tada ćete moći vidjeti uređaje povezane s audio izlazom.
3 Dodirnite Galaxy Buds+ za povezivanje audio izlaza s vašim slušalicama.

Ploča s uređajima

1 Za prebacivanje pomoću ploče Uređaji, započnite istim postupkom prelaska prstom prema dolje s vrha zaslona mobilnog uređaja.
2 Dodirnite Uređaji i tada će vam se prikazati uređaji koji su izravno povezani s vašim mobilnim uređajem.
3 Dodirnite Galaxy Buds+, to će vas dovesti do zaslona gdje možete prekinuti vezu ili poništiti uparivanje s mobilnog uređaja.

Napomena: Snimke zaslona uređaja i izbornik mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama