Provjerite nove funkcionalnosti (značajke) kamera uređaja Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Kamere u seriji Galaxy S20 opremljene su potpuno novim sustavom kamere koji je jednostavan za upotrebu i uključuje nove značajke za daljnje poboljšanje tehnologije videozapisa i snimanja autoportreta.


Samo jednom snimkom možete kreirati isječke fotografija svakog trenutka i upotrijebiti napredne značajke zumiranja za snimanje fotografije s udaljenosti od stotine metara. Nova tehnologija kamere također nudi poboljšanu fotografiju pri smanjenom osvjetljenju za snimanje vani tijekom večeri.

Usporedba specifikacija kamere

Svi uređaji serije Galaxy S20 imaju jednostruku kameru na prednjoj strani, u skladu s dizajnom pametnog telefona Bezelless, no to ne umanjuje njezinu učinkovitost ni funkcionalnost. S20 Ultra opremljen je kamerom s objektivom od 40 MP kako bi se pružio „Ultra” izgled.


Razlike u kameri između uređaja serije Galaxy S20 na stražnjoj su strani. S20 ima trostruku stražnju kameru, dok S20+ i S20 Ultra imaju četverostruke kamere. Osim toga, kamere DepthVision mjere udaljenost između kamera i predmeta kako bi olakšali zaoštravanje portreta i AR (poboljšanu stvarnost).

slika usporedbe uređaja Galaxy S20
S20 Camera Specification

Galaxy S20

 

Galaxy S20+

 

Galaxy S20 Ultra

 

Prednja kamera

 

10 MP Autoportret

 

10 MP Autoportret

 

40 MP Autoportret

 

Ultraširoka kamera

 

12 MP Ultraširoka

 

12 MP Ultraširoka

 

12 MP Ultraširoka

 

Širokokutna kamera

 

12 MP Širokokutna

 

12 MP Širokokutna

 

108 MP Širokokutna

 

Telefoto kamera

 

64 MP Telefoto

 

64 MP Telefoto

 

48 MP Telefoto

 

ToF kamera

 

-

 

*DepthVision

 

*DepthVision

Napomena: *Kamera DepthVision je kamera Time of Flight (ToF) koja može procijeniti dubinu i udaljenost kako bi vašu fotografiju podignula na nove razine.

100 x space zoom (samo S20 Ultra)

Veliki prikaz koji sadrži serija Galaxy S20 ima istu razlučivost kao i Quad HD + 3200 x 1440, iako se modeli razlikuju u veličini. Brzina osvježavanja od 120 Hz uređaja iz serije Galaxy S20 radi u načinu Full HD + 2400 x 1080, dok razlučivost Quad HD + 3200 x 1440 radi na 60 Hz.


Galaxy S20 i Galaxy S20+ podržavaju hibridni optički zum do 3x i digitalni zum za super razlučivost do 30x, dok Galaxy S20 Ultra nudi hibridni optički zum od 10x i digitalni zum za super-razlučivost od 100x. Iako je istina da se digitalni zum ne upotrebljava u stvarnom svijetu zbog problema s lošom kvalitetom slike, očito je da digitalni zum za super-razlučivost od 100 puta pokazuje jasnu razliku od drugih proizvoda.

Svjetliji, jasniji Noćni način rada

Nova serija Galaxy S20 također omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija, čak i u uvjetima smanjenog osvjetljenja. Veći senzor noću pruža više svjetlosti.


Noćni način rada i HDR (velik dinamički raspon) omogućuju vam čak i da dobijete ispravnu svjetlinu i tamu. Fotografije snimljene u noćnom načinu rada jasnije su i svjetlije.

Prilagodi moj filtar kamere

Serija Galaxy S20 može izdvojiti razne filtre boja iz slika i primijeniti ih na vaše originalne fotografije, a čak i ponovno obojiti sliku njima. Omogućuje vam stvaranje vlastitih posebnih fotografija.


Kada želite snimiti fotografiju s efektom koji vam se sviđa, samo spremite sliku na aplikaciju Galerija i umjetna inteligencija serije Galaxy S20 izdvojit će filtar boje na temelju baze podataka filtra.

1. korak Otvorite aplikaciju Kamera i dodirnite ikonu Filtar koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona. Nakon što je dotaknete, odvest će vas na sljedeći zaslon na kojem možete pogledati Moji filt.
2. korak Dodirnite gumb (+) da biste kreirali novi filtar i otvorit će se aplikacija Galerija na vašem telefonu.

slika uređaja Galaxy S20 upotrebom funkcije filtar

3. korak Dodirnite Fotografije ili Albumi da biste pronašli fotografiju koja sadrži filtar koji želite.

4. korak Nakon što dodirnete fotografiju, prikazat će se kao minijatura. Dodirnite naziv filtra da biste ga preimenovali i Spremi da biste ga dodali.

slika uređaja Galaxy S20 upotrebom značajke Moji filtri

Napomena:

  • da biste uklonili filtar, držite kreirani filtar i zatim dodirnite Izbriši.
  • filtre možete organizirati i tako da ih dodirnete i držite ili povučete u različiti redoslijed.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window