Galaxy Tab A8 WiFi

Galaxy Tab A8 WiFi

SM-X200NZAEEUC

Odaberite boju

Boja :

Odaberite mrežu

Odaberite kapacitet memorije

Veći pogled u širi svijet

Ekran širine 10,5 inča sa simetričnim okvirom od samo 10,2 mm, omogućava da ostanete potpuno uronjeni u sadržaj na ekranu. Istražujte, bez kompromisa. Od epskih filmova do sadržaja sa uputstvima za hobi koji volite, Galaxy Tab A8 Vas poziva u širi svijet kroz veći, bolji pogled.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Klasičan. Savremen

Razigrane estetike uz dozu hladnog, Galaxy Tab A8 ima živahnu auru i mladalački izgled. Sa elegantnim metalnim kućištem i ultratankim profilom od svega 6,9 mm, donosi prepoznatljiv Samsung dizajn tableta u sivoj, fantomski srebrnoj i ružičasto zlatnoj boji naglašavajući njegov šarm bez napora.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Uronite u dinamične zvukove

Pospješite svoj doživljaj zabave jer četiri zvučnika sa Dolby Atmos® surround zvukom otkrivaju svaki zvučni detalj sa nevjerovatnom jasnoćom i dubinom. Izrađen da pruži uranjanje u pokretu, Galaxy Tab A8 otvara sveobuhvatan univerzum sadržaja, igara i aktivnosti koje vole mladi.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Neka viša snaga preuzme

Uz osmojezgreni procesor uparen sa do 4GB RAM i 128GB interne memorije, Galaxy Tab A8 je uvijek spreman za izazove bez trošenja brzine ili baterije. Uštedite više uz microSD karticu do 1TB i neka Vas podržava baterija od 7040mAh (tipično) i brzo punjenje od 15W.

*Galaxy Tab A8 dolazi uz nekoliko varijanti RAM memorije i opcija za skladištenje. Osnovna varijanta nudi 3GB RAM memorije i 32GB skladišnog prostora, a varijanta od 4GB RAM memorije je dostupna u kapacitetima od 64GB i 128GB. *Kombinacije memorije i kapaciteta za skladištenje se mogu razlikovati ovisno od zemlje ili regiona. *Ukupna količina dostupne korisničke memorije je manja od ukupne memorije zbog skladištenja operativnog sistema i softvera koji se koristi za rad funkcijama uređaja. Stvarna korisnička memorija varira ovisno o operateru i može se promijeniti nakon izvršene nadogradnje softvera. *MicroSD kartica se prodaje zasebno. *Tipična vrijednost je testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost obzirom na odstupanje u kapacitetu baterije između uzoraka baterija testiranih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6,820mAh. *Brzi punjač od 15W se prodaje zasebno. *Slika na ekranu simulirana u ilustrativne svrhe.

Obilan. Pristupačan. Sav samo za Vas

Uz Samsung TV Plus, Galaxy Tab A8 pruža trenutnu, besplatnu televiziju bilo kada i bilo gdje. Uživajte u hiljadama sati vijesti, sportskih programa, filmova, raznih sadržaja za djecu i mnogo više. Jednostavno pokrenite aplikaciju Samsung TV Plus i upotrijebite VODIČ da vidite šta se emituje trenutno i šta slijedi.

*Slika ekrana simulirana je u svrhu ilustracije. *Dostupnost Samsung TV Plus aplikacije može varirati ovisno od države, regiona ili mrežnog provajdera. *Obavezna je mrežna veza. *Dostupni kanali i programi variraju ovisno od države/regije i podložni su promjenama bez prethodne najave.

Isprobajte YouTube Premium

Priuštite sebi dvomjesečnu pretplatu na YouTube Premium, bez dodatnih troškova i doživite YouTube doživljaj bez oglasa. Uz besplatan pristup koji ćete dobiti kupovinom Galaxy Tab A8, možete gledati i videozapise dok koristite druge aplikacije ili dok Vam je ekran zaključan.

*Dostupnost YouTube Premium opcije može varirati ovisno od države ili regije. Korisnici moraju imati pretplatu na YouTube Premium računu da bi uživali u svim njegovim pogodnostima. Ova pogodnost se odnosi samo na uređaje koji se aktiviraju do 5.3.2022. a ista se mora iskoristiti do 5.4.2022. YouTube Premium je zaštitni znak Google LLC kompanije. Kompletni uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions *Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

*Dostupnost YouTube Premium opcije može varirati ovisno od države ili regije. Korisnici moraju imati pretplatu na YouTube Premium računu da bi uživali u svim njegovim pogodnostima. Ova pogodnost se odnosi samo na uređaje koji se aktiviraju do 5.3.2022. a ista se mora iskoristiti do 5.4.2022. YouTube Premium je zaštitni znak Google LLC kompanije. Kompletni uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions *Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Video lekcije su olakšane uz Snimač ekrana

Sa Snimačem ekrana koji je ugrađen u Vaš Galaxy Tab A8, snimanje online predavanja uživo je jednostavno, besprijekorno i bez problema. Ostanite angažovani za vrijeme sesije tako što ćete direktno označavati na sadržaju i bilježiti ključne zaključke. Voilà! Vaša video lekcija je spremna za gledanje kad god to poželite.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Neka Vaše dijete bude angažovano i sigurno uz Samsung Kids

Uz mnoštvo zabavnih aktivnosti koje podstiču djecu na učenje, Samsung Kids predstavlja bezbjedno okruženje za Vaše dijete da istražuje i povezuje se sa svijetom. Korištenjem poboljšane Roditeljske kontrole možete postaviti ograničenja za vrijeme igranja, odobriti selektivan pristup aplikacijama i u tren oka vidjeti njihove aktivnosti.

*Sadržaj koji pruža Samsung Kids varira ovisno o državi i regionu. *Slika ekrana je simulirana u ilustrativne svrhe.

Uradite više stvari na nekoliko načina

Na najbolji način iskoristite poboljšan Samsung doživljaj sa više prozora. Na Galaxy Tab A8 možete podijeliti ekran na pola i istovremeno raditi dvije stvari. Po potrebi možete podesiti fokus prozora jednostavnim pokretom „prevucite i ispustite”, dijeliti sadržaj između aplikacija, pa čak i prevući i ispustiti obavještenja.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Ostanite zaštićeni uz Samsung Knox

Počevši na hardverskom nivou, Samsung Knox zaključava upade. U realnom vremenu, jezgro koje služi kao mozak uređaja je zaštićeno od ugroženosti. Ova višeslojna, najsavremenija platforma konstantno provjerava osnovni softver i integritet uređaja.

*Slike ekrana su simulirane u ilustrativne svrhe.

Nikada ne gubite trag

Continue aplikacije i na drugim uređajima

Nastavite tamo gdje ste stali kada god Vam zatreba. Jednostavno se prijavite na isti Samsung nalog da se možete vratiti na svoje bilješke ili pretraživanje interneta a da ne morate počinjati iznova dok se slobodno prebacujete sa jednog na drugi uređaj.

Proširite svoje horizonte

Kopirajte i zalijepite

Stvarajte, isporučujte i postižite rezultate izvan granica besprijekornim kopiranjem i lijepljenjem na različite uređaje. Bilo da kreirate ploču raspoloženja ili stavljate informacije u PowerPoint slajdove, Vaša produktivnost i kreativna energija će imati slobodniji i efikasniji tok.

Uparite bez zadržavanja

Automatsko sinhronizovanje

Neka dugotrajno ručno uparivanje Vaših omiljenih uređaja postane stvar prošlosti. Od laptopa i slušalica do Galaxy sata, vidjet ćete da se svi uređaji upareni s Vašim Galaxy telefonom automatski pojavljuju na listi Bluetooth uređaja Vašeg Galaxy Tab A8.

Nikada ne propustite ritam

Automatsko prebacivanje

Ne brinite da ćete nešto propustiti. Ostanite u trenutku uz muziku ili sadržaj koji volite. Kad god Vam pristigne poziv, Vaše Galaxy Buds slušalice će se automatski prebaciti na Vaš tablet tako da možete odmah preuzeti poziv.

 • *Sve funkcije su podržane od One UI 3.1. Dostupnost One UI 3.1 može varirati ovisno od uređaja, države, regije i operatera. *Svaki uređaj treba da ima One UI 3.1, uključen Bluetooth i da bude povezan na isti Samsung nalog. *Continue aplikacija na drugim uređajima je kompatibilna samo sa Samsung Internetom i Samsung Notes. Kako bi ova funkcija radila, dva uređaja koja ćete koristiti moraju biti prijavljeni na isti Samsung nalog i na istu Wi-Fi mrežu, sa omogućenim funkcijama Bluetooth i Continue na oba uređaja. *Slike ekrana simulirane u ilustrativne svrhe.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz
 • Displej 10.5" (266.9mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Težina (g) 508

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 14)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
 • Priručnik za korisnike (Android 13)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

*Galaxy Tab A8 dolazi uz nekoliko varijanti RAM memorije i opcija za skladištenje. Osnovna varijanta nudi 3GB RAM memorije i 32GB skladišnog prostora, a varijanta od 4GB RAM memorije je dostupna u kapacitetima od 64GB i 128GB.

*Tipična vrijednost je testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost obzirom na odstupanje u kapacitetu baterije između uzoraka baterija testiranih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6,820mAh.

*Ukupna količina dostupne korisničke memorije je manja od ukupne memorije zbog skladištenja operativnog sistema i softvera koji se koristi za rad funkcijama uređaja. Stvarna korisnička memorija varira ovisno o operateru i može se promijeniti nakon izvršene nadogradnje softvera.

*Vrijeme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih mjerenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.