WD5500K Kombinovana veš mašina sa Add Wash i Eco Bubble™

WD5500K Kombinovana veš mašina sa Add Wash i Eco Bubble™

WD8NK52E0ZW/LE

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

Dodajte još veša u svako doba

Add Wash

Zaboravili ste košulju? Add Wash™ vrata Vam omogućavaju da jednostavno i brzo dodate garderobu koju ste zaboravili* nakon što Vaš ciklus pranja započne**. Također Vam omogućava da s lahkoćom ubacite odjeću za ručno pranje koju jednostavno želite isprati ili centrifugirati.

*Mogu da se dodaju samo tkanine, garderoba, deterdžent i omekšivač. **Add Wash vrata se otvaraju samo kada je temperatura unutar bubnja niža od 50°C.

Tanja spolja s većim kapacitetom unutra

Tanka i velika

Pružite svom domu uglađen izgled ali perite još više odjeće. Iako ima tanak dizajn koji zauzima manje prostora, njezin veliki kapacitet od 8 kg Vam omogućava da perete gomilu veša odjednom - do 16 peškira za kupanje*. To smanjuje učestalost pranja veša što Vam štedi vrijeme, energiju i vodu.

*Na osnovu peškira za kupanje dimenzija 60 x 120 cm.

Snažni mjehurići, izvanredno čišćenje

Eco Bubble™ tehnologija

Uštedite novac i zaštitite boju i teksturu odjeće. Eco Bubble™ tehnologija pruža snažne ali nježne performanse čišćenja. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, brzo prodire u tkaninu i otklanja nečistoće s lahkoćom. Jednako efikasno pere i u hladnoj vodi (15°C)* i koristi manje energije**.

*Testirano u skladu s IEC 60456-2010/4 kg veša za pranje/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40°C bez Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu varirati. **Na osnovu izvještaja o laboratorijskom testiranju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, poređenjem uobičajenog rastvora deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničke aktivnosti.

Osvježite i sanitizirajte Vašu odjeću zrakom

Air Wash tehnologija

Neka Vaša odjeća bude higijenski svježa bez vode i deterdženta. Air Wash tehnologija deodorizira i sanitizira Vašu odjeću, tako da uvijek miriše svježe. Neugodni mirisi i bakterije su eliminirani upotrebom samo vrućeg zraka. Nema potrebe za iskuhavanjem ili skupim i potencijalno štetnim hemikalijama.

Higijensko čišćenje

Higijenska para

Pružite garderobi dubinsko, higijensko čišćenje parom. Ciklus Higijenska para poboljšava kvalitet čišćenja pri pranju bez prethodnih tretmana. On otpušta paru sa dna bubnja pa svaki predmet bude temeljito zasićen. Tako se otklanja ukorijenjena prljavština i 99,9% bakterija* i alergena**.

*Bazirano na izvještaju Intertek testiranja za program Higijenske pare. **Bazirano na BAF izvještaju programa Higijenske pare.

Intenzivno čišćenje

Bubble Soak funkcija

Neka Vaša odjeća bude besprijekorno čista, čak i ako je zaista prljava. Bubble Soak funkcija pomaže ukloniti širok opseg tvrdokornih mrlja poput krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se detaljno namoči u aktivnim mjehurićima tako da se prljavština i mrlje omekšaju te ih je lakše efikasno ukloniti*.

*Testirano u skladu s IEC 60456 5. izdanje / Pranje pamučnog veša na temperaturi/40/60°C (9 kg veša za pranje), sintetike na 40°C (4 kg veša za pranje) s Bubble Soak programom za pranje (WW90J6410CW) nasuprot pranju bez Bubble Soak programa pranja (WW90J6410CW).

*Testirano u skladu s IEC 60456 5. izdanje / Pranje pamučnog veša na temperaturi/40/60°C (9 kg veša za pranje), sintetike na 40°C (4 kg veša za pranje) s Bubble Soak programom za pranje (WW90J6410CW) nasuprot pranju bez Bubble Soak programa pranja (WW90J6410CW).

Tihe, snažne i izdržljive performanse

Digital Inverter tehnologija

Uživajte u vrhunskoj efikasnosti, manjoj buci i dugotrajnim performansama. Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete za tiše* i snažnije performanse, ali i koristi manje energije od univerzalnog motora. Takođe nudi najdužu trajnost u industriji** i garanciju od 20 godina***.

*Uglavnom, nivo smanjenja buke je 5dBA i 3dBA za cikluse pranja i centrifugiranja zasebno. Podaci su zasnovani na oznaci ERP, F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W za digitalni inverterski motor i Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC za univerzalni motor. ** Dodijeljen certifikat o 23-godišnjoj trajnosti od strane Udruženja za električne, elektronske i informatičke tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Stvarni vijek trajanja može varirati ovisno o okolnostima korištenja. *** Od maja 2022. 20 godina garancije na dijelove primjenjivo je samo na motor invertera.

Mirno pranje

VRT Plus™

Operite Vaš veš u bilo koje doba a da ne uznemiravate bilo koga. VRT Plus™ tehnologija smanjuje buku i vibracije tokom pranja* čak i pri velikim brzinama. Trodimenzionalni senzor vibracija održava bubanj savršeno izbalansiranim okretanjem kuglica od nehrđajućeg čelika u suprotnom smjeru od Vašeg veša.

*Upoređeno sa Samsung konvencionalnim modelom bez VRT Plus tehnologije.

Pranje i sušenje u 59 minuta

59' Pranje + Sušenje

Dobijte čistu odjeću spremnu za nošenje za manje od jednog sata. Ciklus 59' Pranje + Sušenje će oprati, isprati i cetrifugirati male količine* blago zaprljanog veša i sve temeljito osušiti u svega 59 minuta**. Tako da odmah možete koristiti bilo koju posteljinu ili obući Vašu garderobu istovremeno štedeći vrijeme i energiju.

*Male količine ispod 1kg (preporučuju se 3-4 košulje od pamuka/poliestera). **Vrijeme pranja 18 minuta plus vrijeme sušenja 41 minut.

Specifikacije

 • Kapacitet pranja 8.0 kg
 • Klasa energetske efikasnosti F
 • Tehnologija mjehurića Da
 • VRT Da
 • Fizičke specifikacije 600 x 850 x 456 mm
 • Neto težina 72 kg

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, Estonski, GRČKI, MAĐARSKI, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI
 • Brzi vodič
  ENGLESKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, PORTUGALSKI (evropski), RUSKA, ŠPANSKI
 • Brzi vodič
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.