Galaxy Watch4 40mm LTE

Galaxy Watch4 40mm LTE

SM-R865FZKAEUF

Odaberite povezivost

Odaberite uređaj

Odaberite boju

Boja :
 • Žena gleda u ogledalo i savija mišiće dok nosi Galaxy Watch4 uređaj i u desnoj ruci drži Galaxy Z Flip 3 5G.
  Sastav tijela
 • Mogu se vidjeti ikonice različitih vježbi, a ikonica plivanja je naglašena. Žena se kupa u bazenu i nosi uređaj Galaxy Watch4.
  Dnevno praćenje aktivnosti i fitnesa
 • Prikazana su tri Galaxy Watch4 uređaja. Srednji je u zelenoj boji i prikazuje prednje lice sata na kojoj je prikazan broj osam. S lijeve strane je Galaxy Watch4 u boji srebra koji pokazuje bočnu stranu s dugmetom. S desne strane je Galaxy Watch4 u ružičasto zlatnoj boji koji prikazuje suprotnu stranu.
  Elegantan, uglađen, prepoznatljiv

Galaxy Watch4

Četiri grupisana Galaxy Watch4 uređaja, pri čemu svaki sat istaknuto prikazuje različite stilove lica sata koji pokazuju vrijeme. Svaki sat je u različitoj boji, od crne, ružičasto zlatne, zelene do srebrne.

Sat koji Vas najbolje poznaje

Prikazan je zeleni Galaxy Watch4 sa raširenim kaišem. Lice sata pokazuje jedan od dizajna koji prikazuje vrijeme u zelenoj boji.

Većina nas želi da zna više o sebi kako bismo bili najbolja verzija sebe. Zato smo osmislili potpuno novi Galaxy Watch4 koji će Vas pratiti na Vašem putovanju ka boljem sebi. 1

FITNES

Fitnes
na dohvat
ruke

Nasmiješena žena drži frizbi a na zglobu nosi srebrni Galaxy Watch4.

SASTAV TIJELA

Nemojte samo slušati
svoje tijelo.
Upoznajte ga

Pratite svoj napredak kondicije s našim prvim pametnim satom koji praktično mjeri tjelesni sastav. Upoznajte svoj postotak tjelesne masti, skeletne mišiće, vodu u tijelu i još mnogo toga kako bi postigli svoje ciljeve. Samsung BioActive senzor i naš najbrži čip donose najveću inovaciju za Galaxy Watch do sada. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Žena gleda u ogledalo i savija mišiće dok nosi Galaxy Watch4 uređaj i u desnoj ruci drži Galaxy Z Flip 3 5G.
Prednja strana lica sata Galaxy Watch4 prikazana je sa uključenom funkcijom Body Composition, koja čeka na mjerenje.

Izvršite BIA mjerenje pomoću samo dva prsta u 15 sekundi. Bilo kad i bilo gdje.

Prikazan je donji dio Galaxy Watch4 uređaja, sa istaknutim senzorom.

Novi Samsung BioActive senzor snima sastav Vašeg tijela u stvarnom vremenu da bi Vas informisao dok upravljate svojim zdravstvenim ciljevima.

Rezultati mjerenja različitih mjernih podataka, od težine, indeksa tjelesne mase, skeletnih mišića, masne mase, vode u tijelu do bazalnog metabolizma.

Pratite napredak
prema svojim
zdravstvenim ciljevima

Podesite ciljanu težinu, postotak tjelesne masnoće i skeletne mišiće. Pratite svoj napredak i primajte podsjetnike na svom Galaxy Watch4 za više motivacije. Proslavite svoja dostignuća uz značke i izgradite zdravo tijelo iznutra. 2, 3, 4, 5, 7, 11, 12

Zeleni Galaxy Watch4 sa kaišem u krem boji prikazuje poruku „Fantastično” koja slavi postizanje cilja tjelesne građe.

Podesite ciljanu težinu, postotak tjelesne masnoće i skeletne mišiće. Pratite svoj napredak i primajte podsjetnike na svom Galaxy Watch4 za više motivacije. Proslavite svoja dostignuća uz značke i izgradite zdravo tijelo iznutra. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10

GRUPNI IZAZOV

Vaši prijatelji sa treninga
Vam čuvaju leđa

Nakon tekstualne poruke slijede dva emotikona; nalet vjetra i oči koje gledaju ulijevo.

Vidimo se na cilju, Davide!

12:45 PM

Prikazana je prednja strana Galaxy Watch4 sata sa zelenim kaišem, a lice sata prikazuje natpis „3. mjesto” u grupnom izazovu hodanja s prijateljima. Oko sata su različiti ljudi i ta slika je isječena u krug. U gornjem lijevom i donjem desnom dijelu nalaze se oblačići sa tekstom, svaki usmjeren prema svom govorniku.

Prije i poslije riječi „Pazi” upotrijebljena su dva emotikona sa uzvičnikom.

Pazi Isabella sustiže...

12:46 PM

Uživajte u svakom koraku sa svojim prijateljima i porodicom uz Galaxy Watch4. Pratite svoje korake i takmičite se sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem oglasne ploče uživo. Izazovi dolaze sa prigodnim značkama i sistemom bodovanja kako bi vježba bila zabavna, motivirajuća i društveno korisna.

DNEVNO PRAĆENJE AKTIVNOSTI I FITNESA

Navedite bilo koju vježbu.
On je može pratiti

Mogu se vidjeti ikonice različitih vježbi, a ikonica plivanja je naglašena. Žena se kupa u bazenu i nosi uređaj Galaxy Watch4.
Sunčan je dan i dvije žene i muškarac se zajedno voze biciklima. Smiješe se i uživaju u vožnji dok nose Galaxy Watch 4 uređaje.
Muškarac isteže lijevu ruku i sprema se za trening. Na desnom zglobu nosi crni Galaxy Watch4 uređaj.

Pratite svoje aktivnosti i rezultate fitnesa na satu i telefonu. Brojte korake, provjerite kalorije i ostanite na mreži uz GPS. Galaxy Watch4 otkriva tjelesnu aktivnost kako bi pratio Vaše rutine i podržava više od 90 vježbi za preciznije izvještaje o Vašim treninzima. 13

TRČANJE I BICIKLIZAM

Napredni uvid za trkače
i bicikliste

Izmjerite performanse svog tijela tokom vježbanja i provjerite nivo otkucaja srca za vrijeme oporavka. Uz dostupan napredni indeks i interval treniranja na Galaxy Watch4, možete optimizirati svoje vježbe i trenirati za nove ciljeve u performansama. 5

Galaxy Watch4 prikazuje uvid u vježbanje poput broja setova, vremena kruga, udaljenosti kruga, tempa kruga i otkucaja srca.
„Interval” je prikazan opcijama za vježba 1, vježba 2, oporavak i ponavljanje.

Intervalni trening Na svom Galaxy Watch4 unaprijed postavite trajanje, udaljenost i broj setova za intervalne vježbe trčanja i biciklizma. Zatim na zglobu pratite vodič kroz treninge visokog i niskog intenziteta.

Galaxy S22 montiran na bicikl kao kontrolna tabla i prikazuje podatke o vožnji bicikla kojeg Galaxy Watch4 mjeri u realnom vremenu.

Međusobno povezivanje sata i telefona za biciklizam Galaxy Watch4 mjeri otkucaje srca i kalorije i prikazuje podatke na većem ekranu Vašeg mobilnog telefona u realnom vremenu. Sada svoj telefon možete pretvoriti u kontrolnu ploču. 14, 15, 16

HEALTH

A watch that's watching out for you

A Galaxy Watch4 device in pink gold color attached with a pink band is shown. On the watch face, the menu for Blood Pressure and ECG measurement features are displayed.

BLOOD PRESSURE & ECG

All the data your heart desires

Meet the Samsung BioActive Sensor that measures ECG and blood pressure in real time. After initial calibration, the sensors quickly check your blood pressure. You can also check abnormal heart rate and rhythm through ECG and send data straight to your phone to be easily shared. 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

The underneath of the Galaxy Watch4 device's sensor that measures Blood Pressure is highlighted, followed by the sensor measuring ECG being highlighted.

Blood Pressure Measure Blood Pressure using an Optical Heart Rate Sensor known as the PPG Sensor.

ECG Measure ECG using an Electrical Heart Sensor.

The front watch face of the Galaxy Watch4 device is measuring blood pressure. Its display changes from the blood pressure measuring feature to the ECG measuring feature.

KISEONIK U KRVI

Izmjerite nivo
kiseonika u krvi
sa svog zgloba

Ugrađeno mjerenje kiseonika u krvi na Galaxy Watch4 omogućava da u svako doba provjerite nivo kiseonika u svom krvotoku. Saturacija kiseonikom je direktno povezana za fizičkim performansama pa Vam tako praćenje kiseonika u krvi može pomoći u očuvanju zdravlja. 24, 25

Crni Galaxy Watch4 prikazuje saturaciju kiseonikom i mjerenje otkucaja srca.

NAPREDNI SAN

Najholističnija analiza sna na Galaxy satu

Prikazan je srebrni Galaxy Watch4 uređaj sa zakopčanim srebrnim kaišem, a na njegovom licu je prikazana funkcija praćenja spavanja.

Praćenje sna otkriva i holistički analizira Vaše faze spavanja dok odmarate. Poboljšane mogućnosti mjerenja omogućuju provjeru nivoa kiseonika u krvi i načina hrkanja (ne želimo reći da hrčete). Uz to, dobijte napredne uvide od Nacionalne fondacije za san za bolji kvalitet i trajanje sna. 5, 24, 26, 27, 28, 29

SLEEP COACHING

Vaš trener ka blaženstvu prije spavanja

Saznajte kako da razvijete zdrave navike spavanja uz Sleep coaching opciju. Praćenjem obrazaca Vašeg spavanja i ispunjavanjem anketa o spavanju, naš program dodjeljuje 1 od 8 simbola životinja koje predstavljaju Vaš tip spavanja. Zatim omogućava program obuke od 4 do 5 sedmica sa korisnim savjetima o spavanju, misijama i listama provjere. 5, 24, 30, 31, 32

Sleep coaching poruka sa simbolom spavanja u obliku lava.
Crni Galaxy Watch4 prikazuje Sleep coaching poruku sa simbolom spavanja u obliku jelena.

Pronađite simbol
spavanja koji
odgovara Vašem
tipu spavanja

DIZAJN

Okrugli dizajn

Prikazana su dva Galaxy Watch4 uređaja, jedan u ružičasto zlatnoj boji lijevo i drugi u srebrnoj boji dolje desno. Lice sata svakog od njih pokazuje različite boje dizajna i prikazuje vrijeme.

DIZAJN

Elegantan, uglađen, prepoznatljiv

Galaxy Watch4 se odlikuje jednostavnim dizajnom sa oplemenjenim metalnim okvirom od Armor aluminijuma. Ima vrhunski izgled i pruža funkcionalnost za Vaše treninge i svakodnevne zadatke.

Izaberite jedan od odabranih kaiševa, uključujući Hybrid kožni kaiš i sportski kaiš, kako biste oblikovali svoj stil kaiša. Počastite svoj zglob visokokvalitetnim materijalima, udobnim prianjanjem i površinama koje su otporne na znoj. 33, 34, 35

LICE SATA

Novi dan.
Novo lice sata

Mogu se vidjeti Galaxy Watch4 uređaj i različiti stilovi lica sata.

Odaberite između analognog ili digitalnog lica sata sa raznim pozadinama, fontovima i bojama koji odgovaraju Vašem ukusu, vremenu ili prilici. Začinite lice svog sata nekim od AR emotikona kako biste izrazili svoj stil, dok animirana grafika prikazuje ono što planirate da radite, poput trčanja ili slušanja muzike.

NOVI OPERATIVNI SISTEM

On je pravi
timski igrač

Bočni prikaz zelenog Galaxy Watch4 uređaja i na kojem se mogu vidjeti razne ikonice aplikacija.

Prvi pametni sat s Wear operativnim sistemom kojeg pokreće Samsung, Galaxy Watch4 pruža besprijekoran pristup Vašim omiljenim aplikacijama na Vašem zglobu. Dobit ćete bogat izbor aplikacija, od onih za streaming muzike do bilo čega u ogromnoj biblioteci aplikacija za zdravlje i fitness. 36, 37

Galaxy S22 | S22+
Galaxy Tab S8 Ultra

Nevjerovatan sam. Nezaustavljiv u društvu

Galaxy Buds Pro
Galaxy Watch4 Classic

*Galaxy S22+, Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Buds Pro i Galaxy Watch4 se prodaju odvojeno.

Život započinje
uz Galaxy

Gradimo svjetliju budućnost u pokretu

Podržati Globalne ciljeve je upravo postalo lakše. Podržite ih i Vi, direktno sa svog zgloba kroz Samsung Global Goals aplikaciju za Galaxy Watch sat i pomognite nam da učinimo svijet boljim.

Prikazana su dva Galaxy Watch4 uređaja. Jedan je crni Galaxy Watch4 sat koji prikazuje vrijeme. Drugi je zeleni Galaxy Watch4 sat na kome je prikazan spisak Globalnih ciljeva.
C C
 1. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa može se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji.

  * Korisnički interfejs se može promijeniti.

  * Dostupne funkcije i aplikacije mogu da se razlikuju ovisno o regiji, povezanom uređaju, operativnom sistemu ili operateru.

  * Sve slike na ovoj stranici simulirane su u ilustrativne svrhe.

 2. NEMOJTE mjeriti sastav tijela ako imate ugrađen pejsmejker ili druge ugrađene medicinske uređaje.
 3. NEMOJTE mjeriti sastav tijela ako ste trudni.
 4. Rezultati mjerenja možda neće biti tačni ako ste mlađi od 20 godina.
 5. Namijenjen samo u svrhe opšteg blagostanja i fizičke spremnosti. Nije namijenjen za otkrivanje, dijagnostikovanje niti liječenje bilo kog stanja ili bolesti. Mjerenja se mogu koristiti samo za lične potrebe informisanja. Konsultujte se sa medicinskim stručnjakom za savjet.
 6. Dostupnost BIA može se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili regije.
 7. Sve karakteristike i UI su podložni promjenama.
 8. Kompatibilan sa uređajima koji koriste Android 6.0 ili višim, RAM memorije 1.5GB i više.
 9. Aktivacija uređaja je moguća samo nakon povezivanja sa pametnim telefonom koji podržava Google Mobile Services (GMS). Informaciju o tome da li telefon podržava Google Mobile Services (GMS) potražite od proizvođača uređaja.
 10. Kompatibilni pametni telefoni i dostupne funkcionalnosti mogu varirati ovisno o regiji, operateru i uređaju.
 11. Dostupno samo kod Galaxy Watch4 serije i mora biti uparen sa kompatibilnim mobilnim uređajem.
 12. Kompatibilni pametni telefoni i dostupne funkcionalnosti mogu varirati ovisno o regiji ili operateru.
 13. Galaxy Watch4 ima ocjenu vodootpornosti do 50 metara prema ISO standardu 22810:2010. Uređaj nije pogodan za ronjenje ili vodene aktivnosti pod visokim pritiskom. Ako se uređaj ili ruke pokvase, moraju se dobro osušiti prije ponovnog rukovanja uređajem.
 14. Međusobno povezivanje sata i telefona za biciklizam dostupno je na Galaxy Watch4 sa Samsung Health verzijom 6.21 ili novijom.
 15. Kompatibilan sa uređajima koji koriste Android 6.0 ili višim i minimalno 1,5GB RAM memorije ili više.
 16. Slika služi kao ilustracija. Korisničko iskustvo/Korisnički interfejs su podložni promjenama
 17. Karakteristike EKG-a i krvnog pritiska samo za starije od 22 godine. Za tačna očitavanja krvnog tlaka, potrebna je kalibracija svake 4 sedmice pomoću monitora krvnog tlaka i manžetne za ruku. Zahtijeva Galaxy pametni telefon koji koristi Android 7.0 ili noviji.
 18. Korisnici bi trebali mjeriti svoj krvni pritisak kada su u mirovanju, kao što bi radili sa tradicionalnom manžetnom, i suzdržati se od mjerenja kada vježbaju, puše ili piju.
 19. Kompatibilni pametni telefoni i dostupne funkcionalnosti mogu varirati ovisno o regiji, operateru i uređaju.
 20. Istorija izmjerenog krvnog pritiska može se pregledati u aplikaciji Samsung Health Monitor na uparenom pametnom telefonu.
 21. Za korištenje aplikacije Samsung Health Monitor potrebni su Galaxy Watch i Samsung Galaxy pametni telefon. Zbog ograničenja u zemlji za dobijanje odobrenja/registracije kao medicinskog uređaja, aplikacija Samsung Health Monitor radi samo na satovima i pametnim telefonima kupljenim u zemljama u kojima je usluga trenutno dostupna.

  - Podržani satovi: Galaxy Watch4, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2 i noviji modeli Galaxy Watch i Active (osim Galaxy Fit)

  - Podržani pametni telefoni: Samsung Galaxy pametni telefon sa verzijom Android N OS ili novijom

  - Aplikacija Samsung Health Monitor Blood Pressure dostupna je u 39 zemalja (Austrija, Azerbejdžan, Belgija, Brazil, Bugarska, Čile, Hrvatska, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gruzija, Njemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Island , Indonezija, Irska, Italija, Koreja, Letonija, Litvanija, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Švajcarska, UK i UAE, od 11. avgusta 2021.).

 22. Aplikacija Blood Pressure je 'medicinski uređaj' u zemljama u kojima je potrebna registracija/odobrenje. Imajte na umu da dostupnost aplikacije Blood Pressure može varirati u zavisnosti od zemlje. Molimo koristite nakon što pročitate 'Mjere opreza prije upotrebe' i 'Kako koristiti' korake 1~4.
 23. Aplikacija Blood Pressure nije namijenjena za bilo kakve dijagnostičke svrhe u vezi s hipertenzijom ili drugim srčanim oboljenjima ili korisnicima mlađim od 22 godine. Korisnici ne bi trebalo da tumače ili preduzimaju kliničke radnje na osnovu izlaznih podataka uređaja bez konsultacije sa kvalifikovanim zdravstvenim radnikom. Aplikacija Blood Pressure nije namijenjena zamjeni tradicionalnih metoda dijagnoze ili liječenja.
 24. Dostupnost može varirati ovisno o državi ili regiji.
 25. Nivo kiseonika u krvi služi samo u fitnes i velnes svrhe i nije namijenjen za otkrivanje, dijagnostikovanje niti liječenje bilo kog stanja ili bolesti. Mjerenja se mogu koristiti samo za lične potrebe informisanja. Konsultujte se sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom za savjet.
 26. Da bi se funkcija upravljanja spavanjem koristila, Galaxy Watch4 sat mora biti uparen sa pametnim telefonom.
 27. Najbolji rezultati u otkrivanju i snimanju hrkanja dobijaju se kada se pametan telefon stavi na čvrstu površinu u blizini glave, pri čemu je donji dio telefona usmjeren ka glavi.
 28. Podrazumijevana postavka funkcije za otkrivanje hrkanja je da je ona isključena. Korisnici je uvijek mogu uključiti preko svojih telefona koristeći Samsung Health aplikaciju 6.18 ili njenu noviju verziju.
 29. Uvid u najnovija istaživanja Nacionalne fondacije za spavanje je raspoloživ samo na telefonu koji je uparen sa Galaxy Watch4 satom.
 30. Dostupno samo kod Galaxy Watch4 serije i mora se izvršiti ažuriranje najnovijeg softvera
 31. Zahtijeva Samsung Health verziju aplikacije 6.21 ili noviju.
 32. Zahtijeva Samsung Galaxy telefon sa Androidom 8.0 ili novijim.
 33. Za optimalnu preciznost dobijenih rezultata očitavanja, Galaxy Watch4 sat mora stajati čvrsto pripijen uz zglob. Kada mjerenja nisu potrebna, kaiš se može olabaviti kako bi se koža odmorila. Uzimajući sve u obzir, kaiš sata ne smije biti previše zategnut niti previše olabavljen: potrebno je da udobno nalegne na zglob.
 34. U slučaju pojave crvenila, svraba i drugih iritacija, potrebno je skinuti Galaxy Watch4 sat i potražiti medicinsku pomoć. Uzrok ovih reakcija mogu biti alergija, nošenjem tokom dužih perioda, navike nošenja poput prevelikog zatezanja ili izloženost znoju ili drugim nadražajima.
 35. Galaxy Watch4 sat i njegov kaiš ili kaiševe potrebno je brisati mehkom, suhom krpom i održavati čistim.
 36. Dostupnost aplikacija može varirati ovisno o državi ili regjiji.
 37. Operativni sistem Samsung kompanije Wear OS radi na telefonima koji imaju najnoviju Android verziju (isključujući Go ediciju i telefone koji nemaju Google Play prodavnicu). Podržane funkcije se mogu razlikovati u zavisnosti od platforme i države, a kompatibilnost je podložna promjenama.