Samsung Global Goals

Promjena svijeta do 2030. godine

U rujnu 2015. svjetski lideri na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda obećali su da će drastično promijeniti svijet do 2030. godine. Ciljevi održivog razvoja, poznatiji kao Globalni ciljevi, je plan za uklanjanje gladi, borbu protiv nejednakosti i čišćenje planete.
Tvrtka Samsung surađuje s ovim pokretom i želimo da nam se pridružite u promjeni.

Galaxy pametni telefon sa simuliranim sučeljem aplikacije Samsung Global Goals ispred prstena je srušenih slika koje predstavljaju ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Samsung je surađivao s UN-om radi osnaživanja korisnika za svjetliju budućnost za sve.* Partnerstvo sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija.


Pridružite se borbi protiv virusa COVID-19


Pandemija virusa korona je najveća globalna zdravstvena kriza našeg doba, ali u kompaniji Samsung vjerujemo da tehnologija može pomoći prilikom prevazilaženja ovog izazova. Nastavit ćemo koristiti svoju tehnologiju i resurse da odgovorimo hitnim potrebama onih koji rade na borbi protiv prijetnje i utjecaja virusa COVID-19. Putem aplikacije Global Goals sada možete donirati Fondu solidarnosti za odgovor na COVID-19 u okviru Svjetske zdravstvene organizacije.

Žena nosi bijelu masku za lice. Pomaže svom sinu da stavi istu vrstu maske.

Značajan učinak jedne aplikacije

Aplikacija Samsung Global Goals omogućuje svima da pridonesu izgradnji svjetlije budućnosti. Saznajte više o svakom od 17 ciljeva i kako oni utječu na zajednice širom svijeta. Svaka reklama u aplikaciji koju vidite prikuplja sredstva koja se mogu postaviti prema cilju po vašem izboru. Zajedno možemo stvoriti zdraviji i održiviji svijet.

Troje djece koristi timski rad kako bi zajedno posadili mlado stablo. Samsung Global Goals aplikacija omogućuju svima da sudjeluju u stvaranju svjetlije budućnosti.

Pratite statistike i napredak globalnih ciljeva

Podržite posebnu stvar

Bilo da se radi o čistoj vodi, pristupačnom obrazovanju ili mirnom društvu, želimo da se borite za razlog u koji vjerujete. Svaki put kada šaljete sredstva, odaberite kom cilju želite donirati. Vaš doprinos će pomoći ostvarivanju tog cilja. Nakon toga, aplikacija će vas nastaviti obavještavati o projektima koji su imali koristi od vaše pomoći.

Samsung Global Goals sučelje povećavajući simulirani uzorak u aplikaciji.

Pogledajte oglase i zaradite

Aplikacija Samsung Global Goals stavlja svoj prihod od oglašavanja u vaše ruke. Svaki prikazani oglas u aplikaciji donosi novac za donaciju.

Samsung Global Goals sučelje povećalo alatnu ploču i gumb za doniranje u sredini. Nadzorna ploča prikazuje sažetak trenutne bilance i povijesti donacija.

Ušteda prihoda

Istražite aplikaciju i njezine značajke kako biste zaradili donacijski novac za globalne ciljeve. Na nadzornoj ploči prikazuje se koliko ste prikupili.

Samsung Global Goals sučelje uvećava uzorak bar grafikona koji predstavlja udio donacija koje je svaki pojedinačni cilj primio.

Donirajte cilju

Svaki put kad donirate, možete birati gdje ide. Svaki put odaberite drugi cilj ili nastavite podržavati omiljeni.

Zaradite s oglasima ili dajte izravno


Aplikacija Samsung Global Goals je besplatna. Jednostavnim gledanjem oglasa unutar aplikacije možete prikupiti sredstva koja se mogu donirati bilo kojem cilju po vašem izboru. Ali ne morate čekati da se prikupi novac. Podržite napredak cilja u bilo kojem trenutku s izravnim plaćanjima. Za prikaz prethodnih donacija, čak i ako ste instalirali novu aplikaciju Global Goals, jednostavno se prijavite u svoj Samsung račun.

Par ruku drži Galaxy pametni telefon koji prikazuje aplikaciju Samsung Global Goals . Kažiprstom jedne ruke dodiruje se karticom kojom se promoviraju izravne donacije za postizanje ciljeva. Uz prikupljanje prihoda od oglasa kao donacije, korisnici mogu i vlastite donacije slati izravno u ciljeve.

Samsung udvostručuje vaš uticaj


Kao globalni korporativni građani, mi u Samsung- smo ponosni što sada usklađujemo vašu donaciju od gledanja reklama. Radimo zajedno na stvaranju inovacija koje prkose preprekama napretku i stvaramo vrednosti usklađene sa Globalnim ciljevima. Budućnost je iza ugla, zato danas napravite donaciju.

Desna ruka drži pametni telefon, što pokazuje kad donirate određenu svotu novca, Samsung će donirati isti iznos sredstava.

Napunite svoj zaslon za zaključavanje


Neka za promjenu ekran vašeg telefona bude oglasna tabla. Uključite značajku zaključanog zaslona i aplikacija Global Goals prikazat će novu privlačnu poruku od najutjecajnijih lidera u povijesti svaki put kada uzmete telefon.

Različite slike zaključanih zaslona pametnih telefona prikazuju poruke utjecajnih vođa.

Uključite se u globalni pokret

Preuzmite aplikaciju da biste danas počeli podržavati stvar.

* Slike zaslona i uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.
* Dostupnost usluge može se razlikovati ovisno o zemlji / davatelju usluga / jeziku / modelu uređaja / verziji OS-a.
* Korisničko sučelje i oglasi u aplikaciji mogu se promijeniti i razlikovati ovisno o uređaju.