Samsung global goals

Promjena svijeta do 2030. godine

U rujnu 2015. svjetski lideri na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda obećali su da će drastično promijeniti svijet do 2030. godine. Ciljevi održivog razvoja, poznatiji kao Globalni ciljevi, je plan za uklanjanje gladi, borbu protiv nejednakosti i čišćenje planete.
Kompanija Samsung surađuje s ovim pokretom i želimo da nam se pridružite u promjeni.

* Partnerstvo sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija.

Pridružite se borbi protiv virusa COVID-19

Pandemija virusa korona je najveća globalna zdravstvena kriza našeg doba, ali u kompaniji Samsung vjerujemo da tehnologija može pomoći prilikom prevazilaženja ovog izazova. Nastavit ćemo koristiti svoju tehnologiju i resurse da odgovorimo hitnim potrebama onih koji rade na borbi protiv prijetnje i utjecaja virusa COVID-19. Putem aplikacije Global Goals sada možete donirati Fondu solidarnosti za odgovor na COVID-19 u okviru Svjetske zdravstvene organizacije.

Značajan učinak jedne aplikacije

Aplikacija Samsung Global Goals omogućuje svima da pridonesu izgradnji svjetlije budućnosti. Saznajte više o svakom od 17 ciljeva i kako oni utječu na zajednice širom svijeta. Svaka reklama u aplikaciji koju vidite prikuplja sredstva koja se mogu postaviti prema cilju po vašem izboru. Zajedno možemo stvoriti zdraviji i održiviji svijet.

Pratite statistike i napredak globalnih ciljeva

Podržite posebnu stvar

Bilo da se radi o čistoj vodi, pristupačnom obrazovanju ili mirnom društvu, želimo da se borite za razlog u koji vjerujete. Svaki put kada šaljete sredstva, odaberite kom cilju želite donirati. Vaš doprinos će pomoći ostvarivanju tog cilja. Nakon toga, aplikacija će vas nastaviti obavještavati o projektima koji su imali koristi od vaše pomoći.

Zaradite s oglasima ili donirajte direktno


Aplikacija Samsung Global Goals je besplatna. Jednostavnim gledanjem oglasa unutar aplikacije možete prikupiti sredstva koja se mogu donirati bilo kojem cilju po vašem izboru. Ali ne morate čekati da se prikupi novac. Podržite napredak cilja u bilo kojem trenutku s direktnim plaćanjima. Za prikaz prethodnih donacija, čak i ako ste instalirali novu aplikaciju Global Goals, jednostavno se prijavite u svoj Samsung račun.

Samsung udvostručuje vaš uticaj


Kao globalni korporativni građani, mi u Samsung- smo ponosni što sada usklađujemo vašu donaciju od gledanja reklama. Radimo zajedno na stvaranju inovacija koje prkose preprekama napretku i stvaramo vrednosti usklađene sa Globalnim ciljevima. Budućnost je iza ugla, zato danas napravite donaciju.

Napunite svoj ekran za zaključavanje


Neka za promjenu ekran vašeg telefona bude oglasna tabla. Uključite funkciju zaključanog ekrana i aplikacija Global Goals prikazat će novu privlačnu poruku od najutjecajnijih lidera u povijesti svaki put kada uzmete telefon.

Uključite se u globalni pokret

Preuzmite aplikaciju da biste danas počeli podržavati stvar.

Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra. Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga. Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga.

Aplikacije i usluge

* Slike zaslona i uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.
* Dostupnost usluge može se razlikovati ovisno o zemlji / davatelju usluga / jeziku / modelu uređaja / verziji OS-a.
* Korisnički interfejs i oglasi u aplikaciji mogu se promijeniti i razlikovati ovisno o uređaju.