Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro

SM-R190NZKAEUG

Odaberite boju

Boja :
 • Prikazana je žena koja nosi Galaxy Buds Pro. Ona je u pokretu i očigledno je da uživa u muzici koju sluša.
  Inteligentan ANC
 • Slušalice Galaxy Buds Pro u Phantom Violet, podijeljene u slojeve, prikazuju lokaciju zvučnika, niskotonca, visokotonca i ventilacionih otvora.
  Obuzimajući zvuk
 • Galaxy pametni telefon i Galaxy Buds Pro slušalice u fantomskoj ljubičastoj boji u svojoj futroli za punjenje. Na tabletu se prikazuje dolazni video poziv i veza slušalica se odmah prebacuje između tableta i telefona, kako bi se prikazalo automatsko prebacivanje. Na pametnom telefonu piše da su Benove Galaxy Buds Pro slušalice prebacile na Galaxy Tab. Na tabletu piše da su Benove Galaxy Buds Pro slušalice automatski povezale.
  Automatsko prebacivanje
 • Futrola za punjenje Galaxy Buds Pro slušalica u fantomski ljubičastoj prikazana zatvorena. Prstenovi kruže oko futrole za punjenje i pokazuju dugotrajnu bateriju.
  Dugotrajna baterija

Galaxy Buds Pro

Slušalice Galaxy Buds Pro u Phantom Violet lebdi iznad futrole za punjenje.

Predstavljamo
Galaxy
Buds Pro

Ovo su istinski bežične slušalice sa tehnologijom profesionalnog kvaliteta za uranjajuće iskustvo zvuka koje niste doživjeli nikada prije. A inteligentno ANC (aktivno otkazivanje buke) omogućava da se neprimjetno prebacite između otkazivanja buke i potpuno prilagodljivog ambijentalnog zvuka. Pustite spoljašnje zvukove unutra - ili ih ostavite napolju. To je Vaš svijet. Galaxy Buds Pro Vam omogućavaju da čujete ono najbolje.

Devet Galaxy Buds Pro futrola za punjenje, sve u 3 x 3 kolažu. Tu su 3 fantomske crne, 3 fantomske ljubičaste i 3 u fantomsko srebrnoj boji. Futrole se otvaraju jedna po jedna kako bi prikazale slušalice koje stoje u njima. Kadar se približava fantomski ljubičastoj kutiji u sredini mreže te se okreće oko nje i uvećava je sve dok ne nestane.

Inteligentno ANC

Gasi buku
a pojačava glasove

A woman wearing Galaxy Buds Pro. She is dancing and clearly enjoying the music she's listening to. Rings appear around her, expanding until the background is blocked, to represent the noise blocking that Intelligent ANC delivers.

Inteligentno ANC

Otkazivanje buke koje možete kontrolisati

Aktivno otkazivanje buke na Galaxy Buds Pro slušalicama otklanja i do 99% pozadinske buke. Mikrofoni iznutra i spolja nadziru buku u realnom vremenu. Odaberite nivo ANC kako biste pojačali ili utišali zvukove iz okruženja uz inteligentni algoritam koji otkazuje buku: podesite ga na Visoko u bučnom autobusu, ili na Nisko u tihoj biblioteci — nema potrebe za mijenjanjem jačine zvuka.1, 2

*Galaxy Buds Pro kompatibilni su sa pametnim telefonima i tabletima sa sistemom Android 7.0 ili novijim i s više od 1,5 GB RAM-a.

Aktivno poništavanje buke (ANC) u Galaxy Buds Pro slušalicama je prošlo UL verifikaciju za poništavanje pozadinske buke čak do 99%.

Prikazana je žena koja nosi Galaxy Buds Pro u kafe baru i razgovara s nekim ispred sebe a opcija detekcije glasa je uključena. Zumira samo nju da bi se predstavio Ambijentalni zvuk.

Detekcija glasa

se momentalno prebacuje sa ANC na Ambijentalni zvuk kada čuje Vaš glas. Recimo kada ste u kafe baru i koristite ANC da blokirate buku koja dopire spolja i baristi govorite svoju narudžbu ANC se automatski gasi dok Vi pričate. Ove inteligentne slušalice se stišavaju kada učestvujete u razgovoru, čak i ako koristite Ambijentalni režim rada ili ste ugasili ANC, smanjivanjem jačine zvuka Vaše muzike i fokusiraju mikrofon na osobu koja Vam se obraća. 3, 4

Ambijentalni zvuk

omogućava da uživate u razgovoru a da ne morate da vadite slušalice iz ušiju. Možete čuti glasove s jasnoćom i u realnom vremenu. Uz inteligentni algoritam koji pojačava visinu zvuka iz okoline na četiri nivoa nećete propustiti da čujete bitne dijelove diskusije. 5
Žena koja nosi Galaxy Buds Pro, zabacuje glavu i smiješi se.

Profesionalni zvuk

Profesionalni studio
u Vašem uhu

Galaxy Buds Pro slušalica u fantomskoj ljubičastoj boji podijeljena u slojeve za prikaz lokacije zvučnika, niskotonca, visokotonca i otvora za protok zraka.

Rentgenski prikaz Galaxy Buds Pro slušalice koja pokazuje lokaciju jedinice za preuzimanje glasa i mrežicu i komoru mikrofona.

Dvosmjerni zvučnici s većim drajverom

za balansiran zvuk i širokofrekventni odziv

 • niskotonac od 11 mm za puni bas
 • visokotonac od 6,5 mm sa niskim izobličenjima
  za svilenkaste visoke tonove, jasan zvuk i široku zvučnu scenu

Otvor za protok zraka

smanjuju okluziju za prostran zvuk

Unutrašnji mirkofon

Mikrofon sa visokim omjerom signala i buke (SNR)

preuzima korisnikov glas jasno

Dvostruki mikrofon

za superiorne performanse
oblikovanja snopa zvuka

Jedinica za preuzimanje zvuka

Mreža i komora mikrofona

za minimaliziranje buke vjetra

Zvuk koji pruža uranjajuće iskustvo

Izgubite se u studijskom zvuku

Od najviših visokih tonova pa sve do najdubljeg basa, tonovi prolaze prelijepo zahvaljujući prilagođenim dvosmjernim zvučnicima koje proizvodi AKG. Galaxy Buds Pro slušalice pružaju najbolje uranjajuće zvučno iskustvo kod Galaxy Buds slušalica, bilo da slušate novi album ili audio knjigu na svom putovanju.

*AKG zvuk na Galaxy Buds Pro slušalicama je dobio Harman certifikat s odličnom ocjenom.

Primajte pozive bez buke

koji će Vas oduševiti. Najbolji kvalitet poziva uz prave bežične slušalice za Vas znači manje buke i jasniji glas za vrijeme poziva bilo da ste kod kuće ili u vanjskom svijetu. Sa tri ugrađena mikrofona i jedinicom za preuzimanje glasa, svaka riječ koju čujete je kristalno jasna. Dizajn sa niskim stepenom izbočina smanjuje kontakt s vjetrom dok sofisticirano rješenje štitnika protiv vjetra blokira zvukove vjetra tokom poziva.

*Rezultati su zasnovani na internom laboratorijskom testiranju koje sprovodi Samsung kompanija a koje podliježe POLQA globalnom standardizovanom testiranju kvaliteta poziva.

SAZNAJTE VIŠE
Radite od kuće
Podesite Vašu kućnu kancelariju bilo gdje. Mikrofoni pružaju tehnologiju oblikovanja snopa zvuka koji preuzima samo Vaš glas — tako da možete dati svoj doprinos a da Vaše radne kolege ne čuju Vaše ukućane.
Izađite u šetnju
Galaxy Buds Pro slušalice su specijalno dizajnirane da uklone buku koju izazivaju naleti vjetra, tako da nema potrebe da pričate glasnije kako bi Vas sagovornici čuli tokom olujnih dana.
Pojavljuju se Galaxy Buds Pro fantomske crne slušalice koje se vrte jedna oko druge. Zaustavljaju se i plutaju prikazujući mjehuriće koji pokazuju trodimenzionalni zvuk koji pruža 360 zvuk.
Lijeva slušalica Galaxy Buds Pro u Phantom crnoj boji gledano sprijeda.
Desna slušalica Galaxy Buds Pro u Phantom crnoj boji gledano pozadi.

360 audiozapis

Zvuk kao iz stvarnog života koji Vas uranja
uz nevjerovatno realistično iskustvo

Doživite zvuk od 360 stepeni koji je toliko privlačan da Vas stavlja usred scene. Uz pomoć Dolby Head Tracking™ tehnologije Galaxy Buds Pro slušalice Vas vode u središte Vašeg omiljenog videozapisa, filma ili TV emisije. Inteligentni senzor za praćenje pokreta precizno određuje smjer zvuka dok pomičete glavu i tako pruža snažan realističan osjećaj u Vašem iskustvu slušanja. A uz sadržaj u Dolby Atmos®, čujte svaki detalj s više jasnoće i osjetite dublju povezanost sa pričom.6

Prilagodljiva upotreba

Svi Vaši svjetovi
u skladu

Galaxy pametni telefon i Galaxy Buds Pro slušalice u fantomskoj ljubičastoj boji u svom kućištu za punjenje. Telefon prikazuje Music UI na ekranu. Prikazuje se Galaxy tablet sa grafičkom pozadinom na ekranu. Na tabletu se prikazuje dolazni video poziv i veza slušalica se odmah prebacuje između tableta i telefona, kako bi se prikazalo automatsko prebacivanje. Na pametnom telefonu piše da su Benove Galaxy Buds Pro slušalice prebacile na Galaxy Tab. Na tabletu piše da su Benove Galaxy Buds Pro slušalice automatski povezale.

Automatsko prebacivanje

Prebacite se u tren oka

Automatsko prebacivanje na Galaxy Buds Pro slušalicama detektuje šta je najhitnije i momentalno prebacuje konekciju na taj uređaj. Tako na primjer, kada gledate film na tabletu i dobijete poziv, Galaxy Buds Pro slušalice prebacuju zvuk na Vaš telefon. A onda nakon što prekinete razgovor, Galaxy Buds Pro se neprimjetno ponovo povezuje s tabletom - prebacujući se s uređaja na uređaj, a da ne morate ni da dodirnete ekran.7, 8

Bixby glasovno buđenje

Vaš pametni asistent
uvijek na standby režimu

Chat mjehurići demonstriraju razgovor između korisnika i Bixby aplikacije. Korisnik pita: „Kakvo je vrijeme danas?”, a Bixby odgovara: „Sunčano je i sada temperatura iznosi 22ºC.” Zatim korisnik kaže: „Koliko mi je baterije preostalo na slušalicama?”, a Bixby kaže: „Vaše slušalice su na 88%.”

"How's the weather today?"

"It's sunny and 72° right now"

"How much battery is
remaining on my earbuds?"

"Your earbuds are at 88%"

Dok ste povezani na Vaš telefon, možete razgovarati kako biste realizovali stvari i bez dodirivanja telefona. Jednostavno izgovorite „Ćao, Bixby” i to će ga probuditi a zatim mu možete zadati komande da obavi poziv, promijeni muziku i još mnogo toga.9, 10, 11 Čak se možete prebacivati s jednog na drugi Samsung uređaj izgovarajući njegov naziv i aktivirati ili ugasiti ANC i ambijentalni režim.

*Slike služe kao ilustracija.

SmartThings Find opcija

Pobijedite u igri žmurke sa svojim slušalicama

Galaxy pametni telefon pokazuje SmartThings Find UI na ekranu kako bi korisnik pronašao svoje Galaxy Buds Pro slušalice.

Pronalaženje Vaših izgubljenih slušalica je jednostavno. Samo otvorite SmartThings aplikaciju. Vaše će slušalice emitirati zvučni signal pa ćete ih lako pronaći u svojoj prostoriji. A uz pronalaženje izvan mreže možete pronaći zadnju lokaciju gdje su korištene, čak i ako više nisu povezane s Vašim telefonom.12, 13, 14

Buds Together funkcija

Podijelite zvuk sa svojim drugarom

Dva muškaraca koji nose Galaxy Buds Pro slušalice slušaju isti zvuk uz Buds Together.

Držite slušalice u ušima i podijelite zvuk sa prijateljem. Buds Together funkcija Vam omogućava istovremeno povezivanje dva kompleta Galaxy Buds Pro slušalica na telefon, pa možete oboje slušati svoju BFF listu pjesama sa profesionalnim kvalitetom zvuka.15

Dizajn

Pozivi epskog zvuka sa epskim dizajnom

 • Fantomska ljubičasta
 • Fantomska srebrna
 • Fantomska crna

Tri Galaxy Buds Pro slušalice, jedna fantomska crna, jedna fantomska ljubičasta i jedna u fantomskoj srebrnoj boji. Sve su prikazane unutar futrole za punjenje otvorenog poklopca.

Boja

Svjetlucavi završni detalji koji podcrtavaju pravu notu

Dostupne su u tri trendi boje.16 Odaberite između bezvremenske crne, živahne ljubičaste ili zadivljujuće srebrne kako biste razvedrili stvari. Svaka slušalica je ispolirana do visokog sjaja a matirana unutrašnjost pruža mekani osjećaj na Vašoj koži. I ne zaboravite futrolu koja se slaže s njima.

Prikaz uha izbliza sa Galaxy Buds Pro slušalicom unutra. Slika se udaljuje kako bi prikazala ženu koja nosi slušalice uz širok osmijeh na licu.

SECURE FIT

Pravi pogodak je baš tu

Novim izgledom klasičnog oblika slušalica, dizajn umanjuje nelagodu dok ih koristite satima i ostaju osigurane u Vašim ušima dok vježbate. A uz otvore za protok zraka koji balansiraju pritisak u uhu i povećavaju protok zraka, pristaju toliko prirodno da možete zaboraviti da ih nosite.

Sa tri veličine za uši

između kojih možete birati, možete ih isprobati kako biste se uvjerili da Vaše Galaxy Buds Pro pristaju udobno i sigurno — ali i da dobro zatvaraju uho kako bi ANC radio najbolje moguće.

Baterija

Ne mogu se zaustaviti

i neće se zaustaviti

Futrola za punjenje Galaxy Buds Pro slušalica u fantomskoj ljubičastoj prikazana zatvorena. Animirani prstenovi kruže oko futrole za punjenje i pokazuju dugotrajnu bateriju.

Vijek trajanja baterije

Snaga koja omogućava zvuku da svira i svira

Uključite ANC i Galaxy Buds Pro slušalice Vam pružaju 5 sati reprodukcije s dodatnih 13 sati u futroli. To je ukupno 18 sati.17 Kada je ANC isključen, dobit ćete ukupno 28 sati, uz 8 sati igre - i još 20 u futroli.18 Bilo da imate dan prepun video konferencija, želite da se čujete s prijateljima ili samo đuskate uz Vašu omiljenu listu pjesama, Galaxy Buds Pro slušalice imaju moć da Vas povežu i omoguće Vam slušanje.

Brzo se pune.

Svega nekoliko minuta Vam pruža dodatni sat reprodukcije audiozapisa. To je kao da Vaše slušalice stavite da odrijemaju. 19

Wireless PowerShare

Vam pruža poticaj dok ste u pokretu — samo postavie Galaxy Buds Pro slušalice na poleđinu Galaxy pametnog telefona za bežično punjenje. 20

*Slike služe kao ilustracija.

Vodootporne

IPX7.
Najviši standard vodootpornosti
kod Galaxy Buds21 slušalica

 1. ANC je uključeno po zadanim podešavanjima, a opcija pritiska i zadržavanja za aktivno poništavanje buke može se konfigurisati u Galaxy Wearable aplikaciji.
 2. Prebacivanje između Visokog i Niskog ANC nivoa može se izvršiti u Galaxy Wearable aplikaciji.
 3. Detekcija glasa koristi AI algoritam kako bi prepoznala glas korisnika. Može reagovati na situacije koje uzrokuju vibracije poput pranja zuba, električne četkice za zube, kašlja ili pjevušenja. Moguće je da se razgovori neće detektovati ako nosite samo jednu slušalicu.
 4. Kada je opcija detekcije glasa uključena automatski se aktivira kada je ANC uključen ili isključen a isto vrijedi i za Ambijentalni režim. Da se vratite na prethodni režim dovoljno je da dodirnete jednu od slušalica.
 5. Pokret pritiska i zadržavanja opcije aktivnog poništavanja buke može se konfigurisati u Galaxy Wearable aplikaciji.
 6. Dostupno samo na mobilnim uređajima sa sistemom Android One UI verzije 3.1 ili novijoj. Podrška za 360 Audio i Dolby Head Tracking™ može se razlikovati ovisno o aplikaciji i sadržaju.
 7. Značajka automatskog prebacivanja dostupna je samo na pametnim telefonima i tabletima Galaxy s One UI 3.1 ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije možda ne podržavaju automatsko prebacivanje.
 8. Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni na Samsung nalog kako bi se omogućilo automatsko prebacivanje.
 9. Dostupnost aplikacije Bixby može varirati ovisno o zemlji, operateru i uređaju.
 10. Galaxy Buds Pro slušalice moraju biti povezane na Galaxy uređaj sa mrežnom vezom za prenos podataka ili Wi-Fi konekcijom kako biste u potpunosti pokrenuli Bixby funkcionalnosti; Obavezno je i prijavljivanje na Samsung korisnički nalog.
 11. Dostupnost Bixby karakteristika i pružalaca sadržaja može varirati ovisno o zemlji ili jeziku; Bixby prepoznaje samo određene akcente i dijalekte engleskog (UK), engleskog (SAD), francuskog (Francuska), njemačkog (Njemačka), talijanskog (Italija), mandarinskog kineskog (Kina), španskog (Španija), i portugalskog (Brazil).
 12. Lokacija izgubljenog uređaja kojeg pronađete pomoću SmartThings Find je približna lokacija na kojoj je detektovan signal izgubljenog uređaja.
 13. SmartThings Find aplikacija je dostupna samo na Galaxy uređajima sa Android 8 verzijom ili novijom.
 14. Neki uređaji u Kini, Japanu i na Verizon mreži nisu podržani.
 15. Buds Together funkcija je dostupna samo na Galaxy uređajima koji rade na One UI 2.5 ili novijem.
 16. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi.
 17. Slušalice i futrola pružaju i do 18 sati trajanja baterije kada je futrola 100% napunjena. Na osnovu internog testiranja. Vrijeme reprodukcije audiozapisa testirano uparivanjem predprodukcijskih Galaxy Buds Pro slušalica sa nedavno objavljenim Galaxy pametnim telefonom sa unaprijed zadanim podešavanjima uz uključeno Aktivno poništavanje buke. Stvarni vijek trajanja i vrijeme punjenja baterije može varirati ovisno o uslovima upotrebe, broju punjenja i mnogim drugim faktorima.
 18. Slušalice i futrola pružaju i do 28 sati trajanja baterije kada je futrola 100% napunjena. Na osnovu internog testiranja. Vrijeme reprodukcije audiozapisa testirano uparivanjem predprodukcijskih Galaxy Buds Pro slušalica sa nedavno objavljenim Galaxy pametnim telefonom sa unaprijed zadanim podešavanjima osim ANC i uz isključen Ambijentalni režim. Stvarni vijek trajanja i vrijeme punjenja baterije može varirati ovisno o uslovima upotrebe, broju punjenja i mnogim drugim faktorima.
 19. Vrijeme reprodukcije može varirati ovisno o postavkama.
 20. Bežična PowerShare funkcija je dostupna za Galaxy S21 seriju, Galaxy Z Fold2, S20 seriju, Z Flip, Note10 seriju, S10 seriju i Fold. Ukoliko je snaga baterije pametnog telefona niža od 30% opcija bežičnog PowerShare možda neće funkcionisati.
 21. IPX7 standard se temelji na testnim uslovima potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži ili u bazenima. Futrola za punjenje nije vodootporna. Ako se slušalice oštete, nema garancije da će biti vodootporne. Ako se slušalice ili Vaše ruke pokvase, morate ih detaljno posušiti prije ponovnog rukovanja ili stavljanja na punjenje u futrolu. Ukoliko ih stavite u futrolu za punjenje a niste ih osušili, slušalice se mogu oštetiti.

Specifikacije

 • Bluetooth verzija Bluetooth v5.0
 • Kompatibilne specifikacije pametnog telefona Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
 • Senzori Akcelometar, žiroskop, Hall, Senzor blizine, senzor za dodir, VPU (Voice pickup unit)
 • Težina slušalice 6.3 g

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika slušalica Galaxy Buds Pro je simulirana u svrhe ilustracije.

*Baterija: Na osnovu internog testiranja. Vrijeme reprodukcije zvuka testirano je uparivanjem predprodukcijskh Galaxy Buds Pro slušalica na nedavno objavljenom Galaxy pametnom telefonu s postavkama (aktivno poništavanje buke uključeno,Bixby glasovna aktivacija isključeno). Stvarni vijek trajanja baterije i vrijeme punjenja mogu se razlikovati ovisno o uslovima korištenja, broju punjenja i mnogim drugim faktorima.