Kako brže napuniti Galaxy Watch5?

Dok otkrivate sve uzbudljive značajke koje vam nudi vaš Galaxy Watch5, možda ćete se toliko zabavljati da ćete zaboraviti napuniti bateriju vašeg uređaja. Na sreću, punjenje sata Galaxy Watch5 je mačji kašalj, a može se i još više ubrzati. U nastavku pročitajte kako održavati svoj sat Galaxy Watch 5 u najboljoj formi i spremnim za akciju u svakome trenutku.

Prikaz sata Samsung Watch5 koji se puni

Osobito napravljen da bi vam pružio najbolje iskustvo punjenja, Galaxy Watch5 dolazi s najnovijim kabelom USB-C kako biste ga mogli koristiti s i posebnom podlogom za punjenje i PD punjačem (5 V/2 A).  

Kada se puni 30 minuta, Watch5 se puni 45%, a Watch5 Pro 35%.

Prikaz podloge za brzo punjenje sata Galaxy Watch5

Imajte na umu: Samsung ne preporuča upotrebu dodatne opreme trećih strana ili dodatne opreme koju Samsung nije službeno odobrio. Uporaba neodobrene ili neoriginalne dodatne opreme može uzrokovati isključenje jamstva i izazvati oštećenja. Da biste izbjegli ometanje punjenja vašeg uređaja i probleme s baterijom, koristite originalne punjače i kabele tvrtke Samsung koji su dostupni u našim trgovinama Samsung Experience ili preko ovlaštenih zastupnika.

Postoje određene situacije u kojima brže punjenje ne funkcionira:

  • Prilikom uporabe univerzalne bežične podloge za punjenje koja ne podržava brzo punjenje, npr: EP-P5400, P6300, itd.

  • Prilikom uporabe podloge za punjenje starijeg modela sata, npr: EP-OR500, EP-OR825.

  • Prilikom uporabe funkcije dijeljenja energije pametnog telefona.

  • Prilikom uporabe PODLOGE OR900 koja ne podržava PD, npr: AFC, QC punjača, prijenosne baterije, USB priključka koji ne podržava PD, itd.

Vrijeme punjenja ovisi o regiji, postavkama i okolišnim čimbenicima; stvarni rezultati će varirati.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window