Šta je Galaxy Buds funkcija Zvuk 360?

Uz najnovije ažuriranje za slušalice Galaxy Buds Live / Buds Pro / Buds2, možete uživati u vrhunskom iskustvu audio tehnologije poznatom kao „Zvuk 360”, koje vam omogućava da uživate u audio datotekama kao nikada prije. Saznajte više o ovoj funkciji u nastavku. 

Primjer pogleda na Galaxy Buds dok reprodukuju zvuk.

Uz funkciju „Zvuk 360“ možete uživati u imerzivnom audio iskustvu samo sa svojim uređajem. Doživjet ćete zvuk iz svih pravaca, tako da funkcija predstavlja vrhunski način da uživate u svojim video i audio zapisima i još mnogo toga. 

Napomena: Kada je uključena funkcija „Zvuk 360“, Dolby Atmos će se deaktivirati dok gledate video zapise.

Kako omogućiti funkciju Zvuk 360

Kada povežete slušalice Galaxy Buds sa svojim uređajem, možete omogućiti funkciju „Zvuk 360“ slijedeći ove korake: 

Pogled na aplikaciju Galaxy Wearable sa povezanim slušalicama Galaxy Buds. Pogled na aplikaciju Galaxy Wearable sa povezanim slušalicama Galaxy Buds.

Korak 1. Otvorite aplikaciju Galaxy Wearable i dodirnite opciju „Postavke slušalica”.

Pogled na ekran „Postavke slušalica” sa istaknutom opcijom „360 audio”. Pogled na ekran „Postavke slušalica” sa istaknutom opcijom „360 audio”.

Korak 2. Dodirnite opciju „Zvuk 360”.

Pogled na ekran „Zvuk 360” sa istaknutim dugmetom za prebacivanje. Pogled na ekran „Zvuk 360” sa istaknutim dugmetom za prebacivanje.

Korak 3. Uključite dugme za prebacivanje.

Provjerite verziju svojih Galaxy Buds slušalica

Da biste uživali u korišćenju funkcije „Zvuk 360“, morate imati najnoviju dostupnu verziju softvera za slušalice Galaxy Buds. Možete provjeriti i ažurirati verziju softvera slijedeći ove korake: 

Pogled na aplikaciju Galaxy Wearable sa povezanim slušalicama Galaxy Buds. Pogled na aplikaciju Galaxy Wearable sa povezanim slušalicama Galaxy Buds.

Korak 1. Otvorite aplikaciju Galaxy Wearable i dodirnite opciju „Postavke slušalica”.

Pogled na ekran „Postavke slušalica” sa istaknutom opcijom „Ažuriranje softvera slušalica”. Pogled na ekran „Postavke slušalica” sa istaknutom opcijom „Ažuriranje softvera slušalica”.

Korak 2. Dodirnite opciju „Ažuriranje softvera bubica”.

Pogled na ekran „Ažuriranje softvera slušalica” gdje možete provjeriti trenutnu verziju softvera za slušalice Galaxy Buds. Pogled na ekran „Ažuriranje softvera slušalica” gdje možete provjeriti trenutnu verziju softvera za slušalice Galaxy Buds.

Korak 3. Ovdje možete provjeriti da li imate najnoviju verziju softvera za slušalice Galaxy Buds ili ažurirati po potrebi.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window