MagicInfo Solution

SMART Signage Solutions

MagicInfo Solution

Een krachtige en intuïtieve oplossing voor content management

MagicInfo Solution
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none
Bereik het publiek met effectieve en digitale berichten

Bereik het publiek met effectieve en digitale berichten

    Digitale displays hebben hun waarde bewezen in diverse omgevingen waar de betrokkenheid van gebruikers en klanten essentieel is voor het succes van een bedrijf. Als u wilt zorgen dat uw eindgebruikers volledige aandacht hebben en volledig betrokken zijn, hebt u functionaliteit voor het maken en beheren van content nodig waarmee u beschikt over de kracht en inventiviteit die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. MagicInfo™ Solution biedt ondersteuning voor het Samsung-assortiment displayoplossingen en voorziet in deze behoeften. Daarom is dit product een van de beste beheeroplossingen voor digitale displays. MagicInfo™ Solution bevat een aantal softwareprogramma's die geschikt zijn voor verschillende doelen of behoeften, en voor diverse gebruiksomgevingen waarin u effectief gebruik kunt maken van uw digitale content en het product optimaal kunt benutten. Hierbij maakt het niet uit of dit werkplekken in een bedrijf zijn met diverse typen displays of kleine bedrijven die proberen de aandacht te trekken. Samsung biedt dezelfde kwaliteit en betrouwbare verbindingen als bij dynamische content waarvoor de displayoplossingen zijn bedoeld.

Geschikt voor elk beheermodel dat bij uw bedrijf past

Geschikt voor elk beheermodel dat bij uw bedrijf past

   MagicInfo™ Solution bestaat uit twee verschillende oplossingen. Deze zijn met zorg gemaakt en bieden een uitgebreid aanbod aan toepassingen.
● MagicInfo™ Express (voor lokaal beheer)Een gestroomlijnde, uitgebreide oplossing voor lokaal gebruikMet het oog op de behoeften van kleine bedrijven is  MagicInfo™ Express eenvoudig, maar toch effectief. Hiermee kunnen bedrijven zakelijke content maken, plannen en tonen op displays in de winkel of aan de voorzijde van het bedrijf. De software is geschikt voor pc's (Windows®/Mac®), tablets (Android™/iOS™) en smartphones (Android/iOS). Hierdoor beschikken eigenaars en managers over een gebruiksvriendelijke oplossing die makkelijk te leren is.
● MagicInfo™ Server (voor netwerkbeheer)Uitgebreide oplossing voor centraal beheerWanneer u meerdere displays wilt gebruiken en de content op elk display wilt stroomlijnen, kunt u met de naadloze netwerkoplossing MagicInfo™ Server alles samenbrengen in een eenvoudig formaat. Hiermee zijn implementatie van content en beheer van hardware kinderspel, zodat u zich kunt concentreren op complexere taken.

Eenvoudige, moderne en uniforme gebruikersinterface

Eenvoudige, moderne en uniforme gebruikersinterface

    De gebruiksvriendelijkheid van MagicInfo™ Solution is kenmerkend voor het hele platform. Hierdoor zijn onnodige zorgen of afleidingen minimaal, kunt u uw essentiële taken eenvoudig uitvoeren en kan uw bedrijf productief blijven. De intuïtieve, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface is ontwikkeld met het oog op deze doelstellingen. U kunt dus moeiteloos en zonder afleiding content maken en implementeren op een pc, tablet of smartphone. Samsung gaat nog een stap verder en heeft gezorgd dat de gebruikersinterface in de hele oplossing hetzelfde uiterlijk heeft, ongeacht met welke tool u werkt.

Uitgebreide functies ter ondersteuning van uitmuntende bedrijfsvoering en marketing

Uitgebreide functies ter ondersteuning van uitmuntende bedrijfsvoering en marketing

    Er zijn functies en geavanceerde updates toegevoegd zodat u de productiviteit nog meer kunt verhogen. 
● DataLinkVia DataLink kan de content van Samsung SMART Signage realtime worden bijgewerkt middels het gebruik van externe databasebronnen. Uw digitale display wordt zo veel mogelijk geautomatiseerd en heeft altijd de juiste content die met minimale moeite wordt bijgewerkt. Daarnaast is actuele informatie, zoals het weerbericht en financiële informatie continu beschikbaar dankzij ondersteuning van RSS-feeds.
●Publieksinformatie verzamelenNa installatie van de optionele camera kunt u met uw display publieksinformatie verzamelen, zoals leeftijd en geslacht, zodat u klantherkenning kunt gebruiken. Hierdoor is gedetailleerde en uitgebreide analyse van het publiek mogelijk

Eigendomskosten

Eigendomskosten

     MagicInfo™ Solution is specifiek ontwikkeld voor gebruik met Samsung display solutions en hiervoor zijn geen wijzigingen of aanpassingen nodig. Dit product kan snel worden geïmplementeerd en biedt eenvoudige stabilisatie voor het hele systeem. Met deze krachtige plannings- en beheerfunctie beheert u niet alleen de content maar ook het display. U kunt het display inschakelen, uitschakelen, dimmen en aanpassen volgens de planning. Op deze manier kunnen klanten besparen op het energieverbruik van digitale displays. Met MagicInfo™ Solution kunnen gebruikers op elk display de nieuwste firmware toepassen, waardoor het display up-to-date en stabiel blijft. Voor MagicInfo™ Solution hoeft u geen nieuwe of andere oplossingen te installeren voor specifieke functies, zoals database-integratie of verzameling van publieksinformatie. In de standaardconfiguratie biedt MagicInfo™ Solution alle essentiële functies die bedrijven nodig hebben en ze kunnen een service-upgrade uitvoeren door professionele functies toe te voegen waarvoor het product al is geoptimaliseerd.

※DisclaimerMac en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. Android is een handelsmerk van Google Inc.Windows is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.