Kies jouw locatie en taal.
Others

7 vernieuwingen in 1 echoapparaat

mrt. 13. 2020

De Samsung RS85 Prestige is een premium echoapparaat voor radiologie. Het telt maar liefst 7 vernieuwende echo-technologieën, voor superieure beeldvorming en uiterst accurate diagnoses.

Met de RS85 bracht Samsung in 2017 een echoapparaat op de markt dat een verbeterde beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak betekende voor medische professionals over de hele wereld. Nu is er de RS85 Prestige, een opvolger met ongeëvenaarde beeldvorming.

7 innovatieve technologieën

Nog nooit konden radiologen zo efficiënt accurate diagnoses stellen, door 7 technologische vernieuwingen van de RS85 Prestige:

• S-Vue™: een toepassing die geluidsgolven of straling omzet naar digitale beeldvorming waardoor de radioloog een gedetailleerder beeld krijgt.
Dit is nodig om patiënten beter te kunnen helpen.
• CrystalBeam™ – een nieuwe beamforming-technologie die een hoge beeldresolutie en verhoogde uniformiteit van afbeeldingen levert.
• CrystalPure™ – de nieuwste ultrasone beeldverwerkingsengine van Samsung met verbeterde 2D-beeldverwerking en kleurensignaalverwerking, voor uitstekende beeldprestaties en een efficiënte workflow in complexe situaties.

• Crystal Architecture™: technologie die de CrystalBeam™ en CrystalPure™ beeldvorming samenbrengt en in combinatie met de S-Vue Transducer™ glasheldere beelden produceert.
• MV-Flow™ met LumiFlow™: technieken die de bloedvaten duidelijker in beeld brengen.
• ShadowHDR™: slimme technologie om schaduwzones te comprimeren.
• PureVision™: een beeldverwerkingsfunctie die heldere beelden met uniformiteit produceert door Speckle Noise Suppression en Edge Enhancement uit te voeren in de B-modus.

Samsung blijft zich met RS85 Prestige inzetten voor zinvolle innovatie op het gebied van medische beeldvorming. Lees hier over nog meer vernieuwingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.