Kies jouw locatie en taal.
Others

Cisco Webex: virtueel documenten bewerken met je collega’s

apr. 30. 2020

“De samenwerking tussen Samsung en Cisco Webex zal bedrijven een seamless virtual meeting experience garanderen. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk.”

Ben Holmes, Hoofd Marketing en Signage Strategy Samsung Europe, sprak met groot enthousiasme tijdens de presentatie van het Cisco-Samsung partnership op ISE 2020 in Amsterdam.
Terecht: Cisco Webex is een belangrijke aanvulling op het ecosysteem van Samsung. Het zorgt voor een probleemloze vergadering via onze Flip 2 en QMR displays.

1. Geen vertraging tijdens je calls

Vlot virtueel vergaderen is momenteel noodzakelijker dan ooit. Met Cisco Webex zit je precies met je klanten en collega’s rond dezelfde tafel.
Geen vertraging en ook de echo verdwijnt volledig. En dat terwijl je jouw gesprekspartner ziet in UHD of 4K (op een QMR display of Flip 2 ) met perfecte lip syncing.*

De tijd waarin je je een hele tijd moest herhalen, behoort met Cisco Webex voorgoed tot het verleden.

2. Altijd op tijd voor een meeting

De Artificial Intelligence in Cisco Webex zorgt voor een efficiënte meeting die begint wanneer jij dat wil. Letterlijk – want de voice-controlled Webex Assistant kent jouw agenda en vraagt of je klaar bent voor een call. Een simpele ‘Ja’ is al genoeg om je meeting te starten.

Een meeting met meerdere personen? Geen probleem!
Cisco Webex ondersteunt vergaderingen tot 25 personen en de speech-tracking technology focust op de persoon die aan het woord is – wat de geluidskwaliteit alleen maar ten goede komt.

3. De regie over je meeting met 1 remote

De Consumer Electronics Control (CEC) van Samsung zorgt ervoor dat Cisco Webex in verbinding staat met al jouw HDMI-apparaten. Concreet: de verschillende toestellen bedienen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de automatische communicatie tussen ons display en de Cisco Webex Roomkit.

4. Live notities delen met Flip 2

De verbinding tussen Cisco Webex en Samsung Flip 2 is next-level. Presentaties of calls zijn niet langer one-way. Eindelijk is het mogelijk om samen – volledig virtueel – nota’s te maken op jouw Flip 2. Schrijf een idee neer en je klant of collega kan deze op hetzelfde moment zien én aanpassen.

Brainstormen vanop verschillende locaties? Check! En achteraf iedereen een exemplaar bezorgen via mail? Easy.

Jouw team zal steeds vaker virtueel samenwerken omdat telewerk meer de norm wordt – zeker in acute situaties. Bereid je medewerkers voor en kies voor de tools die het jou (én je werknemers) gemakkelijk maken. Ontdek hier hoe je jouw collega’s eenvoudig op weg helpt naar de ultieme home office.*Indien u toch één van deze drie ongemakken ervaart, is dat te wijten aan de verouderde technologie van uw gesprekspartner. Maar geen nood; via deze troubleshooter kunt u toch genieten van een glashelder geluid.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.