Kies jouw locatie en taal.
Others

Vlotter videobellen?
Vertrouw op de
Webcam Monitor S4

okt. 12. 2021

Van webcam tot geluidsversterkers: om je onlinemeetings vlekkeloos te laten verlopen, omring je jezelf graag met alle technologische features die je nodig hebt. Maar tegelijkertijd neemt die technologie ook veel bureauruimte in beslag. Of toch niet? Met de Webcam Monitor S4 haal je alles in huis wat je nodig hebt voor de ideale videocall. Beeld, geluid en camera, samen in één display.

 

Ontdek hoe je je onlinemeetings stroomlijnt. 

Meld je aan in een paar seconden

De Webcam Monitor S4 is ‘Windows Hello’-gecertificeerd. Dat betekent dat je binnen de twee seconden inlogt op je computer of je toestel vergrendelt.

 

Moet je dan razendsnel je wachtwoord intypen? Nee hoor, het scherm is uitgerust met de biometrische authentificatiemethode van Windows 10. Die herkent je gezicht meteen als je voor de monitor plaatsneemt. Zo verlies je geen seconde tijd en kan je meteen beginnen te werken. 

Klik je webcam open en vergader erop los

De Webcam Monitor S4 heeft een ingebouwde webcam en microfoon. 

 

  • Meeting gepland? Met één beweging laat je de webcam uit het scherm opspringen, zodat je meteen aan de slag kunt. 
  • Gesprek afgelopen? Klik de webcam in, zodat die veilig zit opgeborgen.

 

De display bevat ook ingebouwde 2W dubbele stereoluidsprekers. Daardoor geniet je van optimale geluidskwaliteit. En omdat alle features zijn ingebouwd, hou je meer poorten over om andere apparaten aan te sluiten, zoals een Galaxy-smartphone, een soundbar of een tweede scherm.

Werk productiever met veel schermruimte en levendige kleuren

Wil je tijdens de meeting je agenda checken? Dankzij de 24” display heb je voldoende werkruimte om je scherm te splitsen, zodat je collega’s of klanten altijd in beeld hebt. 

 

Het IPS-paneel zorgt bovendien voor levendige en heldere kleuren. Tegelijkertijd spaart de display je ogen, dankzij de flikkervrije functie en het beperkte blauwe licht. De Webcam Monitor S4 is daarvoor zelfs bekroond door TÜV Rheinland, de toonaangevende internationale certificeringsgroep.

Stel je monitor in voor maximaal werkcomfort

Als je verschillende uren na elkaar online vergadert, durven je rug en nek weleens tegen te sputteren. Pas de monitor aan jouw zithouding aan en win comfort. Je verstelt de display daarvoor makkelijk in hoogte. En kantelt en draait de monitor tot het scherm precies aan jouw wensen voldoet. 

 

Hoe je van je (thuis)kantoor een comfortabele vergaderhub maakt? Steek je licht op bij onze experts.

Of check ons nieuwsbericht voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.