Kies jouw locatie en taal.
Others

Altijd en overal productief aan de slag? Ontdek de business notebooks van Samsung

jun. 14. 2022

Onze gloednieuwe line-up notebooks voor business is hier. Stuk voor stuk lichte modellen met krachtige specs die 100% compatibel zijn met andere mobiele Samsung-toestellen. Hoe helpen die jouw werknemers om productiever te zijn? Douwe Klomp, Senior Product Manager, beantwoordt al je vragen.

Veel werknemers vandaag zijn opgegroeid met laptops en smartphones. Zij zijn devices gewend die je overal mee naartoe neemt. Daarom zijn onze nieuwe business notebooks licht, sterk beveiligd en hebben ze een batterij die de hele dag meegaat.

 

De Samsung-laptops maken multitasken simpel. Je verbindt de laptop makkelijk met je smartphone, tablet of smartwatch van Samsung en zet bestanden meteen over. Heel handig.

Jazeker. De Samsung Galaxy Book2 Pro  is de dunste laptop in zijn segment wereldwijd. Hij weegt minder dan 1 kg en is 11,2 mm dun. Perfect voor professionals die iets willen afwerken in de wachtkamer bij de tandarts, in de trein of in het café. De Galaxy Book2 360  heeft een slank en stijlvol 360 gradenontwerp. Daarmee kies je voor een veelzijdige laptop en profiteer je van 2-in-1-creativiteit.

 

De batterij van de Samsung-laptops gaat tot 20 uur mee. Je kunt er dus een hele dag comfortabel op werken, zonder op te laden. Is de batterij bijna leeg? Dan laad je haar supersnel op met de universele USB-C-oplader van 65W. Na 30 minuten is de batterij van je laptop alweer 40% vol.

 

Qua connectiviteit zit je ook goed met de Samsung-laptops. Je surft aan de hoogste snelheid met Wi-Fi 6E. Het zijn bovendien LTE-laptops. Dat wil zeggen dat ze een ingebouwde module hebben waardoor je kunt connecteren met 5G. Stop gewoon een simkaart met databundel in je laptop en je hebt meteen een supersnelle verbinding, waar je ook bent.

Tegenwoordig nemen videocalls een groot deel van de werkdag in beslag. Met de nieuwe Samsung-laptops blijf je in contact met collega’s en klanten – zonder vertraging of achtergrondlawaai. De laptops zijn gemaakt voor professionele videogesprekken. Enhanced Intelligent Noise Cancelling in je microfoon filtert storende geluiden weg. Daardoor klink je loepzuiver voor je gesprekspartners.

 

De Full HD-camera brengt je in hoge resolutie in beeld. En de ingebouwde Auto Framing en achtergrondeffecten leggen de juiste klemtoon. Je gezicht komt helder in beeld, je omgeving zo min mogelijk. Als je dat wenst, stel je een andere achtergrond in of maak je de kamer rondom je wazig.

 

Zit je alleen in een ruimte of met een hele groep mensen? De Ultra Wide Angle focust op jou of zoomt uit zodat iedereen in beeld komt. Zo betrek je iedereen in het gesprek. 

Onze laptops zijn beveiligd met Samsung Knox, het securitysysteem dat verankerd is in de hardware en dat je firmware, software en data tot in de puntjes beschermt.

 

Hoe werkt dat precies? Stel dat je op locatie bent. Vanaf het moment dat je de laptop opstart, checkt de security de integriteit van het toestel. Merkt die een bedreiging op? Dan krijg je automatisch een melding. Nog voor Windows opstart, heb je al een beveiligingscheck gehad. Dat soort security vind je alleen in Samsung-laptops.

 

Ook bestanden uitwisselen doe je op de meest veilige manier. Met Private Share  deel je files makkelijk met verschillende devices en kun je een vervaldatum instellen, zodat de bestanden maar een beperkte periode zichtbaar zijn. Private Share zorgt ervoor dat ontvangers je data niet zomaar kunnen doorspelen aan anderen. En je past de kijkrechten van een bestand op elk moment aan.

Alle toestellen van Samsung zijn geconnecteerd met elkaar. Je laptop, smartphone, tablet en wearables zijn perfect compatibel. Log je bijvoorbeeld op je nieuwe laptop in met je Samsung-account? Dan komen al je eerdere voorkeuren automatisch mee. Denk aan je WiFi-connectie, je profielen op allerlei apps, je headsetverbinding. Op je Samsung-account heb je een mooi overzicht van de status van al je devices.

 

De laptops herbergen handige features zoals Second Screen. Daarmee gebruik je bijvoorbeeld je tablet als tweede scherm. Met één druk op de knop verbind je de toestellen met elkaar, volledig draadloos. Ook die feature vind je alleen bij Samsung.

 

Apps, foto’s of filmpjes snel overzetten naar je pc? Via Link to Windows projecteer je het beeld van je smartphone op je laptop en sleep je wat je maar wilt naar je bureaublad. Zo werk je nog sneller en productiever. 

Voor business professionals die meestal thuis of op kantoor werken, raad ik de Galaxy Book2 Business  aan. Dat is een stevige laptop met een krachtige processor, kristalhelder geluid en scherpe beeldkwaliteit. Je kunt er tot 1 TB geheugen bijsteken. En je hebt heel wat aansluitingsmogelijkheden, met maar liefst 4 USB-poorten, een HDMI-poort en een LAN-poort.

 

Zijn je werknemers vaak onderweg? Dan zijn de Galaxy Book2 Pro en de Galaxy Book2 360 iets voor hen. Dat zijn extreem lichte en snelle laptops die je makkelijk meeneemt in je tas. De 360 heeft een 2-in-1 ontwerp: je kunt hem volledig dubbelvouwen zodat hij een tablet wordt. En dankzij het Super AMOLED-touchscreen heb je geen muis meer nodig. Ideaal voor onderweg.

 

Klaar voor meer productiviteit met de Samsung Galaxy Book2 Business, Pro of 360?

Neem contact op met onze experts en bespreek de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.