Kies jouw locatie en taal.
Others

Gino Verbelen licht toe hoe de Galaxy Z Fold3 je productiviteit verdriedubbelt

aug. 19. 2021

Vergroot je productiviteit. Ontplooi jezelf

“Met de Galaxy Z Fold3 5G heb je altijd een krachtige productiviteitstool op zak”, zegt Gino Verbelen, Product Manager B2B bij Samsung. “Hij kan zelfs je pc vervangen.” Hoezo? Eén: je combineert twee schermen in een toestel. Twee: de S Pen scherpt je creativiteit aan. En drie: Samsung Knox beschermt je meest waardevolle data.

Doe veel meer met twee displays

''Als je de Galaxy Z Fold3 openvouwt, heb je een display van 7.6” in handen. Zo kun je op je smartphone nog meer browsen, presentaties doornemen en aantekeningen en schetsen maken. Het zwarte stipje van de selfiecamera? Verdwenen! Je ziet elke pixel van je content, want de camera verstopt zich keurig onder je display.”
“Rechts van je scherm vind je een navigatiebalk. Daarmee spring je van de ene app naar de andere. Om te multitasken, deel je je scherm moeiteloos op in twee velden. Links een rekenblad met omzetcijfers, rechts je voorbereiding voor de budgetmeeting, bijvoorbeeld.”

 

“De ultieme desktopervaring?
Sluit je Galaxy Z Fold3 draadloos aan op een externe business monitor.”

 

“Zet je de Galaxy Z Fold3 half uitgevouwen voor je op tafel? Dan opent zich een nieuwe wereld van mogelijkheden. Denk maar aan videobellen met Microsoft Teams* : je ziet je gesprekspartner op de bovenste display. En op de onderste maak je notities.”

''Nog meer schermruimte nodig? Dan is er Samsung DeX. Daarmee sluit je je Galaxy Z Fold3 draadloos aan op een externe business monitor. De smartphone is dan als het ware je processor. Voeg een muis en toetsenbord toe en creëer de desktopervaring die je nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren.”

Ontdek hoe Samsung optimale mobiele werkomgevingen bouwt met Microsoft Office

S Pen kleurt je Galaxy Z Fold3-ervaring

“Zweer jij ook bij de pen, maar niet per se bij papier? Dan combineer je je Galaxy Z Fold3 best met de S Pen*. De even slimme als elegante pen voelt, schrijft en schetst als een potlood. Kies je type pen, potlood of stift, selecteer een kleur en laat je creativiteit de vrije loop. Zo wordt elk idee concreet.”

“Je handgeschreven notities in Microsoft OneNote of Samsung Notes? Die zet je met een tik op je pen om in digitale tekst – klaar om te bewerken, kopiëren en delen.”

 

“Regel het volume met een simpel gebaar.”

 

“De S Pen is ook de afstandsbediening die je werkdag extra flair en comfort geeft. Start en pauzeer video’s. Navigeer vlotjes door presentaties. Of neem een foto voor je dossier of website. Het vraagt allemaal maar één klik.

Je S Pen volgt zelfs het commando van je handen. Met een simpel gebaar regel je bijvoorbeeld het volume van je Galaxy Z Fold3.” Creatief, efficiënt, tijdsbesparend!

De S Pen is apart verkrijgbaar. Hij is wel inbegrepen in de Note Package van de Galaxy Z Fold3.
Daarin vind je behalve de foldable smartphone ook de S Pen, een travel adapter en een smartphone-hoesje met S Pen-houder.

Bescherm je werk met de stevigste kluis

“Bedrijfsdata, plotse ingevingen, notities van belangrijke meetings, … Ze zijn stuk voor stuk goud waard. Een catastrofe als je ze plots zou verliezen.”

“De Galaxy Z Fold3 laat dat niet gebeuren. Of concreter: het geïntegreerde beveiligingsplatform Samsung Knox. Dat zit met een chip ingebed in de hardware van je toestel en houdt elke laag nauwlettend in de gaten.”

 

“Als 5G er straks komt, ben je meteen mee!”

 

“Wanneer je je toestel opstart, zet Knox een keten van controles en beveiligingsmechanismen in gang. Eén verdachte beweging en Samsung Knox onderneemt actie. Ongewenste indringers maken geen schijn van kans. En Knox schermt al je bedrijfsdata af in een onbreekbare werkcontainer. Resultaat? Je werkt gerust en al je concentratie en energie gaan naar je cijferwerk, dossiers of creatieve concepten.”
“Zo is je Samsung-smartphone meteen ook de stevigste kluis voor je werk. Ook als je straks nog meer en grotere bestanden gaat versturen via 5G. Je Galaxy Z Fold3 is alvast voorbereid op die evolutie. Als 5G er komt, ben je meteen mee!”

Ontdek wat je Galaxy Z Fold3 nog meer biedt voor optimale productiviteit.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.