Kies jouw locatie en taal.
Others

Microsoft-integratie

okt. 13. 2020

Je team even productief thuis of onderweg als op kantoor? Daarvoor kiezen we de Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G smartphones en Tab S7/S7+ tablets met Microsoft-integratie. Ontdek hoe de nieuwste mobiele toestellen jouw bedrijf kracht geven in de Next Mobile Economy.

Krachtige productiviteitstool in de hand

De tijd dat je naast je mobiele device ook een notitieboekje moest meedragen is voorbij. Schrijven en tekenen alsof je een echte pen in de hand hebt, kan nu rechtstreeks op je scherm.

De verbeterde S Pen op de Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G en Tab S7/S7+ is niet alleen precies en supersnel schrijfgerief, maar ook een afstandsbediening voor je smartphone of tablet (Air Actions).

Met de S Pen werk je bijvoorbeeld in Samsung Notes – en die app is nu performanter dan ooit. Je kan typen, schrijven en tekenen binnen hetzelfde veld; en zelfs PDF-bestanden importeren en annoteren gaat moeiteloos.

Bovendien verlies je nooit meer een nota of taak uit het oog. Dankzij de integratie met Microsoft worden aantekening in Notes, OneNote en Outlook gesynchroniseerd. Hetzelfde geldt voor Samsung Reminders: als je dat wil, staan die meteen ook in Microsoft Outlook, Teams of To Do.

De ultieme mobiele én desktop-ervaring

We werken op kantoor, maar ook steeds vaker thuis en op locatie. Zowel professioneel als privé verloopt het leven digitaal. De grens tussen mobiel en desktop vervaagt.

Wie kiest voor de Tab S7/7+ heeft de kracht van een desktop op zak, met het gemak van een tablet. Je geniet op de nieuwe Tabs van een volwaardig Book Cover Keyboard met grotere touchpad en intuïtieve functietoetsen.* Het 11” of 12,4” scherm van de Tab S7 en S7+ biedt op zich al indrukwekkend beeld en dankzij DeX krijg je in één tik de complete desktopervaring.**

Die ultieme pc-ervaring krijg je ook met de Note20 en Note20 Ultra 5G. Via Link to Windows verbind je draadloos je smartphone en pc, waarna je tegelijk op mobiele apps en Windows-apps werkt, op hetzelfde grote scherm.

Dankzij de Office-integratie op de Note20/Note20 Ultra 5G en Tab S7/7+ gaat schakelen tussen Samsung Notes en Microsoft Office moeiteloos. Bestanden delen en importeren gebeurt in een oogwenk.

Wie dacht dat werken aan een bureau met desktop een must is? Je werknemers zijn net zo productief met de juiste mobiele toestellen.

* Het Book Cover Keyboard is afzonderlijk verkrijgbaar. De functietoetsen worden alleen ondersteund op de Galaxy Tab S7+.
** Het scherm van de Tab S7 is 11” of 10% groter dan dat van de S6. Het scherm van de Tab S7+ is 12,4” of 34% groter dan bij de Tab S6.

Gamepower vooruit

Ook op vlak van ontspanning is het mobiele tijdperk aangebroken. En ja, met de juiste dosis entertainment worden je mensen productiever. De Note20/Note20 Ultra 5G en Tab S7/7+ met Microsoft-integratie zijn niet alleen voor werk de uitgelezen tools, ze bieden ook superieure spelkwaliteit.

Je kan aan de Note20 en Note20 Ultra 5G ook een controller bevestigen en zo je game-ervaring nog perfectioneren.

Bovendien zijn de Note20/Note20 Ultra 5G en Tab S7/7+ klaar voor supersnel internet met 5G. Ze bieden een optimale visuele ervaring want het scherm vernieuwt sneller dan ooit. En nog gaat de batterij een hele dag mee. Je begrijpt het: dit zijn de ideale toestellen voor productief werk én stimulerende ontspanning.

Ontdek alles over de Galaxy Note20/Note20 Ultra 5G en Tab S7/S7+ voor jouw bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.