Kies jouw locatie en taal.
Others

Waarom de Galaxy Tab S7 uitblinkt als Enterprise Edition

okt. 28. 2020

De Galaxy Enterprise Editions zijn professionele totaalpakketten voor bedrijven die slim gebruik maken van hun mobiele vloot. Wat houdt dat pakket in? Sterk beveiligde toestellen voor gebruikers en alle tools voor IT om de toestellen te beheren. Ook de nieuwe Galaxy Tab S7 staat in het lijstje van mobiele toestellen die als Enterprise Edition beschikbaar zijn. Expert Gino Verbelen legt uit waarom professionals enthousiast kiezen voor deze krachtige all-in-one-tablet.

“De Tab S7 is een buitengewoon veelzijdig toestel, en dat maakt hem interessant voor professionals. Hij sluit perfect aan bij de trend naar grotere schermen voor tablets. Met zijn 11” heeft hij bijna het formaat van de gemiddelde laptop en dat maakt het heel prettig werken op deze tablet. Je neemt hem mee op pad, maar verandert hem in één klik in een laptop door hem aan een extern toetsenbord te bevestigen, zoals het optionele Book Cover-keyboard. De S Pen zit er standaard bij. Zo maak je heel intuïtief notities. En hij doet ook heel handig dienst als afstandsbediening tijdens presentaties. De Tab S7 maakt trouwens draadloos verbinding met digitale Samsung-displays: een groot pluspunt in meetings of tijdens een pitch.”

“Deze tablet is het perfecte toestel voor elke kantoormedewerker. Ik zou hem zeker ook aanraden voor professionals die regelmatig onderweg zijn. We zien bovendien dat bedrijven steeds meer op zoek gaan naar oplossingen voor comfortabel thuiswerk. De Tab S7 blijkt daar een geliefde keuze te zijn.”

“Meer zelfs: de Tab S7 is niet zomaar een vervanging voor een laptop, maar een stap vooruit. Wanneer je het toetsenbord aan de tablet vastklikt, schakelt hij automatisch over naar DeX-modus – DeX staat voor ‘desktop experience’. De interface switcht dan van het mobiele appoverzicht dat je gewend bent op een tablet, naar een weergave die er meer uitziet als een Windows-bureaublad met taakbalk. In DeX-modus werk je met apps zoals op een laptop, heel handig als je bijvoorbeeld in een Office-toepassing bezig bent. Maak je het toetsenbord los? Dan heb je meteen weer de mobiele interface voor je. De Galaxy Tab S7 combineert dus perfect de flexibiliteit van een mobiel toestel en de kracht van een laptop.”

“Dat is te danken aan de ijzersterke Qualcomm Snapdragon 865+-processor, de snelste processor die we ooit in een tablet hebben ingebouwd. De Galaxy Tab S7 is dus echt bedoeld voor een fikse uitdaging. De batterij gaat makkelijk een hele dag mee en is door de superfast charging ook snel opgeladen. Het scherm heeft een hoge refresh rate van 120 Hz waardoor het heel comfortabel is voor de ogen, ook als je er een hele dag mee aan het werk bent. En je mag niet vergeten dat dit een echte lichtgewicht is: een krachtpatser die je overal mee naartoe neemt.”

“Met een Galaxy Enterprise Edition haal je als bedrijf veel méér in huis dan de hardware in de doos. Elk toestel is uitgerust met Samsung Knox, waardoor veiligheid laag na laag ingebouwd zit vanaf de chip. Je krijgt de zekerheid dat we het toestel minstens twee jaar blijven aanbieden, zodat je continuïteit in je mobiele vloot kunt garanderen. Ook de Software Maintenance Releases – security patches zeg maar – zijn vier jaar lang inbegrepen. We bieden daarnaast ook extra diensten zoals Enterprise Tech Support – technische ondersteuning vanop afstand. De Knox Suite is bovendien standaard inbegrepen en het eerste jaar zelfs helemaal gratis. Die biedt je alle tools om je mobiele vloot uit te rollen, te beheren en te beveiligen.”

“De Knox Suite zit vol met slimme oplossingen om een professionele mobiele vloot veilig en eenvoudig te beheren. Knox Mobile Enrollment geeft je IT-afdeling de mogelijkheid om toestellen snel en in batch te installeren en configureren. Stel je eens voor hoeveel tijd je wint doordat je niet meer elk toestel afzonderlijk uit de doos te moet halen om het klaar te maken voor gebruik! Met Knox E-Fota zorg je er bovendien voor dat op elk toestel de juiste firmware en OS draaien. En Knox Platform for Enterprise en Knox Manage geven je de controle over de veiligheid en het beheer van al die toestellen, centraal vanuit je IT-afdeling. Voor bedrijven is de keuze dus snel gemaakt: werken met Enterprise Editions bespaart je enorm veel moeite.”

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.