Kies jouw locatie en taal.
Case Study

Galaxy Tab S7 en S7+: productiviteit zonder grenzen

aug. 17. 2020

Galaxy Tech Live stelt de nieuwe generatie Galaxy Tabs voor: S7 en S7+: opvallender, sneller en veelzijdiger. Gebouwd voor topprestaties en een slimme multitool voor de professional, deze tablets werken als een canvas voor creativiteit en presteren als een krachtige pc.

Geef je creativiteit alle ruimte

Op de schermen van 11” (Galaxy Tab S7) en 12,4” (Galaxy Tab S7+) krijgen je ideeën alle ruimte om te groeien. Teken ze of schrijf ze op, deel alles en pas ze weer aan. Haarscherp en met oog voor detail.

De vernieuwde S Pen is de onmiskenbare sparring partner van de Galaxy Tab S7(+). Maak notities en schetsen, designs en tekeningen alsof je op papier werkt. Bedien er ook je tablet of presentatie mee. Volledig draadloos. En dat alles tot 10 uur achter elkaar.

Blij met zo’n power tool in je team

Bestanden importeren, er aantekeningen bij maken, en in dezelfde beweging audio opnemen om je aanpassingen te verduidelijken? Eén tool: de vernieuwde Samsung Notes-app . Je handgeschreven notities worden naar tekst geconverteerd, en je exporteert ze snel naar verschillende formats, zoals Word en PDF.

Multitasking voor gevorderden

Gebruik split view om twee apps naast elkaar weer te geven. En roep met de Edge Screen-functies veelgebruikte taken, functies en tools op.
Je kunt je tablet ook in DeX-modus gebruiken. Hij geeft dan een klassiek pc-bureaublad weer, inclusief taakbalk. Met een volledig uitgerust toetsenbord, inclusief extra groot tracking pad, is de tablet niet meer te onderscheiden van een krachtige pc.

Galaxy Tab A7: werk en ontdek de wereld

De gloednieuwe Galaxy Tab A7 springt eruit dankzij een slank design, sterke prestaties, een lange batterijduur, een groter display en Quad Stereo Sound. Samengevat: je ideale partner voor entertainment en communicatie. Deze tablet is uitgerust met Samsung Kids: een veilige omgeving waarin je kind de digitale wereld ontdekt. Het bevat activiteiten die kinderen stimuleren om te spelen en te leren. Als ouder kun je de speeltijd limiteren en de toegang beperken tot specifieke apps. Bovendien wordt de Galaxy Tab A7 beveiligd door Samsung Knox, net zoals de Galaxy Tab S7 en S7+.

Geef je zintuigen wat ze verdienen

Grotere schermen en haarscherpe beelden: voor je werk én je ogen zijn deze schermen een verademing: alles voelt en oogt natuurlijker. Dat werkt prettiger en sneller. Kijk maar eens hoe video’s in bioscoopkwaliteit worden getoond.

En je luistert goed, of zelfs beter. Want dankzij de 3D surround geluidservaring ga je helemaal op in je muziek, films en - steeds belangrijker - videocalls. Nu al een hit!

Verbonden en productief, maar veilig

De Galaxy Tab S7 en S7+ worden beschermd door Samsung Knox. Dat betekent dat al je data versleuteld worden, inclusief gevoelige informatie, financiële transacties en wachtwoorden.

Met andere woorden: wat betreft security- en GDPR zit je safe! En met de managementtools van Knox Suite heb je als IT-admin een volledig helikopterzicht op je mobiele vloot.

Wil jij meer productiviteit, veiligheid en creativiteit in je organisatie? Ontdek dan alle features en specs van de Galaxy Tab S7(+). En laat je mobiele workforce hun grenzen verleggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.