Samsung Notes

Neem notities op een nieuw niveau met Samsung Notes.


Notities nemen was nog nooit zo eenvoudig met Samsung Notes. Schrijf, teken en markeer in verschillende stijlen en kleuren met de S Pen. Voeg foto's en spraakmemo's toe en sla je notities op met doorzoekbare tags. En wanneer je je geïnspireerd voelt, kun je gewoon de S Pen tevoorschijn halen om snel notities te nemen op je vergrendelde scherm.

*Servicebeschikbaarheid kan variëren per land of regio, serviceprovider, model van het toestel en OS-versie.

Een tablet en telefoon met S Pennen liggen op een bureau. De tablet toont een grafiek met aantekeningen met de tekst “De zomerverkoop”. Op de telefoon staat een afbeelding van een koffiekopje met de tekst “Altijd koffie”.

Klaar als de inspiratie toeslaat

Neem snel notities - overal en altijd. Je hoeft je scherm niet aan te zetten of je video-inhoud te onderbreken - haal gewoon de S Pen tevoorschijn en begin te noteren. Het is zo eenvoudig.

Begin gewoon te schrijven


Screen Off Memo is klaar wanneer jij dat bent. Neem gewoon de S Pen en begin te schrijven, zelfs als je scherm uit staat. Noteer snel een boodschappenlijstje in de winkel of een idee voor je volgende grote roman. Als je klaar bent, bewaar je alles met Samsung Notes of pin je het vast op de Always On Display.

Een close-up toont iemand in een supermarkt met een telefoon en een S Pen. Het telefoonscherm toont de handgeschreven tekst “Boodschappenlijst” en een checklist met de items “wortel” en “appel”.

Kijken, noteren en leren


Bekijk een video of online les en maak tegelijkertijd aantekeningen op één overzichtelijk scherm. Druk gewoon op de knop van de S pen en tik tweemaal op het scherm om het pop-upnotitieblok te openen. Pas de grootte en de transparantie aan zoals je wilt, en breng het klaslokaal naar je thuis.

Een close-up van een tabletscherm toont een video van een vrouw die grafieken op een krijtbord tekent. Een persoon tekent een andere grafiek met de S Pen op het transparante pop-up venster op hetzelfde scherm.

Markeer pdf's zonder moeite

Maak een annotatie van documenten voor werk of studie onderweg. Importeer pdf-documenten - groot en klein - en schrijf er direct op met de S Pen. Voeg je eigen notities en schema's toe, markeer, doorstreep en onderstreep - voel je helemaal vrij. En als je klaar bent, kan je alles gewoon opslaan en delen.

Een close-up van een tablet met een S Pen toont een PDF-document met grafieken en de tekst “Verkoop per regio"" en “Dagelijkse tracking per regio”. De lijngrafiek heeft een aantekening met de handgeschreven tekst “Punt”.

Synchroniseer je notities en audio-opnames

Doorzoek nooit meer een stemopname om een bepaald fragment te vinden. Terwijl je notities maakt, kan je geluid opnemen. Je notities worden met een tijdsaanduiding gemarkeerd zodat ze overeenstemmen met de stemopname. Audio bookmark is het perfecte instrument voor al je belangrijke vergaderingen, interviews of lezingen.

Een screenshot toont een gesynchroniseerde audio-opname en een notitie met de titel “Sketch”. Onder het audiobestand staat de tekst: “Wat is de beschrijving van de grafiek en waarom is het belangrijk?” en handgetekende grafieken worden getoond.

Van handschrift tot tekst en meer

Schrijf eerst op en bewerk later met de S Pen. Schrijf notities op, en organiseer daarna alles met een simpele tik. Markeer alle belangrijke tekst door de kleur en dikte van de tekst te veranderen. Of zet je chaotisch denken met de S Pen in geen tijd om in leesbare digitale tekst.

Een screenshot toont het handschrift geconverteerd naar tekst met de opties “kopiëren” en “converteren”. Een tweede screenshot toont een schuin handschrift met opties: “Rechtzetten; toon klembord; vooruit; achteruit”.

Synchroniseer je notities met al je toestellen

Nu kan je je notities naadloos synchroniseren via Samsung Cloud, zodat je meteen kunt hervatten waar je gebleven was op je telefoon, tablet of pc. Bekijk al je notities, waar en wanneer je wilt.

Een laptop, tablet en telefoon tonen hetzelfde fotoalbum, getiteld "Reisherinneringen met mijn nieuwe familie". Boven de toestellen is er een blauw icoontje voor automatische synchronisatie met 2 pijlen.

*Elk toestel moet worden geregistreerd met een unieke Samsung-account.

Laat je creativiteit
de vrije loop met
de S Pen

Of je iets wilt noteren of een kunstwerk maakt, de S Pen is je all-in-one supertool. En met zijn lage latentie en hoge drukgevoeligheid beleef je een vlotte, responsievere schrijf- en tekenervaring. Notities nemen, was nog nooit zo flexibel - of leuk.

Een illustratie van een jonge man op een skateboard die is getekend met de S Pen. De S Pen is op de afbeelding geplaatst, met de punt aan het einde van een penseelstreep.