Samsung Notes

Neem notities op een nieuw niveau met Samsung Notes.


Notities nemen was nog nooit zo eenvoudig met Samsung Notes. Schrijf, teken en markeer in verschillende stijlen en kleuren met de S Pen. Voeg foto's en spraakmemo's toe en sla je notities op met doorzoekbare tags. En wanneer je je geïnspireerd voelt, kun je gewoon de S Pen tevoorschijn halen om snel notities te nemen op je vergrendelde scherm.

*Servicebeschikbaarheid kan variëren per land of regio, serviceprovider, model van het toestel en OS-versie.

Klaar als de inspiratie toeslaat

Neem snel notities - overal en altijd. Je hoeft je scherm niet aan te zetten of je video-inhoud te onderbreken - haal gewoon de S Pen tevoorschijn en begin te noteren. Het is zo eenvoudig.

Begin gewoon te schrijven


Screen Off Memo is klaar wanneer jij dat bent. Neem gewoon de S Pen en begin te schrijven, zelfs als je scherm uit staat. Noteer snel een boodschappenlijstje in de winkel of een idee voor je volgende grote roman. Als je klaar bent, bewaar je alles met Samsung Notes of pin je het vast op de Always On Display.

Kijken, noteren en leren


Bekijk een video of online les en maak tegelijkertijd aantekeningen op één overzichtelijk scherm. Druk gewoon op de knop van de S pen en tik tweemaal op het scherm om het pop-upnotitieblok te openen. Pas de grootte en de transparantie aan zoals je wilt, en breng het klaslokaal naar je thuis.

Markeer pdf's zonder moeite

Maak een annotatie van documenten voor werk of studie onderweg. Importeer pdf-documenten - groot en klein - en schrijf er direct op met de S Pen. Voeg je eigen notities en schema's toe, markeer, doorstreep en onderstreep - voel je helemaal vrij. En als je klaar bent, kan je alles gewoon opslaan en delen.

Synchroniseer je notities en audio-opnames

Doorzoek nooit meer een stemopname om een bepaald fragment te vinden. Terwijl je notities maakt, kan je geluid opnemen. Je notities worden met een tijdsaanduiding gemarkeerd zodat ze overeenstemmen met de stemopname. Audio bookmark is het perfecte instrument voor al je belangrijke vergaderingen, interviews of lezingen.

Van handschrift tot tekst en meer

Schrijf eerst op en bewerk later met de S Pen. Schrijf notities op, en organiseer daarna alles met een simpele tik. Markeer alle belangrijke tekst door de kleur en dikte van de tekst te veranderen. Of zet je chaotisch denken met de S Pen in geen tijd om in leesbare digitale tekst.

Synchroniseer je notities met al je toestellen

Nu kan je je notities naadloos synchroniseren via Samsung Cloud, zodat je meteen kunt hervatten waar je gebleven was op je telefoon, tablet of pc. Bekijk al je notities, waar en wanneer je wilt.

*Elk toestel moet worden geregistreerd met een unieke Samsung-account.

Laat je creativiteit
de vrije loop met
de S Pen

Of je iets wilt noteren of een kunstwerk maakt, de S Pen is je all-in-one supertool. En met zijn lage latentie en hoge drukgevoeligheid beleef je een vlotte, responsievere schrijf- en tekenervaring. Notities nemen, was nog nooit zo flexibel - of leuk.

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone.

Galaxy S22 Ultra

Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm. Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm.

Apps & Services

* Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.