Kies jouw locatie en taal.
Others

Snapdragon 888: de ultrasnelle motor achter de Galaxy Z Fold3

sep. 06. 2021

Of je nu een videocall organiseert met collega’s of op de trein een Netflix-film meepikt: je wil op elk moment van supersnel internet genieten. Daarvoor kun je rekenen op de Galaxy Z Fold3: de eerste Galaxy met de ultrasnelle chip Snapdragon 888. Ontdek wat die voor jou klaarspeelt.

Minder haperingen, scherpere beelden

De Snapdragon 888 werkt volgens het 5nm-procedé en haalt ultrahoge snelheden. Daardoor garandeert de Galaxy Z Fold3 je optimale beeldkwaliteit:

• De krachtige chip versterkt de AI-camera. De kunstmatige intelligentie werkt nu nóg beter oneffenheden in beelden weg. De camera maakt meerdere beelden tegelijkertijd en combineert die tot één perfect eindresultaat.
• De Dynamic Refresh Rate zorgt ervoor dat alle beelden naadloos in elkaar overvloeien. De refresh rate past zich bovendien aan jouw gedrag aan. Lees je een onlinerapport? Dan zal de refresh rate beduidend lager liggen dan wanneer je gamet. Zo bespaart je smartphone energie en hoef je hem minder vaak op te laden.

Helemaal klaar voor 5G

De Snapdragon 888 heeft ook een ingebouwd 5G-modem. Van zodra je een 5G-abonnement op zak hebt, surf jij met de Galaxy Z Fold3 aan ongeziene snelheden. Tot zelfs tien keer sneller dan bij 4G.

Hoe dat komt? De hogere snelheid zorgt voor een lagere latency: de tijd tussen verzending en aankomst van een signaal. Terwijl 4G nog een responstijd van 50 milliseconden heeft, verwerkt het 5G-netwerk dezelfde data in – hou je vast – 1 milliseconde. Daardoor zul je dus vlotter dan ooit videobellen, gamen en surfen.

Sneller surfen mét optimale beeldkwaliteit? Met de Galaxy Z Fold3 lukt het in een vingerknip. Wil jij ook van die voordelen genieten? Bestel dan nu je eigen exemplaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.