Kies jouw locatie en taal.
Others

Galaxy Z Flip3: 34 megapixels die je visie tot leven brengen

sep. 08. 2021

Van strakke Instagramfoto tot professioneel video-cv: dankzij zijn 3 camera’s met een gecombineerde resolutie van 34 megapixels en handige ingebouwde features is de Galaxy Z Flip3 5G gemaakt voor content creators en digital creatives.

Drie camera’s, eindeloze mogelijkheden

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De Galaxy Z Flip3 5G beschikt over drie camera’s en zorgt ervoor dat je beelden precies zeggen wat jij wilt:

• De selfiecamera met een resolutie van 10 MP geeft duidelijk je gezichtsuitdrukking weer tijdens online meetings.
• De 12 MP groothoeklens maakt waarheidsgetrouwe portretten en scherpe productfoto’s.
• De 12 MP ultra-groothoeklens zorgt voor bredere omgevingsbeelden.

Bovendien werken de camera’s harmonisch samen: activeer ze alle drie tegelijk met Director’s View en leg je zowel de situatie vast als jouw reactie erop. 

Altijd de beste beelden, ook zonder fotograaf

Je wil je creatieve ideeën in een video voorstellen, maar behoudt liefst zelf controle over het beeld? Geen probleem. Via Dual Preview op het Cover screen zie je hoe je video eruit komt te zien. Sta je mooi in het midden? Toch nog een stapje naar rechts? Zo bereik je perfectie.

Omdat je de Z Flip 3 halfopen kunt neerzetten, hoef je zelfs niemand te vragen om een foto of video van je te maken. Bepaal de juiste hoek, zet een stapje achteruit, activeer de timer en poseer voor de lens.

Wanneer het echt snel moet gaan, maak je gewoon foto’s via het Cover screen, zonder je smartphone open te klappen. Zo mis je geen enkel inspirerend moment.

Je content razendsnel geüpload

Je nieuwe content uploaden? Dat gaat met de Galaxy Z Flip3 sneller dan ooit. De smartphone is klaar voor 5G , waardoor je files tot tien keer sneller kunt uploaden en downloaden. De krachtige processor en 8 GB RAM zorgen ervoor dat je makkelijk je presentaties en video’s kunt bewerken. Maar ook voor online meetings is de Galaxy Z Flip3 een aanwinst. Dankzij de kracht van 5G behouden de haarscherpe beelden hun kwaliteit en komt je pitch perfect tot zijn recht.

 

Wil jij ook je content op een hoger niveau brengen? Bestel de Galaxy Z Flip3 5G en ontdek een nieuwe manier om foto’s en video’s te maken

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.