Kies jouw locatie en taal.
Others

Elke dag gerust en productief: 6 business features van de Galaxy S21(+) 5G

mrt. 08. 2021

De Galaxy S21(+) 5G is het nieuwste en sterkste werkpaard in elke mobiele vloot. De extra beveiligde Enterprise Edition van de S21 5G biedt gebruikers en IT alle features die ze nodig hebben om lange tijd gerust te zijn: allround data security en minstens vijf jaar security maintenance releases.

Hoe de Galaxy S21 5G je werkdagen nog meer stroomlijnt? In dit artikel unlockt expert Douwe Klomp zes niet te missen business features.

1. Vijf jaar en meer bouwen op je toestel

De Galaxy S21 5G is beschikbaar als Enterprise Edition. Het toestel is uitgerust met het Samsung Knox Platform, de ultieme beveiliging voor documenten en vertrouwelijke data. Als IT-admin krijg je er ook alles bij om het toestel optimaal te beveiligen, beheren en configureren – ook op afstand. Daarvoor zorgt de Knox Suite, die één jaar gratis is inbegrepen.*

Douwe Klomp: “Knox Suite omvat onder meer het MDM Knox Manage en Knox E-Fota, waarmee je gecontroleerde updates van firmware en besturingssystemen uitstuurt naar alle toestellen van je mobiele vloot. Bovendien helpt de Enterprise Edition je om je mobiele vloot te standaardiseren: je bent zeker van vijf jaar lang security maintenance releases en bestelt het toestel vlot bij tot twee jaar na de lancering.”

*In het tweede jaar gebruik je de Knox Suite aan de helft van de prijs.

2. Privacy en bedrijfsdata zijn safe

Samsung Knox Platform is een gelaagde beveiligingsarchitectuur die met een chip zit verankerd in de hardware van elk toestel. “Zodra er met het toestel wordt gesjoemeld, detecteert Knox de aanval en weert het die deskundig af. Zo zijn alle data op je toestel veilig en lopen alle kritieke processen ongestoord”, zegt Douwe.

“Knox houdt ook de privé- en werkgegevens van iedere gebruiker strikt gescheiden. Bedrijfsapps en vertrouwelijke data zitten netjes afgeschermd in je Werkprofiel. Op die manier blijft je privacy gegarandeerd. Ja, ook op zakelijke toestellen blijft wat persoonlijk is, persoonlijk.”

3. Multitasken met je smartphone: moeiteloos

Extra schermruimte, extra productiviteit. Met Samsung DeX verbind je de Galaxy S21 5G draadloos en moeiteloos met een business monitor. Voeg je nog een bluetooth-muis en -toetsenbord toe aan je set-up? Dan is je desktopervaring compleet.

We werken nauw samen met Microsoft. Daardoor passen de Office-apps en Teams zich perfect aan het grotere scherm aan”, zegt Douwe. “Ideaal om naadloos te switchen van werkomgeving. Met wireless DeX kun je trouwens ook op je laptop werken en ondertussen je Android-apps in de gaten houden, op hetzelfde scherm.” (picture-in-picture)

4. Ultrasnelle breedband, instant data

De Galaxy S21 5G haakt met zijn Ultra-Wideband-technologie (UWB) in op de nieuwe WiFi-standaard WiFi 6. Zo ben je zeker van sneller en stabieler internet. “Samenwerken en data delen gaan zo weer net iets vlotter. Wandel je door een gebouw? Dan maak je dankzij UWB sneller verbinding met nieuwe WiFi-punten. Ondertussen laat UWB je meer halen uit je batterij”, vertelt Douwe. Voor IT-beheerders betekent UWB: betere beveiligingsmogelijkheid en tevredener werknemers.

5. Visueel communiceren, net echt

Met de Pro Grade Camera (12 MP ultra-wide, 108 MP wide-angle, 10 MP telephoto) van de Galaxy S21 5G worden je videocalls weer een tikje echter. Mooi meegenomen, nu we meer op afstand communiceren. Wat is er nieuw? Douwe legt het uit: “Je kunt je achtergrond professioneel vervagen. En dankzij Director’s View en Dual Recording gebruik je de selfiecamera en de frontcamera tegelijk: zo toon je je omgeving zonder dat je zelf uit beeld verdwijnt.” En voor het we het vergeten: 8K, dat doet de Pro Grade Camera ook!

6. Van 0 naar 100% in 30 minuten

Niets zo vervelend voor je productiviteit als je batterij die in het rood duikt. De batterij van de Galaxy S21 5G gaat gelukkig een hele dag mee. Douwe: “Dat heeft die onder meer te danken aan artificial intelligence. AI optimaliseert het energieverbruik van apps die draaien in de achtergrond. Is je batterij toch leeg? Met Super Fast Charging heb je in een half uurtje tijd weer een volle balk. Gebruik dan wel een originele Samsung-adapter voor Adaptive Fast Charging.”


Een soepele smartphone-ervaring voor je werknemers?
Vlot beheren, beveiligen en configureren voor jezelf?

Ontdek meer over de Galaxy S21(+) 5G.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.