Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Galaxy S21 | S21+ 5G

De Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet gezien vanaf de achterzijde, boven op de Galaxy S21 5G in Phantom Pink gezien vanaf de voorzijde. Het toestel gezien vanaf de voorzijde heeft een grafische achtergrond met koraal op het scherm.

Logo Tweakers

“Bij Samsung is het, zoals wel vaker, het totaalpakket dat in de praktijk prettig werkt.”

De smartphone die je leven verandert

Mis nooit meer die perfecte opname. Maak kennis met de Galaxy S21 5G en S21+ 5G. Ontworpen om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van video en fotografie, met een 8K-resolutie die verder gaat dan film, zodat je epische foto's direct uit video kunt halen. Dit alles in twee formaten: 64MP, onze snelste chipset en een enorme batterij die de hele dag meegaat.1 De wereld wordt nu nog indrukwekkender.

 • Hoogtepunt expertbeoordelingen
 • De Galaxy S21 die ze dit jaar hebben gelanceerd voldoet aan alle belangrijke eisen
 • Ik ben erg onder de indruk van de foto’s die ik heb genomen
 • Ik hou echt van alle functies in de ingebouwde camera-app
 • Maak kennis met het nieuwe gezicht van Galaxy
 • Galaxy S21 en S21 Plus Officiële film De reis
 • “Het is echt een stijlvolle en onderscheidende afwerking die we nog nooit eerder hebben gezien in een handset.”

  GQ

  “Photos look sharp, dynamic range is impressive, and the new ‘tripod lock’ feature steadies the 30x and 100x zoom levels on subjects to prevent the viewfinder image from jumping around.”

  TechRadar *30X Space Zoom beschikbaar op Galaxy S21 5G en S21+ 5G. 100X Space Zoom alleen beschikbaar op Galaxy S21 Ultra 5G.

  “De batterij van dit toestel gaat ongelooflijk lang mee.”

  Android headlines

ONTWERP EN DISPLAY

Indrukwekkend
Galaxy S21+ 5G 6.7"

INFINITY-O DISPLAY2

DYNAMIC AMOLED 2x

EYE COMFORT SHIELD

ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK 120HZ DISPLAY

Galaxy S21 5G 6.2"

INFINITY-O DISPLAY2

DYNAMIC AMOLED 2x

EYE COMFORT SHIELD

ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK 120HZ DISPLAY

De Galaxy S21 5G in Phantom Pink, daarachter de Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet, beide gezien vanaf de achterkant en vanuit een hoek. De toestellen draaien om en er is een grafische achtergrond zichtbaar op het scherm.

Kleuren

Levendig paars

PHANTOM VIOLET

Close-up van de achtercamera van de Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet.

Strak zilver

PHANTOM SILVER

Close-up van de achtercamera van de Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Silver.

Stoer zwart

PHANTOM BLACK

Close-up van de achtercamera van de Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Black.
   
               

Posh in roze

       

PHANTOM PINK

   
   
       
           
                Close-up van camera aan de achterzijde op Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Pink.            
       
   

Maak kennis met de Phantom kleuren3

Een streling voor het oog

Geniaal en beschermend van binnenuit.

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

Baanbrekende bescherming

Ontworpen voor die "oh nee!" momenten, levert Gorilla Glass Victus™ kras- en schadebestendigheid en biedt daarmee het sterkste glas op een Samsung smartphone.4

Close-up van de Galaxy S21 5G in de kleur Phantom Pink, van bovenaf en vanuit een hoek bekeken met een koraalroze grafische achtergrond op het scherm die de heldere en levendige kleuren van het display tot hun recht laten komen.
Dit is het begin van een videorevolutie
Twee Galaxy S21 Plus 5G telefoons in de kleur Phantom Violet, die bij elkaar komen in een hoek vanuit tegenovergestelde richtingen, één gezien vanaf de voorkant en één gezien vanaf de achterkant.

PRO-GRADE VIDEO

Scènes veranderen
8K
Je dagelijks leven meer epic dan op het witte doek

Drie vrienden rijden in een pick-up truck en er springen twee vrienden aan de achterkant eruit. De scène is opgenomen in de 8K-videomodus en één stilstaand beeld is opgenomen met 8K Video Snap.

Maak schitterende foto's in iedere 8K Video

8K Video is de hoogste resolutie in een smartphone. Je beelden zijn nog mooier dan op het witte doek. En met 8K 24fps zien iedere vlog en herinnering er professioneel uit. Opnemen, uploaden en meteen kijken op YouTube.

Gebruik vervolgens 8K Video Snap om een album te maken van hoogwaardige 33 MP foto's uit iedere 8K video. Neem nu op en leg later vast.

*YouTube is een handelsmerk van Google LLC.

SINGLE TAKE

Slechts één opname en dat is het afspelen

Beeld van een groep vrienden die buiten rolschaatsen. Het beeld splitst zich op in meerdere beelden en korte clips met verschillende filters en cropeffecten.

Neem op in één opname en Single Take zet die om in foto's en video's waaruit je kunt kiezen voor je feed. 5,6 Het is als een persoonlijke video-editor waarmee je versnippert, vertraagt en stabiliseert om content te maken die je rechtstreeks op Instagram kunt uploaden.

Super Steady. Aan

afspelen

Beeld van een vrouw die op een skateboard door de stad rijdt, op de Galaxy S21 Plus 5G in de kleur Phantom Black. Een opname met de Galaxy S21 Plus 5G zonder Super Steady en de andere opname met Super Steady. De opname met Super Steady is duidelijk en gedetailleerd.

Boordevol actie en zeer soepel

Super Steady vraagt om actie. Dankzij de combinatie van AI-stabilisatie met 60fps opname, kun je nóg meer het avontuur opzoeken. Je smartphone doet niet onder voor een action camera.

Supervloeiende 60 fps video laat je elk moment perfect herbeleven. De dynamische beeldsnelheid in de FHD Auto-modus levert een snelle 60 fps om overdag vloeiendere video’s vast te leggen - en schakelt dan over naar 30 fps voor heldere video’s bij weinig licht.

De

resolutierevolutie

gaat verder

10 MP SELFIE CAMERA
12 MP ULTRA WIDE CAMERA
12 MP WIDE-ANGLE CAMERA
64 MP TELEPHOTO CAMERA
64 megapixels
64 megapixels

PRO-GRADE CAMERA

De schoonheid zit hem in de details
De camera zoomt in op een bord met een paars dessert en een gele bloem, bedekt met rasterlijnen die laten zien dat je zelfs na croppen afbeeldingen in hoge resolutie krijgt.

Maak opnamen met een resolutie van 64 megapixels, zodat je kunt inzoomen en fotograferen met een helderheid waardoor foto’s eruitzien als een kunstwerk.7

PORTRETMODUS

Klaar om te delen op Instagram

De allermooiste portretten om meteen te delen op je sociale media, zonder dat je die hoeft te bewerken.

 • Beeld van een vrouw achter het stuur in een auto, gezien vanaf de passagierskant.
  ORIGINEEL
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het Blureffect.
  BLUR
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het Studio-effect.
  STUDIO
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het High-key Mono-effect.
  HIGH-KEY MONO
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het Low-key Mono-effect.
  LOW-KEY MONO
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het Backdrop-effect.
  BACKDROP
 • Beeld van een vrouw achter het stuur, vastgelegd in de Portretmodus met het colour Point-effect.
  colour POINT
Beeld van een lachende vrouw, vastgelegd in de Portretmodus.

AI analyseert gezichten en natuurlijke belichtingshoeken en -richtingen om ervoor te zorgen dat je onderwerp altijd het schitterende middelpunt vormt.

NIGHT MODE

Kom 's nachts tot leven
Een vrouw kampeert in de laadruimte van haar busje. De ene foto is genomen met de Galaxy S21 Plus 5G met Night Mode niet ingeschakeld, terwijl de andere foto wel met Night Mode is. De foto met Night Mode is helder, en bevat meer details en kleur dan de andere foto.

Heb je geen team voor de verlichting? Heb je een hekel aan die vervelende flits? Geen probleem. Zorg voor goede belichting 's nachts en maak foto's met levendige kleuren, zonder alle extra's.

30X SPACE ZOOM

Nooit meer 'te ver weg'
play

Beeld van een auto met een koppel op de achterbank. Als je inzoomt, zie je iemand achter het stuur. Als je 30x inzoomt, zie je haar lachende gezichtsuitdrukking in de zijspiegel.

Verbeterde camerakwaliteit met 30x digitale zoom. Zo lijkt het alsof je op de achterste rij toch heel dicht bij de band stond.8 Dankzij Zoom Lock maak je toch stabiele foto's als je niet zo'n vaste hand meer hebt.

SELFIE

Laat je van je beste kant zien
Beeld van een glimlachende vrouw die een selfie maakt met een roze muur als achtergrond.

De Selfie-modus is verbeterd door AI, zodat je uiterlijke kenmerken realistisch en in levensechte kleuren tot hun recht komen.

Beeld van een glimlachende vrouw die een selfie maakt vanaf de onderkant met een roze muur als achtergrond.

De 10 MP-camera aan de voorkant zorgt voor uitermate veel details, terwijl de snelle autofocus ervoor zorgt dat je in een handomdraai de allermooiste foto's maakt.

PRESTATIES

Niet te stoppen
Beeld van twee Galaxy S21 Plus 5G telefoons in de kleur Phantom Violet komen bij elkaar in een hoek. Eén telefoon is zichtbaar vanaf de achterkant. De twee telefoons bewegen in tegenovergestelde richting.

INTELLIGENTE BATTERIJ

Genoeg vermogen om de hele dag en nacht mee door te komen1, 9

De Galaxy S21 Plus 5G-telefoon gezien vanaf de voorzijde in liggende weergave van een stadslandschap op het scherm met gebouwen en een rivier die door het midden loopt. De verlichting van het stadsbeeld gaat van dag naar nacht om het gebruik van de telefoon van 's morgens vroeg tot 's avonds laat te illustreren.

 • Super Fast Charging geeft urenlang vermogen weer in een oplaadsessie van slechts enkele minuten.10

 • Fast Wireless Charging 2.0 is een snelle oplaadsessie, zonder kabel.11

 • Met Wireless PowerShare kun je je smartphone gebruiken om je oordopjes, smartwatch of zelfs de smartphone van een vriend(in) op te laden.12

Logo gecertificeerde USB Fast Charger 25W.

*Het USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) werd opgericht in 1995 om de markt voor USB-compatibele toestellen en acceptatie van de consument van deze toestellen te ondersteunen en een impuls te geven. Super Fast Charging van de Galaxy S21 5G en S21+ 5G voldoet aan de USB-standaarden en is als dusdanig gecertificeerd. Dit betekent dat je producten aan de hoogste standaarden in de branche voldoen. Deze certificering is terug te vinden op www.usb.org.

5NM PROCESSOR

Maak kennis met de snelste chip ooit in een Galaxy

De 5nm processor is sneller, krachtiger en intelligenter en snel genoeg om de actie bij te benen, zodat je nog sneller kunt schakelen.4

8 GB RAM

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Drie Galaxy S21 Plus 5G-telefoons in Phantom Violet, van voren gezien onder een hoek, tegen elkaar geplaatst. Eén telefoon toont gedownloade afleveringen op het scherm, een andere de interface voor internet, en één toont een interface voor videostreaming.

BEVEILIGING

Deel alleen wat jij wil

Het Knox-beveiligingsplatform biedt een hoog beveiligingsniveau, waardoor je telefoon wordt beschermd vanaf de chip en je kunt vertrouwen op je gegevens- en apprechten. Het beschikt ook over Samsung Knox Vault om je biometrische authenticatiegegevens beschermd te houden. En dankzij de grotere Ultrasonic Fingerprint-sensor is er nauwelijks vertraging en kun je zelfs nog sneller ontgrendelen, ook als je handen nat zijn.4

Vooraanzicht van de Galaxy S21 Plus 5G met een wit Samsung Knox-logo op het scherm.

OPSLAG

Maak herinneringen echt onvergetelijk

Met maximaal 256 GB ingebouwd geheugen kun je duizenden momenten veilig opslaan.14

Microsoft OneDrive-logo

OneDrive geeft je een nog geruster gevoel. Synchroniseer je foto's en video's automatisch, zodat ze zijn beschermd.15

Vooraanzicht van de Galaxy S21 Plus 5G met het beeld van een lachende vrouw op het scherm. Daarachter is een galerij van foto's te zien.

WATERBESTENDIG

Water? Geen paniek
De Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet en de Galaxy S21 5G in Phantom Pink, beide gezien vanaf de achterzijde en omgeven door water.

Voorzien van IP68-certificering16

5G

Met HyperFast 5G kun je een volledig seizoen van je favoriete serie in een handomdraai downloaden. Dankzij de snellere 5G-compatibele chipset blijf je ook tijdens het up- en downloaden verbonden.17, 18, 19En met Wi-Fi 6 kun je je favoriete bezigheden altijd snel en betrouwbaar uitvoeren.19

Met Dual SIM kan je een nano-SIM en eSIM gebruiken voor twee data-abonnementen in één toestel.21

afspelen

Een vrouw kijkt door de jaloezieën uit het raam. De scène trekt zich terug om te laten zien en Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet verschijnt. Op het scherm is er een streaming-platform dat tv-afleveringen downloadt om de snelheid van 5G weer te geven.

GAMEN

Haal het maximale uit je game-ervaring
Beeld van een vrouwelijke figuur dat haar schip verlaat om een nieuwe wereld te ontdekken.
Klaar voor het grote scherm?

MetBig Screen Chat van Google Duo kan je gemakkelijk bijpraten met een vriend of geliefde, en de sfeer nog leuker maken met kleurrijke achtergronden. Iedereen kan altijd en overal inspringen. Blijf met één tik verbonden met al je dierbaren18, 19, 21

TV gezien vanuit een hoek, met een Google Duo videogesprek met een vrouw op het scherm. Een klein vierkantje in de hoek weerspiegelt de camera van de telefoon, waarop de vrouw aan de andere kant van het gesprek lachend te zien is.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

*Google Duo is een handelsmerk van Google LLC.

*Big Screen Chat is toegankelijk via de functie Smart View in Google Duo, te vinden in de bediening tijdens een gesprek.

Beeld van een TV aan de muur met een videogesprek tussen vier vrienden.

Motion Mirror ondersteunt je bij je training. Je kunt je smartphone projecteren op je TV, zodat je tijdens een work-out ook naar jezelf kunt kijken.22, 23

Beeld van een TV met een vrouwelijke instructeur in een neerwaartse yogapositie op het scherm. In de hoek wordt een klein vierkant weergegeven met daarin een vrouw in dezelfde positie.

GALAXY SMARTTAG

Tag het, vind het

Tag je sleutels of portemonnee en gebruik vervolgens de SmartThings Find-app om de laatst bekende locatie te controleren voor een eenvoudige zoekactie.24, 25, 26

Galaxy SmartTag in Black gezien vanaf de voorzijde.
Galaxy SmartTag in Oatmeal gezien vanaf de voorzijde.
Galaxy S21 Plus 5G vanaf de voorzijde met Galaxy SmartThings-app op het scherm, waarbij iemand op zoek is naar een verloren item waarop Galaxy SmartTag is bevestigd.

Speel de muziek af die bij je leven past met slechts één tik27

Beeld van Galaxy Buds Pro oordopjes in de kleur Phantom Violet, tegenover elkaar.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

Alles wat je nodig hebt om elke dag episch te maken

Begin 2021 opgeruimd. Je krijgt precies wat je nodig hebt, geen extra rommel in de kast.

Beeld van de Galaxy S21 Plus 5G in de kleur Phantom Violet en de verpakking, beide gezien van bovenaf..

Inclusief:

USB Type-C datakabel

Uitwerppinnetje

Quick Start Guide

*Reisadapter apart verkrijgbaar.26

*Bepaalde genoemde onderdelen, waaronder de oordopjes, zijn misschien niet meegeleverd afhankelijk van het aangeschafte model of het land/de regio waar je woont.

*Het verpakkingslabel is in het Spaans aangepast naar "Adaptador de corriente no incluido".

Ontdek de Galaxy S21 5G en S21+ 5G in AR

BEKIJK NU

Beeld van een hand die de Galaxy S21 Plus 5G vasthoudt met de AR-site op het scherm.

Veelgestelde vragen

 • De Galaxy S21 5G en S21+ 5G beschikken over drie achtercamera's en één 10 MP selfiecamera. Aan de achterkant bevinden zich de 64 MP Telephoto Camera, de 12 MP Wide-angle Camera en de 12 MP Ultra Wide Camera.

 • Ja, de Galaxy S21 5G en S21+ 5G zijn voorzien van het super smooth 120 Hz display. De vernieuwingsfrequentie van het display past zich aan tussen de 48 en 120 Hz op basis van de content waar je naar kijkt.

 • De Galaxy S21 5G is voorzien van een 6.2-inch scherm, van 71,2 x 151,7 x 7,9 millimeter en een gewicht van 171 g(mmW), 169g(sub6). De Galaxy S21+ 5G is voorzien van een 6.7-inch scherm van 75,6 x 161,5 x 7,8 millimeter en een gewicht van 202 g(mmW), 200 g(sub6).1

 • Ja, je kunt een elektronische SIM gebruiken, ook wel bekend als eSIM, met de Galaxy S21 5G en S21+ 5G. Met de eSIM kun je een mobiel abonnement meteen activeren op je telefoon, zodat je tussen data-abonnementen kunt wisselen of een internationaal telefoonnummer kunt toevoegen zonder de fysieke Nano SIM.

 • Naast de standaard Phantom-kleuren, is de Galaxy S21+ 5G via Samsung.com beschikbaar in de exclusieve kleuren Phantom Red en Phantom Gold. De Galaxy S21 5G is alleen beschikbaar in de standaard Phantom-kleuren.