Kies jouw locatie en taal.
Others

Berend Van den Broeck vertelt hoe de Galaxy S21 5G je razendsnel verbindt met je documenten en je collega’s

feb. 23. 2021

De Galaxy S21 5G is efficiënt, flexibel en futureproof

Berend Van den Broeck ziet in de Galaxy S21 5G een krachtige tool om efficiënt te werken, waar en wanneer jij wilt. Als Product Manager Smartphones bij Samsung Electronics Benelux legt hij in 1-2-3 uit welke connectivity boosters voor de nodige ruggensteun zorgen.

Altijd toegang tot Microsoft Office

“Rapporten bewerken in Excel of Word? Vergaderen via Teams? Dat is met de Galaxy S21 5G een fluitje van een cent. Want dankzij de volledige integratie van Microsoft Office werkt elke app optimaal, mét aangepaste takenbalk. Zo navigeer jij vlot tussen planning, rapport en e-mail.”

“Via de app Microsoft Your Phone koppel je je smartphone eenvoudig met je Windows-computer. Je hoeft dus niet continu tussen twee toestellen te schakelen: je beantwoordt je sms’en en telefoontjes gewoon vanop je laptop. Alle info gecentraliseerd, voor extra efficiëntie.”

“Werk je op een flexwerkplek? Verbind je Galaxy S21 5G via Samsung DeX met een externe monitor. Zo spaar je je rug, want je hoeft je laptop niet overal mee te sleuren. En je geniet toch van het comfort van een echte pc: al je apps verschijnen in een desktopomgeving op je scherm, met de Microsoft Office apps volledig geoptimaliseerd.”

Connected ecosysteem maakt switchen eenvoudig

“Steeds meer gebruikers combineren digitale toestellen. Denk aan tablets, smartphones, wearables en draadloze oortjes. Om flexibel te werken, is het handig dat je via al die toestellen toegang hebt tot je data en je apps. Zo kan je voortdurend switchen van toestel, terwijl alle data netjes geconnecteerd blijven.”

“Dat is mogelijk dankzij ons connected ecosysteem, dat alle Samsung-toestellen in de cloud verbindt. Zo kan je de muziek op je Galaxy S21 5G draadloos streamen naar je Galaxy Buds Pro-oortjes. Start je een videocall? Dan schakelen je oortjes automatisch over naar Ambient Sound Mode, zodat je muziek op de achtergrond speelt en jij je gesprekspartner helder hoort.”

“Ben je een tabletgebruiker? Dan zorgen het connected ecosysteem en de gebruikersinterface One UI3 ervoor dat je Galaxy S21 5G naadloos synchroniseert met je Galaxy TabS7/S7+. Je notities op je smartphone verschijnen ook in de Note app op je tablet. En de internetbrowser onthoudt je laatste surfervaring, zodat je op eender welk toestel vlot verder surft.”

“Het connected ecoysysteem is met Samsung Knox trouwens optimaal beveiligd tegen malware. Kies je voor de Enterprise Edition van de Galaxy S21(+) 5G? Dan geniet je bovendien van alle voordelen van Knox Suite. Inclusief vier jaar security updates en Knox Configure-software, zodat je je toestellen op afstand kan beveiligen en beheren. Een extra plus voor de IT-dienst van je bedrijf.”

5G-chip bereidt je voor op lichtsnelheden

“Onze S21-toestellen zijn uitgerust met de laatste generatie 5G-chips. Werk je thuis en heb je last van een trage wifiverbinding? Open dan je hotspot op je smartphone en laat al je werktoestellen meesurfen op 5G.”

“Ook de ondersteunende Exynos-processor is voorbereid op het 5G-netwerk. De batterij is sterk verbeterd: je kan makkelijk de hele dag doorwerken zonder op te laden. Ook als je op 5G surft.”

“Het 5G-netwerk wordt elke dag sterker en sneller. Binnenkort surfen we aan lichtsnelheden. Dan zijn alle connectieproblemen van de baan. Met de Galaxy S21 5G ben je voorbereid op die toekomst. Klaar om bergen werk te verzetten.”

Ontdek nu alle features van de Galaxy S21(+) 5G en S21 Ultra 5G.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.