One UI

Ontworpen voor dagelijkse eenvoud

One UI is eenvoudig te gebruiken zodat u snel elke taak kunt uitvoeren en overbelasting kunt verminderen. Het nieuwe ontwerp is uniek maar toegankelijk en is ontworpen zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. De One UI-ervaring is consistent en inclusief voor iedereen.

One UI 2

Focus op wat belangrijk is

De visuele taak van One UI is vereenvoudigd en ontworpen om duidelijk te zijn. De details zijn vormgegeven voor een consistent en aantrekkelijk uiterlijk. Bekijk inhoud eenvoudig in één oogopslag.

Er wordt een reeks One UI 2-functies getoond, inclusief vereenvoudigde meldingspopups, nuttige geheugensteuntjes en verschillende Samsung app-logo's achter een gesimuleerde smartphone die de Notities-toepassing toont. De simulatie van de Notities-toepassing toont voorbeeldnotities in de vorm van handgeschreven notities, een vastgeprikte foto en een recept.

Vind sneller wat je nodig hebt

De Galaxy-ervaring is natuurlijk en makkelijk met eenvoudige interacties die logisch zijn. Veelgebruikte apps en functies zijn altijd binnen handbereik op elk Galaxy-apparaat. Ongeacht de grootte van het scherm van uw Galaxy-apparaat bent u altijd verbonden en gefocust.

Drie gesimuleerde afbeeldingen tonen de unieke interface van een Galaxy-smartphone, de Galaxy Fold en de Galaxy Watch. De berichten op de smartphone liggen prettig binnen bereik van de duim van de gebruiker wanneer deze met één hand wordt vastgehouden. De Galaxy Fold heeft een gesplitst toetsenbord om eenvoudig met twee handen te typen. En het cirkelvormige menu met app-pictogrammen op de Galaxy Watch is gemakkelijk te bedienen.

Blijf op de hoogte en word niet afgeleid

De nieuwe One UI 2 heeft een gestroomlijnd ontwerp dat je op de hoogte houdt zonder in de weg te zitten van wat je doet. Meldingen nemen minder ruimte in beslag, zodat je je kunt richten op wat nog belangrijker is.

* De grootte van meldingen is ingesteld op groot in de standaardinstellingen voor alle apparaten. Geminimaliseerde instellingen zoals weergegeven, kunnen worden ingeschakeld in Instellingen.

Er staat een gesimuleerde smartphone horizontaal en midden in een gevechtsvluchtsimulator. Midden bovenin staat een popupmelding voor een inkomend gesprek. Simpele symbolen tonen inkomend gesprek 'uitbreiden', 'beantwoorden' en 'afwijzen'.Het beeld van het spel wordt niet verstoord door de melding.

De Donkere stand is nog slimmer

Geef uw ogen 's avonds rust met een verbeterde Donkere stand. Schakel deze in voor een stijlvolle weergave met batterijbesparing. De keuze is aan u. Donkere menu's en functies zijn geïntegreerd in One UI 2 zodat uw scherm gedempt blijft en uw ogen comfortabel.

Een animatie toont hoe apps veranderen van hun standaard heldere interfaces naar donkere versies met witte tekst en symbolen. Er worden gesimuleerde interfaces getoond van de Galerij-app, de Weer-app, de Berichten-app en de Internet-app.

Ontwerp dat zich aanpast

Pas uw scherm aan op meer manieren dan ooit. Schakel het Dynamische vergrendelscherm in om uw display te verversen met een ander beeld telkens wanneer u uw telefoon ontgrendelt.

Een gesimuleerd Galaxy-apparaat dat de instellingen voor het Dynamische vergrendelscherm toont. Het apparaat wordt geprojecteerd over een getegelde achtergrond van kleurrijke vergrendelschermen.

Doordacht ontwerp voor iedereen

Bij Samsung willen we dat iedereen met elkaar kan verbinden, maken en delen. Dankzij One UI 2 kunnen mensen doen wat ze leuk vinden met een empatisch ontwerp en eenvoudige ondersteunende technologie.

Gehoorverbeteringen

Ontdek hoe u meer kunt horen met Galaxy Buds. One UI 2 introduceert op maat gemaakte gehoorverbeteringen, zoals versterking van het omgevingsgeluid, in de toegankelijkheidsinstellingen.

Er zijn twee mensen die wat zitten te kletsen. Een van hen houdt een smartphone vast en draagt Galaxy Buds. Een pictogram rechts onder geeft 'luisteren' aan.

Verbeteringen zichtbaarheid

Het aanpassen van kleurvoorkeuren en elementen met hoog contrast is nog gemakkelijker met One UI 2. Het nieuwe toetsenbord is verbeterd met betere zichtbaarheid en definitie.

Er wordt een tekstbericht getypt met een Galaxy-smartphone met een thema in hoog contrast. De achtergrond is donkerder, de tekst is licht en het toetsenbord en de knoppen zijn duidelijk gedefinieerd om slechtzienden te helpen.

Houd je digitale wellness in de gaten

One UI 2 geeft u de tools om het telefoongebruik te beheren en u te concentreren op wat belangrijk is in het leven. Volg uw gebruik, beheer de schermtijd of schakel de focusstand in om afleiding te voorkomen.

Een vrouw zit in haar woonkamer te genieten van een boek en een kopje thee. Een infographic geeft aan dat ze de laatste dagen steeds minder gebruik heeft gemaakt van haar mobiele apparaat en meer heeft gelezen.
U vindt de planning voor de upgrades van One UI bij Meldingen in de Samsung Members-app.
Download en installeer Samsung Members uit Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store