One UI

One UI

Geweldige ervaringen, door jou ontworpen

De manier waarop je je telefoon gebruikt is uniek voor jou. Vandaar dat de gebruikersinterface One UI je onder je eigen voorwaarden laat denken en handelen door je de kracht te geven om je eigen digitale ervaring te ontwerpen. Geef jezelf de vrijheid om je uit te drukken zoals je dat wilt.

Een korte video van verschillende Galaxy-schermen met One UI-functies. De eerste serie schermen toont het instellingenmenu, de volumeregelaar, het vergrendelscherm, de Samsung Health-widget en snelle instellingen. De tweede serie toont de app Gallery, een 4-weg videogesprek met behulp van Google Duo, Camera app en Samsung Notes, waarbij AR-effecten overlappen.

*'Google Duo is een handelsmerk van Google LLC.'
**Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. Werkelijke gebruikersinterface kan verschillen.
***De werkelijke gebruikersinterface kan veranderen als gevolg van productverbetering.
**** De functies die beschikbaar zijn, kunnen variëren afhankelijk van het toestel, het land, de regio, de drager en de versie van One UI.

Ontworpen voor je dagelijkse comfort

Focus op wat voor jou belangrijk is met One UI. Verken eenvoudige, naadloze ervaringen die op natuurlijke wijze aan je behoeften voldoen en pas comfort toe bij elke aanraking.

Een Galaxy smartphone, tablet, horloge en een Samsung PC tonen allemaal de Gallery app geopend met een UI-ontwerp dat is geoptimaliseerd voor elk toestel.

Leukere en betere manieren om met elkaar in contact te komen

Live mobiele gesprekken zijn duidelijker en gemakkelijker dan ooit. Maak snel contact met familie en vrienden, schakel het gesprek door naar een groter scherm en pas je look aan iets van kwaliteitstijd te missen.

Een Galaxy scherm toont een videogesprek met een masker van AR-effecten. Een ander Galaxy scherm toont de berichten-app met behulp van AR-effecten.

*5G/Wi-Fi-verbinding is vereist voor FHD-beeldkwaliteit bij 1:1 Google Duo-videogesprekken.
**AR-effecten zijn beschikbaar op Galaxy S, Note, en Z-serie toestellen, Galaxy-toestellen over A50, Galaxy Tab S-serie toestellen over TabS7 en toestellen met One UI 2.1 of hoger.

Maak gewone momenten episch

Portretten en selfies

Laat de gezichten in je foto's schitterend opvallen. In de portretstand worden licht- en achtergrondonscherpte-effecten toegepast om de beste gezichtsfuncties naar voren te brengen. Voor selfies worden de details in je huidtint, kleur, contour, ogen en haarlijn automatisch gecorrigeerd.

Twee series van voor-en-na-foto's illustreren de functies van de Galaxy camera-app: Out Focusing voor Portretmodus en Vibrant Color voor Selfies.

*De hierboven genoemde functies zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van de modellen van het toestel.

Duidelijke foto's 's nachts

Leg een speciaal moment vast, zelfs op donkere nachten. Het maken van foto's bij weinig licht is geen probleem meer met de nachtmodus. Vertrouw op je Galaxy, maak de foto en geniet van levendige, prachtige kleuren van gebieden die zelfs moeilijk te zien zijn met het blote oog.

Een Galaxy-scherm toont de nachtmodusfunctie van de camera-app, om de foto's die in het donker zijn genomen op te helderen en te verbeteren.

*De resultaten van de nachtmodus kunnen variëren afhankelijk van de camerafuncties van het toestel.
**De hierboven genoemde functies zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van de modellen van het toestel.

Het enige wat je nodig hebt is

Met slechts één klik van de sluiter kan je je beste momenten vastleggen en selecteren. Verschillende modi en effecten worden automatisch toegepast, zoals onscherpe achtergrond op familieportretten, video's van een rennende hond, en meer.

Een Galaxy scherm toont de Single Take camera functie, omgeven door verschillende foto's en video's die allemaal in één opname zijn vastgelegd.

"*Het formaat en de hoeveelheid van de resultaten van de Single-Take kunnen verschillen afhankelijk van het originele beeld.
**De hierboven genoemde functies zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van de modellen van het toestel."

Maak je leven slimmer en eenvoudiger

Blijf in vorm zonder een stap buiten te zetten. Met je Galaxy verbonden met je tv via Smart View kun je fitness- of trainingsinhoud op het grote scherm inschakelen terwijl je jezelf in realtime bekijkt om je formulier te vergelijken en te verbeteren.

Een vrouw die in haar woonkamer zit, bekijkt een yogahouding die voor haar op tv te zien is. Naast de tv neemt haar smartphone haar pose op, die wordt gespiegeld op een klein venster rechtsonder op haar tv. Zo kan ze haar pose vergelijken met de instructievideo die wordt afgespeeld.

*Service beschikbaar op alle Galaxy-toestellen met One UI 3.1-update.
**Smart View is beschikbaar op alle smart-tv's die Miracast ondersteunen. Voor een optimale ervaring wordt echter een verbinding met Samsung Smart TV's aanbevolen die in 2019 of later zijn gelanceerd.

Een evenwichtig digitaal leven voor iedereen

Digitaal welzijn

Gebruik alle nodige hulp van je Galaxy voor een gezonder digitaal leven. Je kunt je gebruikspatronen van de app controleren via Weekly Report. Je kunt ook afleidingen van je telefoon verminderen terwijl je onderweg bent in de rijmodus of 's nachts meldingen blokkeren voor een betere slaap in de Bedtime-modus.

Een Galaxy-scherm en screenshots tonen de Digitale Welzijnsfunctie, met grafieken van de schermtijd en het gebruik van de app gedurende een week.

Ontworpen met iedereen in gedachten

Eén UI maakt de mobiele ervaring voor iedereen gemakkelijker. Voor mensen met een visuele beperking maakt het toetsenbord met hoog contrast het typen gemakkelijker. De 'Speak keyboard input aloud' laat ook de woorden of individuele letters horen terwijl je typt om ervoor te zorgen dat je schrijft wat je wou zeggen.

De Galaxy berichtenapp toont een geel toetsenbord in hoog contrast op een zwart scherm. Het woord 'Hello' verschijnt boven het toetsenbord.

*De functie 'Speak keyboard input aloud' kan woorden laten horen in talen die zijn geïnstalleerd in Text-to-Speech.

Bescherm je gegevens en privacy van binnenuit

Deel met niemands risico

Met Share sheet kan je de opgenomen locatie-informatie verwijderen bij het uploaden van je foto's op het web en sociale media. Ook kan je met Private share bestanden privé delen. Je kunt een vervaldatum instellen op het bestand of het delen herroepen zodat de ontvanger het bestand niet meer kan openen.

*Beveiligd geheugen wordt ondersteund op toestellen uit de Galaxy S-, Note- en Z-serie.

Een Galaxy-scherm met meerdere foto's ernaast toont het proces van het uploaden van een foto met behulp van Private Share, waarbij de optie 'Remove location data’ ('Locatiegegevens verwijderen') verschijnt. De optie is aangevinkt.

*Beveiligd geheugen wordt ondersteund op toestellen uit de Galaxy S-, Note- en Z-serie.

Foolproof beveiliging

Met digitale privacy die nog belangrijker is, kan je Galaxy helpen om lekkende gevoelige informatie te voorkomen. Wat betreft de beveiliging van gegevens, worden je biometrische gegevens, wachtwoorden, wachtwoordsleutels en Samsung Pay en Health service authenticatie sleutels veilig bewaard in de hardware van je toestel.

*Share Sheet is beschikbaar op alle Galaxy-toestellen in alle regio's. Alleen JPEG-bestanden kunnen worden gedeeld.
**Private share is beschikbaar op alle Galaxy-toestellen met One UI. Service is niet beschikbaar in China.

Een Galaxy-scherm met een groot Knox-logo in het midden. Rondom de Galaxy staan drie pictogrammen die verband houden met databeveiliging: Vingerafdruk, opslag en hoofdaccount.

*Share Sheet is beschikbaar op alle Galaxy-toestellen in alle regio's. Alleen JPEG-bestanden kunnen worden gedeeld.
**Private share is beschikbaar op alle Galaxy-toestellen met One UI. Service is niet beschikbaar in China.

Je kunt de planning voor het upgraden van One UI vinden in Mededelingen op de Samsung Members-app.
Je kunt Samsung Members downloaden en installeren via de Galaxy Store.

Logo van Samsung Members

Logo van Samsung Galaxy Store