One UI

Focus op wat belangrijk is

Focus op wat je belangrijk vindt met One UI. Hardware en software werken harmonieus samen, je ziet alleen wat je nodig hebt en dat maakt je telefoon intuïtiever. Omdat het kleine dingen zijn die een groot verschil maken.

U ziet meerdere afbeeldingen waarin wordt getoond hoe One UI de Galaxy-interface verandert met duidelijkere focus voor de gebruikers. Het One UI-startscherm met kleurrijke pictogrammen. Gesimuleerde One UI-applicaties laten zien hoe verschillende kleuren de gebruikers helpen om te focussen op relevante informatie over het weer, hun muziek, de galerij en de planning. De applicatie met herinneringen wordt gemarkeerd met een blauwgroen afgerond vierkant. De applicatie met alarmen wordt gemarkeerd met een paars afgerond vierkant. De ontdekkingstoepassingen gemarkeerd door een rode, paarse en zwarte vierkantje.

Ontdek waar iedereen het over heeft

Ongelofelijke software die je mobiele ervaring transformeert. De grootste tech-bloggers ter wereld raken niet uitgepraat over One UI. Dit is er nodig om indruk op ze te maken.

Getuigenis video van Galaxy S10: One UI. Tech recensenten delen hun gedachten over One UI op de Galaxy S10. De YouTube-kanalen en abonnementsknoppen van de recensent worden rechts onderaan het scherm weergegeven: SuperSaf, Android Police, Thao Huynh, Unbox Therapy, Marques Brownlee, Mrwhosetheboss, ASBYT.

Natuurlijke, intuïtieve werking

Het leven is al ingewikkeld genoeg. Een berichtje sturen onder het genot van een kopje koffie zou dat niet hoeven zijn.
Onze interface is ontworpen voor betere bereikbaarheid zodat je gemakkelijker krijgt wat je wilt.

{{apps.section01.alt_text}}

Bekijk wat nu belangrijk is

We houden het simpel zodat je in één oogopslag alles ziet wat je belangrijk vindt.

{{apps.section02.alt_text}}

Jouw wereld, met een beetje extra

Wilt je meer weten? Richt jouw camera op tekst, wijn of voedsel om snel hulp te krijgen van Bixby Vision.

* Beperkte ondersteuning voor talen. Ga voor meer informatie naar https://www.samsung.com/be/apps/bixby/vision/.
** De werkelijke hoeveelheid ingenomen calorieën kan verschillen per voedingsitem en is afhankelijk van de gezondheid van de gebruiker.
*** Schermafbeelding gesimuleerd ten behoeve van illustratie.

{{apps.section03.alt_text}}

Schiet niet in de stress door dagelijkse taken

Die dagelijkse handelingen, zoals de beltoon uitzetten voordat je naar bed gaat. Bixby Routines leert jouw patronen en doet het voor u. Navigatie en muziek schakelen over naar handsfree zodra je in jouw auto stapt. Op school en op het werk worden geluiden uitgeschakeld en Wi-Fi gaat aan zodat je thuis de muziek meteen kunt aanzetten.

* Houd u bij het gebruik van Bixby aan de lokale wetten en voorschriften.

Een beeld van een man die in een auto zit met een kop koffie. Een gesimuleerde overlay van een smartphone met Bixby Vision-applicatie op het scherm. U kunt eenvoudig schermafbeeldingen zien met een melding van rijden via Bixby Routines in het deelvenster Quick.

Goedenacht, slaap lekker

Wat je ook doet ter ontspanning aan het einde van de dag, met Bixby Routines gaat dat automatisch. Schakel het blauwe lichtfilter in, verlaag de helderheid, demp het geluid en bereid je voor op een goede nachtrust. Luister naar de planning voor morgen en het weerbericht. En optimaliseer de batterij zodat deze vol genoeg is voor de volgende dag, ook als je vergeet om deze 's nachts op te laden.

Een afbeelding van een woonkamer in het donker. Een gesimuleerde overlay van een smartphone met de Bixby Routines applicatie op het scherm. In Bixby Routines kunt u schermafbeeldingen zien die de instellingen voor de modus Voor bed en Batterij opslaan in nachtmodus weergeven.

Zorg goed voor jouw ogen

De nachtstand zet de telefoon op donker. Schakel 's nachts over naar een donkere weergave. Dat is goed voor jouw ogen en voor degene die naast je slaapt.

Een afbeelding van een man en een vrouw die in een donkere kamer in bed liggen en ieder een smartphone vasthouden. Zij gebruikt de algemene stand die niet prettig is voor haar ogen. Maar hij gebruikt de comfortabele One UI Nachtstand voor het instellen van een alarm, berichten en de webbrowser zonder dat zijn ogen daarvan last hebben.

Sommige zaken zijn alleen voor jouw ogen bestemd

Veilige map is jouw veilige bewaarplek. Je kunt foto's en bestanden bewaren, maar ook apps voor sociale media en chatten instellen met een afzonderlijk account. Via het Quick panel hebt je direct toegang en ook kunt je alles beveiligen met een specifieke vingerafdruk.

Ga naar het algemene scherm met uw duim. Daar ziet u een schermafbeelding met de algemene foto's van albums uit Galerij. Ga naar het privéscherm met uw wijsvinger. En daar ziet u een schermafbeelding met de veilige foto's van albums in Galerij.Je vindt de planning voor de upgrades van One UI bij Meldingen (Meldingen van P OS-update) in de Samsung Members-app.
Download en installeer Samsung Members uit Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* Beschikbaarheid van functies, apps en services voor One UI kan verschillen per apparaat, OS-versie en land.
** Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
*** Voor bepaalde functies moet je inloggen bij jouw Samsung Account en beschikken over een GPS-verbinding of gegevensnetwerk (Wi-Fi of internetverbinding).