Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Galaxy S21 Ultra 5G

Close-up van een Galaxy S21 Ultra 5G telefoon in Phantom Black, gezien vanaf de achterkant en vanuit een hoek, gericht op de vier camera's: de Ultra Wide Camera, de Wide-angle Camera en de twee Telephoto Camera's.

Logo Input

“De beste Android-smartphone ooit”

Logo Input

“Bij Samsung is het, zoals wel vaker, het totaalpakket dat in de praktijk prettig werkt.”

Epic.In elk opzicht

Introductie van de Galaxy S21 Ultra 5G. Ontworpen met een unieke camera met contouren om een revolutie in de fotografie te creëren, zodat je 8K filmische video’s en epische foto’s kunt maken, allemaal in één keer. Met de snelste chipset van Galaxy, het sterkste glas, 5G en een batterij die de hele dag meegaat, is Ultra zijn naam meer dan waard.

 • Galaxy S21: hoogtepunten van beoordeling door experts | Samsung
 • Samsung Galaxy S21 Ultra beoordeling: problemen opgelost!
 • Galaxy S21 Ultra uitpakken!
Filmspelerlaag
 • “De Galaxy S21 Ultra is op zichzelf al een klasse apart.”

  SamMobile

  “De camera van de Samsung Galaxy S21 Ultra is waanzinnig goed. Het is waarschijnlijk de meest veelzijdige telefooncamera die we ooit hebben gebruikt.”

  Stuff

  “Elke millimeter voelt alsof het gemaximaliseerd is. Elke functie voelt alsof het is ingesteld op ultra.”

  Input

  “5 redenen om de Galaxy S21 Ultra te kopen, de nieuwe koning der camera’s van Samsung.”

  XDA-Developers
 • “Ik geraak maar niet uitgepraat van het 120Hz op de S21 Ultra. Elke actie voelt uitzonderlijk responsief en soepel aan.”

  Forbes

  “De Samsung Galaxy S21 Ultra heeft alles in zich om de beste Android-telefoon te worden.”

  Tom’s Guide

ONTWERP

Revolutionair door ontwerp
Close-up van Galaxy S21 Ultra 5G-scherm en Camera voorzijde met grafische achtergrond op het scherm.
Twee Galaxy S21 Ultra 5G telefoons tegenover elkaar, één gezien vanaf de achterkant en één gezien vanaf de voorkant. De telefoon gezien vanaf de voorkant heeft een grafische achtergrond op het scherm.

Introductie van een gedurfd nieuw camera-ontwerp in zijn eigen klasse. Het is een ultra-formaat met een omlijnde camera die naadloos geavanceerde lenzen bevat.

ONTWERP

Revolutionair door ontwerp

Introductie van een gedurfd nieuw camera-ontwerp in zijn eigen klasse. Het is een ultra-formaat met een omlijnde camera die naadloos geavanceerde lenzen bevat.

kleuren1

Kleuren van de Ultra

DISPLAY

Een streling voor het oog
Close-up van Galaxy S21 Ultra 5G-scherm en Camera voorzijde met grafische achtergrond op het scherm.
6.8 inch Infinity-O Display2

Het randloze scherm en de subtiele uitsparing voor de camera bieden een enorme beeldruimte om van te genieten.

Dynamisch AMOLED 2X
 • 50%

  MEER CONTRAST3

 • 100%

  KLEURVOLUME

 • EYE COMFORT SHIELD

 • 120Hz

  SUPER SMOOTH 120HZ

Corning® Gorilla® Glass Victus™

De Galaxy S21 Ultra 5G, liggend vanaf de zijkant gezien, met een grafische oranje achtergrond op het scherm.
Het sterkste Gorilla Glass ooit

Ontworpen om minder krassen te maken en zowel de voor- als achterzijde te beschermen, is dit het sterkste Gorilla Glass van een Galaxy smartphone.3

PRO-GRADE VIDEO

Dit is het begin van een videorevolutie
8K
Iedere film op het witte doek verbleekt bij deze videoresolutie.

Scène van een man die voor een bouwwerk danst. De video is gemaakt met 8K op de Galaxy S21 Ultra 5G. Een stilstaand beeld is uit de video gehaald met 8K Video Snap. Het beeld toont hoe scherp en duidelijk een frame uit een 8K Video is, net zoals een foto.

Haal schitterende portretten rechtstreeks uit 8K Video

8K Video is de hoogste videoresolutie in een smartphone. Dat is vier keer zoveel pixels als 4K. Maak opnames in 8K 24fps en je beelden zijn nog mooier dan op het witte doek. Dus opnemen, uploaden en meteen bekijken op YouTube.

En met 8K Video Snap kun je zelfs schitterende hogeresolutiefoto's rechtstreeks uit 8K Video halen.4 Voortaan hoef je dus niet meer te kiezen tussen video's of foto's.

*YouTube is een handelsmerk van Google LLC.

Een S Pen wordt gebruikt op de Galaxy S21 Ultra 5G met de gebruikersinterface van video's bewerken op het scherm.

Compatibiliteit S Pen betekent dat je tot het laatste frame je video's met finesse kunt finetunen en bewerken, met een veel grotere precisie dan wanneer je alleen je vinger gebruikt.

Soepele en stabiele beelden, boordevol actie

Afspelen

Een man danst op de trap. De ene opname is met de Galaxy S21 Ultra 5G zonder Super Steady, terwijl de andere opname met Super Steady ingeschakeld is. De opname met Super Steady is duidelijk en gedetailleerd.

Schakel Super Steady in en de Galaxy S21 Ultra 5G doet niet onder voor een action camera. AI-stabilisatie maakt komaf met schokkerige beelden en zorgt voor vloeiende video's, die even stabiel zijn als deze die je met een gimbal maakt, ook wanneer je onderweg bent.

Supervloeiende 60 fps-video doet precies wat het zegt: filmen met 60 fps voor een vloeiende, gedetailleerde weergave op het moment dat je het afspeelt. De dynamische beeldsnelheid in de FHD Auto-modus legt overdag vloeiendere video’s vast en schakelt over naar 30 fps voor helderdere video’s bij weinig licht.

De

resolutierevolutie

gaat verder

Bovenste helft van de Galaxy S21 Ultra 5G gezien vanaf de voorkant een afbeelding van een vrouw op het scherm en een bijschrift voor de 40MP Selfie Camera.
Close-up van de Camera achterzijde van de Galaxy S21 Ultra 5G in Spook Zwart met de optie Ultra Wide Camera gemarkeerd en een bijschrift voor de 12MP ultrabrede camera.
Close-up van de Camera Achterzijde van de Galaxy S21 Ultra 5G in Spook Zwart met groothoekcamera gemarkeerd en een bijschrift voor de 108MP groothoekcamera.
Close-up van de Camera achterzijde van de Galaxy S21 Ultra 5G in Spook Zwart met de telefotocamera's gemarkeerd en een bijschrift voor de 10MP telefotocamera's.

De

resolutierevolutie

gaat verder

Bovenste helft van de Galaxy S21 Ultra 5G gezien vanaf de voorkant een afbeelding van een vrouw op het scherm en een bijschrift voor de 40MP Selfie Camera.
40 MP SELFIE CAMERA
Close-up van de Camera achterzijde van de Galaxy S21 Ultra 5G in Spook Zwart met aanduidingen voor de 12MP ultrabrede camera, 108MP groothoekcamera en de 10MP telefotocamera's.
12 MP ULTRA WIDE
CAMERA
108 MP WIDE-ANGLE
CAMERA
10MP TELEPHOTO
CAMERA'S

PRO-GRADE CAMERA

De hoogst beschikbare videoresolutie op een smartphone

108 MP

108 megapixels
Close-up van fruit en dessert op een zwarte plaat met rasterlijnen over het beeld, gemaakt met de 108MP camera van de Galaxy S21 Ultra 5G. De foto is bijgesneden en toont een scherpe resolutie en levendige kleuren.
Foto van fruit en dessert op een zwart bord, gemaakt met de 108MP camera van de Galaxy S21 Ultra 5G. Een foto van verder weg met rasterlijnen over het beeld, en een foto van dichterbij met een scherpe resolutie en levendige kleuren.
Croppen, croppen en nog eens croppen

De 108MP camera legt zoveel details vast dat je steeds kunt inzoomen en nog meer foto's kunt maken.5 Met deze camerakwaliteit komt alles levensecht, gedetailleerd en met alle rijke kleurnuances over en vervagen kleuren niet in de zon.

100X SPACE ZOOM

Voor jou is het maar een klein tikje, maar op het gebied van zoomen is het een reuzenstap
Afspelen

Een vrouw die aan de zijkant van een gebouw staat. Als je inzoomt, zie je dat ze een paraplu vasthoudt. Als je nog meer inzoomt, zie je haar duidelijk in beeld. Als je volledig inzoomt, zie je een close-up van haar paraplu.

Het revolutionaire Dual Tele Zoom-systeem zoomt nu sneller, vloeiender en scherper in dan welke zoom in van de Galaxy-serie dan ook.6 In combinatie met de gloednieuwe Zoom Lock zijn de opnamen stabieler dan ooit.

Portretten worden gefacelift.

De professionele Portretmodus is nu verbeterd door AI en zorgt voor een optimale belichting van al je foto's op basis van een nauwkeurige analyse van gezichten, belichtingshoeken en -richting alsook diepte.

Galaxy S21-serie 5G: Het epische in de dag van BTS – Portretmodus (Volledige versie)

NIGHT MODE

Legt de nacht als een droom vast
Een vrouw in een rode jurk die uit een raam in het donker kijkt. Eén opname met Galaxy S21 Ultra 5G zonder nachtmodus en één met nachtmodus. De foto die is gemaakt met de nachtstand, heeft meer licht en kleur dan de andere foto.

NIGHT MODE

Legt de nacht als een droom vast
Een vrouw in een rode jurk die uit een raam in het donker kijkt. Eén opname met Galaxy S21 Ultra 5G zonder nachtmodus en één met nachtmodus. De foto die is gemaakt met de nachtstand, heeft meer licht en kleur dan de andere foto.

De Bright Night-sensor is onze grootste innovatie voor het nemen van foto's bij weinig licht en zorgt zelfs 's nachts voor heldere en levendige kleuren. Maak sneller en met beduidend minder lawaai heldere foto's en stel de belichtingstijd in precies zoals jij dat wil.3

Galaxy S21-serie 5G: Het epische in de nacht van BTS – Nachtmodus (Volledige versie)

PERFORMANCE

We hebben deze uitvoering niet voor niets Ultra genoemd
Close-up van de Galaxy S21 Ultra 5G in Phantom Silver, vanuit een hoek bekeken met grafische achtergrond op het scherm.

PRESTATIE

We noemen het Ultra voor een reden

5NM PROCESSOR

De snelste chip ooit in een Galaxy

2X

SNELLERE AI3

0,2

SNELLERE CPU3

0,35

SNELLERE GPU3

TOT16 GB

RAM

Simulatie van Galaxy S21 Ultra 5G-processor benadrukt de prestaties van AI, CPU, GPU en RAM.

De eerste 5nm processor van Galaxy biedt epische kracht en snelheid. Deze uitstekende upgrade betekent snellere verwerking en meer intelligentie in elk aspect van de Galaxy S21 Ultra 5G.3

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

*De Galaxy S21 Ultra 5G is beschikbaar in een uitvoering met 16 GB RAM met 512 GB opslagruimte, en met 12 GB RAM met 256 GB of 128 GB opslagruimte.

BEVEILIGING

Achter slot en grendel
Close-up van de ontgrendeling op het display van de Galaxy S21 Ultra 5G met het logo van Samsung Knox op het scherm.

Het Knox-beveiligingsplatform biedt een hoog beveiligingsniveau, waardoor je telefoon wordt beschermd vanuit de chip en verder, en je meer vertrouwen hebt in je gegevens en app-rechten. Het beschikt ook over Samsung Knox Vault om je biometrische authenticatiegegevens veilig te houden. En dankzij de grotere Ultrasonic Fingerprint-sensor is er nauwelijks vertraging en kun je zelfs nog sneller ontgrendelen, ook als je handen nat zijn.3

5000 mAh

Een bouwwerk met op de achtergrond de nachtelijke hemel die overgaat in de dageraad. Het beeld laat zien hoe lang de 5000 mAh batterij meegaat.

De vroege hemel boven de architectonische structuur toont de langdurige kracht van de 5000mAh batterij.

INTELLIGENTE BATTERIJ

All-day power krijgt een volledig nieuwe betekenis

De Intelligente batterij van de Galaxy S21 Ultra 5G gaat zelfs op 5G ruim een dag mee. Met 5000 mAh in combinatie met het nieuwe power-efficiënte display en de al even krachtige processor krijg je alles voor elkaar, zelfs als je dag meer dan 24 uren telt.7, 8

 • Sluit je telefoon aan op de 25W Travel Adapter en met Super Fast Charging is hij in 30 minuten alweer voor 50% opgeladen.9

 • Fast Wireless Charging 2.0 zorgt voor een snelle oplaadsessie, zonder kabel.10

 • Met Wireless PowerShare kun je je smartphone gebruiken om je oordopjes, horloge of zelfs de telefoon van een vriend(in) op te laden.11

OPSLAG

Vooraanzicht van de Galaxy S21 Ultra 5G met het beeld van een vrouw die naar de camera op het scherm kijkt. Daarachter is een galerij van verschillende foto's te zien om de ongeziene grote opslagruimte te illustreren.
Sla zorgeloos al je herinneringen op

Met tot 512 GB geïntegreerd geheugen kun je duizenden en duizenden hoge resolutiefoto's en -video's opslaan. 12, 13

WATERBESTENDIG

Galaxy S21 Ultra 5G gezien vanaf de achterzijde, met water erop gespat.
Een beetje water kan geen kwaad
 • Voorzien van IP68-certificering15

5G

Met HyperFast 5G kun je een volledig seizoen van je favoriete serie in een handomdraai downloaden. Met onze toonaangevende 5G-compatibele chipset blijf je ook tijdens het up- en downloaden iedereen een stap voor.16, 17, 18 En met HyperFast Wi-Fi, 's werelds eerste Wi-Fi 6E haal je hoge snelheden en ben je altijd snel en betrouwbaar verbonden.19

 • Met Dual SIM kan je een nano-SIM en eSIM gebruiken voor twee data-abonnementen in één toestel.

Galaxy S21 Ultra 5G in Spook Zilver gezien vanaf de zijkant naar links gericht voor 5G-typografie.
Close-up van downloadscherm op Galaxy S21 Ultra 5G toont dat veel afleveringen tegelijk kunnen worden gedownload met de snelheid van 5G.

Met HyperFast 5G kan je in een oogwenk een heel seizoen van je favoriete programma downloaden. Onze toonaangevende 5G-compatible chipset zorgt ervoor dat je met elke upload en download één stap voor bent.16, 17, 18 En HyperFast Wi-Fi, 's werelds eerste Wi-Fi 6E, bereikt hoge snelheden, zodat je snel en betrouwbaar verbonden blijft.19

 • Met Dual SIM kan je een nano-SIM en eSIM gebruiken voor twee data-abonnementen in één toestel.20

GAMEN

Onovertroffen prestaties in alle opzichten

*Compatible controller needed to play Ori and the Will of the Wisps.

XBOX GAME PASS
Een persoon speelt een spel met een Xbox-controller aangesloten op een Galaxy S21

Van een groot scherm naar een ander

Vooraanzicht van twee Galaxy S21 Ultra 5G telefoons bovenop elkaar met een grafische achtergrond op het scherm.

Big Screen Chat met Google Duo is een nieuwe manier om bij te praten met een vriend of geliefde, met meer plezier en kleurrijke achtergronden.18, 19, 21 Met slechts één tik ben je dicht bij de mensen die belangrijk zijn.

GOOGLE DUO

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

*Google Duo is een handelsmerk van Google LLC.

*Big Screen Chat is toegankelijk via de functie Smart View in Google Duo, te vinden in de bediening tijdens een gesprek.

TV vanuit een hoek gezien, met een Google Duo-videogesprek met vier bellers op het scherm.

Motion Mirror lets you project your phone to your TV so you can follow a workout routine. As you keep in step, you'll see your moves right alongside your instructor.20, 21

TV met een video van een vrouwelijke instructeur in een neerwaartse yogapositie op het scherm. In de hoek wordt een klein vierkant weergegeven van de camera van de telefoon die een vrouw in dezelfde positie weergeeft.

De S Pen is even gemakkelijk als nauwkeurig.

Inderdaad, het is de eerste S Pen voor de Galaxy S-serie, het vernieuwt de mobiele wereld door een ongelooflijk realistisch pengevoel te bieden.25, 26

Een S Pen, van opzij gezien, wordt gebruikt op de Galaxy S21 Ultra 5G met de gebruikersinterface van video's bewerken op het scherm.

Galaxy Buds Pro make everyday sounds more epic, syncing so easily it's like they're an extension of Galaxy S21 Ultra 5G. One tap and you're hearing clear, defined audio.27

Beeld van Galaxy Buds Pro oordopjes in de kleur Phantom Black, tegenover elkaar.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

Wat heb je nodig voor een epic ervaring?

Begin 2021 opgeruimd. Je krijgt precies wat je nodig hebt, geen extra rommel in de kast.

Beeld van de Galaxy S21 Ultra 5G in de kleur Phantom Black en de verpakking, beiden gezien van bovenaf.
Inclusief:
USB Type-C datakabel
Uitwerppinnetje
Quick Start Guide

*Reisadapter apart verkrijgbaar.28

*Bepaalde genoemde onderdelen zijn misschien niet meegeleverd afhankelijk van het aangeschafte model of het land/de regio waar je woont.

*Het verpakkingslabel is in het Spaans aangepast naar "Adaptador de corriente no incluido".

Galaxy S21 Ultra: Officiële unboxing

Ontdek de Galaxy S21 Ultra 5G in AR

BEKIJK NU

Beeld van een hand die de Galaxy S21 Ultra 5G vasthoudt met de AR-site op het scherm.

Veelgestelde vragen

 • De Galaxy S21 Ultra 5G heeft in totaal vier achtercamera's en één 40 MP selfiecamera. Aan de achterkant bevinden zich de 108 MP Wide-angle Camera, de 12 MP Ultra Wide Camera en twee 10 MP Telephoto Camera's.

 • Ja, de Galaxy S21 Ultra 5G is voorzien van het super smooth 120 Hz display. De vernieuwingsfrequentie van het display past zich aan tussen de 10 en 120 Hz op basis van de content waar je naar kijkt.

 • De Galaxy S21 Ultra 5G is voorzien van een 6.8-inch scherm, van 75,6 x 165,1 x 8,9 millimeter en een gewicht van 229 g (mmW), 227 g (sub6).

 • Ja, je kunt een elektronische SIM gebruiken, ook wel bekend als eSIM, met de Galaxy S21 5G en S21+ 5G. Met de eSIM kun je een mobiel abonnement meteen activeren op je smartphone, zodat je tussen data-abonnementen kunt wisselen of een internationaal telefoonnummer kunt toevoegen zonder de fysieke Nano SIM.

 • Naast de standaard Phantom-kleuren, is de Galaxy S21 Ultra 5G via Samsung.com beschikbaar in de exclusieve kleuren Phantom Titanium, Phantom Navy en Phantom Brown.

 • De S Pen wordt apart verkocht. Galaxy S21 Ultra 5G ondersteunt Wacom-technologie, waardoor het compatibel is met de S Pen van andere Galaxy-toestellen alsook de producten van feel by Wacom EMR®.