Samsung dex


Verleg de grenzen van je
Galaxy met Samsung DeX


Je toestel is tot meer in staat dan je denkt. Stuur een sms naar je vrienden, bekijk een film op het grote scherm en bereid je voor op je grote presentatie - allemaal met een Galaxy-toestel, ondersteund door DeX. Het perfecte hulpmiddel voor multitasking is nu beschikbaar met draadloze verbinding.

DeX gaat draadloos

Veelzijdig en onbezorgd. Je kunt nu de functies van DeX gebruiken zonder enige kabel voor verbinding. Het enige wat je moet doen is verbinding maken met een Smart TV via Wi-Fi en je inhoud op het scherm weergeven, zonder je werkomgeving te verstoren.

 • * Samsung DeX draadloze verbinding wordt ondersteund door TV’s die alleen het spiegelen (Miracast) van een Android-smartphonescherm ondersteunen.
 • * Er kan een verschil in prestaties zijn, afhankelijk van de specificaties van de TV en de WiFi-omgeving. Aanbevolen voor Samsung Smart TV's gelanceerd na 2019.
 • * Ga naar de pagina met veelgestelde vragen om te zien welke Galaxy-modellen draadloze verbinding met DeX bieden.

Presenteer je werk zonder enig gedoe

Ben je verantwoordelijk voor een groot project? DeX kan je helpen een naadloze presentatie te geven. Druk gewoon op de 'DeX'-knop op je Galaxy, maak verbinding met de Smart TV in de vergaderruimte en de presentatie kan niet meer stuk.

Doe dubbel zoveel thuiswerk in dezelfde tijd

Start DeX op je telefoon en maak verbinding met een tv in de buurt om een film op een groot scherm te bekijken, of creëer een virtueel klaslokaal voor de kinderen. Ondertussen kun je nog steeds je eigen werk doen via de telefoon, inclusief het controleren van e-mails of zelfs een notitie maken met de S-pen.

Jouw inbreng is van groot belang

Gebruik je Galaxy-telefoon als een touchpad met intuïtieve vingerbewegingen en aanpasbare functies, of als een schermtoetsenbord op groot formaat.

* Uitsluitend verkrijgbaar bij bepaalde toestellen.

De looks van een tablet, de werking van een PC

Productiviteit is nog nooit zo mobiel geweest

Werk en speel moeiteloos waar je maar wilt met Samsung DeX op je tablet. Ga aan de slag door gewoon op het Quick-paneel te tikken om naar de DeX-modus over te schakelen, op die manier beschik je over functies waarmee je je tablet net als een pc kunt gebruiken. Open meerdere vensters tegelijk, sleep een foto in een e-mail en klik met de rechtermuisknop voor meer functies. Productief zijn is nog nooit makkelijk mobiel geweest.


* Alleen ondersteund op sommige Galaxy Tab-modellen zoals de Galaxy Tab S4, S5e, S6, S7, enz.

Ervaar als een computer met een enkele tik

Met het Book Cover Keyboard is het veel gemakkelijker om dingen voor elkaar te krijgen. Met een groter trackpad en intuïtieve functietoetsen geeft het toetsenbord je een optimale ervaring. En in combinatie met DeX creëer je een computer met een enkele tik.

 • * Book Cover Keyboard apart verkrijgbaar
 • * Functietoets alleen van toepassing op bepaalde modellen.

Klik om de Samsung DeX-app te downloaden voor gebruik op je pc.

 • ※ De DeX voor pc-service voor Mac/Windows 7 besturingssysteem is beëindigd.
  Neem voor verdere vragen of hulp contact met ons op via Samsung Members.

 • * USB-C naar HDMI-kabel en accessoires apart verkrijgbaar.
 • * DeX voor pc is beschikbaar op bepaalde toestellen en op Windows 10 en hoger.
  Bezoek de pagina met veelgestelde vragen voor een volledige lijst van compatibele toestellen en software.

Contacteer ons

Vul een eenvoudig formulier in om contact op te nemen.

Samsung Support

Vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Samsung-ontwikkelaar

Meer informatie over de ontwikkeling van apps door derden.

 

Galaxy S23 Ultra

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone.
 

Apps & services

Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services. Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services.

 • Samsung DeX wordt ondersteund op geselecteerde Galaxy-, Note- en Tab-apparaten. (Meer details op de pagina met veelgestelde vragen.)
 • Meerdere apps of games met hoge prestaties uitvoeren op oudere modellen met Android Pie OS kan ervoor zorgen dat het apparaat trager wordt.
 • Bepaalde apps kunnen mogelijk niet worden uitgevoerd of vereisen een aparte licentie (kopen) op Samsung DeX.
 • Sommige functies van Samsung DeX met HDMI-adapter of -kabel kunnen afwijken van de functies van DeX Station en DeX Pad.
 • Accessoires los verkocht.
 • Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.