Samsung DeX

Open een nieuwe desktopwereld

Multitask zonder problemen op meerdere apparaten. Verbind je Galaxy met je monitor of TV om deze tot leven te brengen op het grote scherm. En nu kun je met slechts een USB-kabel de mogelijkheden van je telefoon ontgrendelen op PC en Mac dankzij Samsung DeX.

Klik om de Samsung DeX-app te downloaden voor gebruik op PC en Mac.

* De Samsung DeX-app kan alleen worden gedownload op PC en Mac.
* DeX voor PC is beschikbaar op geselecteerde apparaten (inclusief Note10/Note10+ en S10e/S10/S10+/S10 5G afhankelijk van de compatibiliteit van de software) en in Windows 7, 10 en versies van Mac OS hoger dan 10.13.
Ga naar de pagina met Veelgestelde vragen voor een volledige lijst met compatibele apparaten en software.
** Met DRM beveiligde inhoud wordt mogelijk niet correct weergegeven.
Scherm is gescheiden in twee afbeeldingen. Een waar de monitor en Galaxy Note10 zijn aangesloten door een USB-kabel en de andere waar Galaxy Note10 is aangesloten op de laptop door DeX.

Voor dagelijks gebruik

Denk aan de dingen die u dagelijks doet: met Samsung DeX kunt u naadloos heen en weer schakelen, zodat u meerdere dingen tegelijk kunt doen.

Twee schermen tegelijk

Til multitasken naar een hoger niveau. In de Samsung DeX-stand kunt u zaken als video's, illustraties en documenten beter zien op een groter scherm, terwijl u ondertussen uw telefoon als telefoon gebruikt. Kijk naar een film op de monitor terwijl u sms-berichten leest of voer een telefoongesprek terwijl u documenten bekijkt zonder de focus te verliezen. Met Samsung DeX beschikt u over twee schermen en kunt u twee keer zoveel doen.

Een monitor in de DeX-stand met een YouTube-video op het scherm. Een smartphone met de Berichten-app op het scherm is verbonden met de monitor via de DeX Cable.
Een monitor in de DeX-stand met meerdere vensters geopend op het scherm, waaronder de apps Agenda, E-mail en Microsoft PowerPoint. Een smartphone waarop het oproepscherm wordt weergegeven, is verbonden met de monitor via de DeX Cable.
Een monitor in de DeX-stand met de browser geopend op het scherm. Een smartphone met de Samsung Notes-app op het scherm is verbonden met de monitor via de DeX Cable.

Ziet eruit als een tablet, gedraagt zich als een pc

Eenvoudig werken en spelen waar je maar wilt met Samsung DeX op je tablet. Ga aan de slag met een tik op het Quick-venster en schakel over naar de DeX-stand om je tablet als een PC te gebruiken. Open meerdere vensters tegelijk, sleep een foto naar een e-mail en klik op de rechtermuisknop voor meer functies. Productiviteit is nu mobieler dan ooit.

Galaxy Tab S4 gedokt in het boekomslagtoetsenbord met S Mouse en S Pen.

Gebruik Samsung DeX op je computer

Je hebt slechts een USB-kabel nodig om Samsung DeX op je computer te gebruiken. Sleep bestanden van apparaat naar apparaat en zet ze neer zonder onderbrekingen. Krijg meer gedaan met een muis en toetsenbord op je PC of Mac.

* DeX voor PC is beschikbaar op geselecteerde apparaten (inclusief Note10/Note10+ en S10e/S10/S10+/S10 5G afhankelijk van de compatibiliteit van de software) en in Windows 7, 10 en versies van Mac OS hoger dan 10.13. Ga naar de pagina met Veelgestelde vragen voor een volledige lijst met compatibele apparaten en software.
** Met DRM beveiligde inhoud wordt mogelijk niet correct weergegeven.
*** Voor de DeX voor PC-service moet een app op de PC worden gedownload.

De laptop verbonden met Samsung DeX is het verzenden van beelden van Galaxy Note10 naar de laptop door het slepen en neerzetten gebaar, en zijn aangesloten door een USB-kabel.

Zet het op het grote scherm

Veel apps die u dagelijks gebruikt, zijn geoptimaliseerd om gewoon te blijven werken wanneer u tussen schermen schakelt. Ga van MS Office Suite naar Adobe Sketch of ga in de browser naar YouTube. Open de apps op uw mobiele apparaat en geniet er nog meer van op een groter scherm. Met uw favoriete apps in Samsung DeX kunt u sneller werken en hebt u zelfs tijd om te gamen.

* Download is vereist voor het gebruik van Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom en Adobe Photoshop Sketch.
** U moet een licentie aanschaffen om MS Office te gebruiken.

Probeer deze apps in de DeX-modus

Veilig werken

Twee vrouwenhanden die een smartphone vasthouden en Samsung Notes openen.

Lokale bestanden

Vermijd het e-mailen en uploaden van bestanden naar andere apparaten als deze bestanden al op uw apparaat staan.
Een vrouw in een café die een smartphone met twee handen vasthoudt en Samsung Pass gebruikt om in te loggen bij een account.

Samsung Pass

Log snel in bij uw online accounts zonder uw wachtwoord in te voeren.
Een vrouw in een café die een smartphone met twee handen vasthoudt en Samsung Pass gebruikt om in te loggen bij een account.
Twee mannenhanden die een smartphone vasthouden met daarop een scherm met patroonvergrendeling om de Veilige map te openen.

Veilige map

Houd uw gevoelige gegevens nog veiliger met een map waarvoor een extra wachtwoord is vereist.

Aan de slag met Samsung-accessoires

Gebruik DeX supersnel met officiële Samsung-accessoires. Van USB-kabels tot de DeX Pad, vind de sleutel om een nieuwe desktopervaring te ontgrendelen met je Galaxy-apparaat. Naadloos en aansluiten en aan de slag.

DeX Pad Black naar rechts gekanteld.

DeX Pad

Adapter met meerdere poorten in het zwart.

Adapter met meerdere poorten

USB Type-C-naar-HDMI-adapter in het zwart.

USB Type-C-naar-HDMI-adapter

USB Type-C naar C Kabel in zwarte kleur.

USB Type-C naar C-kabel

USB Type-C naar A Kabel in zwarte kleur.

USB Type-C naar A-kabel

Contact Opnemen

Vul dit formulier in als u contact wilt opnemen.

Samsung Support

Krijg antwoord op veelgestelde vragen.

Samsung voor ontwikkelaars

Lees verder over de ontwikkeling van apps van derden.

* Samsung DeX wordt ondersteund op geselecteerde Galaxy-, Note- en Tab-apparaten. (Meer details op de pagina met veelgestelde vragen. )
** Meerdere apps of games met hoge prestaties uitvoeren op oudere modellen met Android Pie OS kan ervoor zorgen dat het apparaat trager wordt.
*** Bepaalde apps kunnen mogelijk niet worden uitgevoerd of vereisen een aparte licentie (kopen) op Samsung DeX.
**** Sommige functies van Samsung DeX met HDMI-adapter of -kabel kunnen afwijken van de functies van DeX Station en DeX Pad.
***** Accessoires los verkocht.
****** Schermafbeeldingen gesimuleerd.