Samsung DeX

Verleg de grenzen van je
Galaxy met Samsung DeX


Je toestel is tot meer in staat dan je denkt. Stuur een bericht naar je vrienden, bekijk een film op het grote scherm en maak je klaar voor je belangrijke presentatie - en dat alles met een Galaxy, ondersteund door DeX. Het perfecte toestel om te multitasken is nu beschikbaar met een draadloze verbinding.

Klik om de Samsung DeX-app te downloaden voor gebruik op PC en Mac.

* De Samsung DeX-app kan alleen worden gedownload op PC en Mac.
* USB-C naar HDMI-kabel en accessoires apart verkrijgbaar.
** DeX voor PC is beschikbaar op geselecteerde toestellen, en op Windows 7, 10 en versies van Mac OS hoger dan 10.13.
Bezoek de pagina met veelgestelde vragen voor een volledige lijst van toestel- en softwarecompatibiliteit.
Een Galaxy-tablet, Galaxy-smartphone en een pc tonen dezelfde app geopend op elk van hun beeldschermen. Hoewel de app hetzelfde is, toont de gebruikersinterface die voor elk toestel is geoptimaliseerd hoe de app anders wordt gepresenteerd.

DeX gaat draadloos

Veelzijdig en onbezorgd. Je kunt nu de functies van DeX gebruiken zonder enige kabel voor verbinding. Het enige wat je moet doen is verbinding maken met een Smart TV via Wi-Fi en je inhoud op het scherm weergeven, zonder je werkomgeving te verstoren.

* Samsung DeX draadloze verbinding wordt ondersteund door TV’s die alleen het spiegelen (Miracast) van een Android-smartphonescherm ondersteunen.
** Er kan een verschil in prestatie zijn, afhankelijk van de specificaties van de TV en de WiFi-omgeving. Aanbevolen voor Samsung Smart TV's gelanceerd na '19.
*** Ga naar de pagina met veelgestelde vragen om te zien welke Galaxy-modellen draadloze verbinding met DeX bieden.

Presenteer je werk zonder enig gedoe

Ben je verantwoordelijk voor een groot project? DeX kan je helpen een naadloze presentatie te geven. Druk gewoon op de 'DeX'-knop op je Galaxy, maak verbinding met de Smart TV in de vergaderruimte en de presentatie kan niet meer stuk.

Een man geeft een presentatie in een kantoor. Achter hem staat een groot scherm met verschillende grafieken en hij houdt zijn Galaxy in de hand.

Doe dubbel zoveel thuiswerk in dezelfde tijd

Start DeX op je telefoon en maak verbinding met een tv in de buurt om een film op een groot scherm te bekijken, of creëer een virtueel klaslokaal voor de kinderen. Ondertussen kun je nog steeds je eigen werk doen via de telefoon, inclusief het controleren van e-mails of zelfs een notitie maken met de S-pen.

Een meisje en haar moeder zitten in de zetel voor de TV. Het meisje kijkt naar een educatief programma op TV terwijl haar moeder iets anders doet op haar Galaxy.

Jouw inbreng is van groot belang

Gebruik je Galaxy-telefoon als een touchpad met intuïtieve vingerbewegingen en aanpasbare functies, of als een schermtoetsenbord op groot formaat.

* Uitsluitend verkrijgbaar bij bepaalde toestellen.

Een vrouw kijkt naar een uitzending op TV terwijl ze het toetsenbord van haar smartphone gebruikt om te typen.

Breng Samsung DeX naar je computer

Je kunt twee keer zoveel doen

Door een apart DeX-venster op je pc-scherm te openen, heb je gelijktijdige toegang tot beide toestellen die draadloos met elkaar verbonden zijn voor maximale efficiëntie en gemak. En niet te vergeten, gegevensoverdracht is net zo eenvoudig als het slepen van een bestand vanuit je DeX-venster en het overzetten op je pc. Download de pc-app op www.samsungdex.com.

* DeX voor pc is beschikbaar op geselecteerde toestellen en op Windows 7, 10 en versies van Mac OS hoger dan 10.13. Ga naar de pagina met veelgestelde vragen voor een volledige lijst van apparaat- en softwarecompatibiliteit. Downloaden van pc-app vereist.
** Draadloze DeX voor pc wordt alleen ondersteund op de volgende modellen: Galaxy S21/S21+/S21 Ultra.
*** PC en mobiel toestel om draadloos verbinding te maken moeten dezelfde Wi-Fi AP delen (toegangspunt)

Er wordt een Samsung laptop gebruikt. Naast de laptop staat een Galaxy smartphone met het beginscherm. Met Dex gebruikt de gebruiker het scherm van de laptop om de galerij te bekijken, terwijl hij of zij ook tekstberichten verstuurt.

De looks van een tablet, de werking van een PC

Productiviteit is nog nooit zo mobiel geweest

Werk en speel moeiteloos waar je maar wilt met Samsung DeX op je tablet. Ga aan de slag door gewoon op het Quick-paneel te tikken om naar de DeX-modus over te schakelen, op die manier beschik je over functies waarmee je je tablet net als een pc kunt gebruiken. Open meerdere vensters tegelijk, sleep een foto in een e-mail en klik met de rechtermuisknop voor meer functies. Productief zijn is nog nooit makkelijk mobiel geweest.

* Alleen de volgende Galaxy Tab-modellen ondersteunen DeX: S4, S5e, S6, S7, S7+, Tab Active Pro

Een tablet met verschillende afbeeldingen op het scherm worden bewerkt met een Galaxy S Pen.

Ervaar als een computer met een enkele tik

Met het Book Cover Keyboard is het veel gemakkelijker om dingen voor elkaar te krijgen. Met een groter trackpad en intuïtieve functietoetsen geeft het toetsenbord je een optimale ervaring. En in combinatie met DeX creëer je een computer met een enkele tik.

* Book Cover Keyboard apart verkrijgbaar
** Functietoets alleen van toepassing op bepaalde modellen

Een tablet wordt omhoog gehouden met het Book Cover Keyboard in een hoek vergelijkbaar met een laptop. Twee handen zijn bezig met een presentatie op het toetsenbord.

Probeer deze apps in de DeX-modus

Tal van apps die je dagelijks gebruikt, zijn aangepast zodat ze op een natuurlijke manier werken terwijl je tussen de schermen schakelt.
Spring van MS Office Suite naar Adobe Sketch of van Browser naar YouTube. Je kunt ze op je toestel gebruiken om vervolgens nog te genieten van een groter scherm. Met je favoriete apps op Samsung DeX krijg het werk gedaan voordat je het beseft, en je hebt zelfs tijd over om te gamen.

* Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom, and Adobe Photoshop Sketch vereisen een download om te gebruiken.
** Voor MS Office moet een gebruikerslicentie worden aangeschaft.

Contact Opnemen

Vul dit formulier in als u contact wilt opnemen.

Samsung Support

Krijg antwoord op veelgestelde vragen.

Samsung voor ontwikkelaars

Lees verder over de ontwikkeling van apps van derden.

* Samsung DeX wordt ondersteund op geselecteerde Galaxy-, Note- en Tab-apparaten. (Meer details op de pagina met veelgestelde vragen. )
** Meerdere apps of games met hoge prestaties uitvoeren op oudere modellen met Android Pie OS kan ervoor zorgen dat het apparaat trager wordt.
*** Bepaalde apps kunnen mogelijk niet worden uitgevoerd of vereisen een aparte licentie (kopen) op Samsung DeX.
**** Sommige functies van Samsung DeX met HDMI-adapter of -kabel kunnen afwijken van de functies van DeX Station en DeX Pad.
***** Accessoires los verkocht.
****** Schermafbeeldingen gesimuleerd.