Bixby Vision -helppokäyttöisyystoimintojen ottaminen käyttöön

Bixby Vision -helppokäyttöisyys toimii kahdella tavalla riippuen määrittämiesi asetusten määrästä.

Kuva tilanteen kuvailijasta ja metsästä.

Käyttö:

• Bixby Vision -sovelluksella
Vaihe 1.  Napauta Bixby Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset avattuasi Bixby Vision -sovelluksen. Vaihe 1.  Napauta Bixby Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset avattuasi Bixby Vision -sovelluksen.

Vaihe 1. Napauta Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Valitse avautuvasta valikosta "Asetukset". Vaihe 2. Valitse avautuvasta valikosta "Asetukset".

Vaihe 2. Valitse "Asetukset".

Vaihe 3. Valitse "Asetukset"-valikosta "Helppokäyttöisyystilat". Vaihe 3. Valitse "Asetukset"-valikosta "Helppokäyttöisyystilat".

Vaihe 3. Valitse "Helppokäyttöisyystilat".

Vaihe 4. Napauta "Poissa käytöstä" -valitsinta ja aseta se "Käytössä"-asentoon. Vaihe 4. Napauta "Poissa käytöstä" -valitsinta ja aseta se "Käytössä"-asentoon.

Vaihe 4. Napauta "Poissa käytöstä" -valitsinta ja aseta se "Käytössä"-asentoon.

• Asetuksissa
Vaihe 1. Avaa "Asetukset" ja valitse "Helppokäyttöisyys". Vaihe 1. Avaa "Asetukset" ja valitse "Helppokäyttöisyys".

Vaihe 1. Avaa "Asetukset" ja valitse "Helppokäyttöisyys".

Vaihe 2. Valitse avautuvasta valikosta "Asetukset". Vaihe 2. Valitse avautuvasta valikosta "Asetukset".

Vaihe 2. Valitse "Lisäasetukset".

Vaihe 3. Valitse Asetukset-valikosta "Bixby Vision -helppokäyttöisyystilat". Vaihe 3. Valitse Asetukset-valikosta "Bixby Vision -helppokäyttöisyystilat".

Vaihe 3. Valitse "Bixby Vision -helppokäyttöisyystilat".

Vaihe 4. Kuva "Helppokäyttöisyystilat"-näytöstä ja "Poissa käytöstä" -valitsimen napauttamisesta "Käytössä"-tilaan. Vaihe 4. Kuva "Helppokäyttöisyystilat"-näytöstä ja "Poissa käytöstä" -valitsimen napauttamisesta "Käytössä"-tilaan.

Vaihe 4. Napauta "Poissa käytöstä" -valitsin "Käytössä"-asentoon.