Jet Bot -imurin No-go-alueen määrittäminen

Samsung Jet Bot- ja Jet Bot AI + -imurit osaavat tunnistaa alueet, jotka on puhdistettava ja alueet, joita et halua puhdistettavan. Näin voi määrittää Jet Bot imurin No-go-alueet.

Määritä kotisi estetyt alueet

Jet Bot -imurin No-go-alueen määrittäminen

Voit määrittää kodissasi tietyt alueet, eli No-go-alueet, joita haluat robotti-imurin välttävän useasta eri syystä. Voit estää alueet, joissa Jet Bot -imuri jää usein jumiin johtoihin, vaatteisiin tai lasten leluihin. Voit rajoittaa alueita lemmikkisi vuoksi. Voit käyttää tätä toimintoa myös kokonaisten huoneiden välttämiseen.

3D-antureiden tehokkaan AI-oppimisteknologian ansiosta Jet Bot -imurin tietokannassa on yli miljoona kuvaa erilaisten esineiden tunnistamiseen. Tämän erinomaisen esineiden tunnistuskyvyn ansiosta Jet Bot puhdistaa erilaisten esineiden, kuten huonekalujen ja kodinkoneiden, läheltä mahdollisimman tarkasti ja välttää vaarallisia esineitä, kuten lemmikkien jätöksiä ja silmälaseja. Lisäksi Jet Bot osaa valita ja puhdistaa parhaan mahdollisen reitin ympäristössään LiDAR-anturin avulla, joka toimii samalla tavoin kuin itse ohjautuvat autot. Tämän tehokkaan teknologian ansiosta voi jakaa ja valita kotisi alueet tarkemmin.

Kun olet määrittänyt rajoitetut alueet, Jet Bot muistaa ne seuraavilla puhdistuskerroilla eikä sinun tarvitse määrittää niitä uudelleen. Voit palata milloin tahansa SmartThings-sovellukseen ja luoda, poistaa tai muuttaa rajoitettuja alueitasi.

Huomautus:

• Tämä toiminto on käytettävissä SmartThings-sovelluksella ja Android iOS -käyttöjärjestelmällä.
  • Suosittelemme Android 6.0 -versiota tai uudempaa versiota (muisti vähintään 2 Gt), iOS 10.0 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa käyttöjärjestelmää ja iPhone 6 -laitetta tai uudempaa laitetta SmartThings-sovelluksen käyttämiseen.
  • Tämä toiminto vaatii Wi-Fi-reitittimen ja Wi-Fi-yhteyden.

Rajoitetun alueen määrittäminen SmartThings-sovelluksella

Jet Bot -imurin on kartoitettava kotisi SmartThings-sovelluksella No-go-alueiden määrittämistä varten. Kun Jet Bot on liitetty SmartThings-sovellukseen, voit ohjata sitä helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Vaihe 1. Avaa SmartThings -sovellus ja liitä imuri (Robotti-imuri).

Hallitse karttoja valittuna Hallitse karttoja valittuna

Vaihe 2. Valitse Hallitse karttoja.

no-go-alueet valittuna no-go-alueet valittuna

Vaihe 3 Valitse No-go-alueet.

Valitse No-go-alueet Valitse No-go-alueet

Vaihe 4. Napauta punaista ruutua näytössä ja vedä ja pudota se. Säädä reunojen etäisyyttä tilan mukaan. Voit myös kartoittaa ja määrittää alueita, kuten Kylpyhuone, Eteinen ja jne.

lisää muu no-go-alue lisää muu no-go-alue

Vaihe 5. Lisää muita kiellettyjä alueita tarvittaessa.

Huomautus:

• Puhdistusasemaa ei voi määrittää No-go-alueeksi.
  • Jos Jet Bot ei aloita puhdistusasemasta tai puhdistusaseman asennuspaikkaa on vaihdettu, Jet Bot saattaa siivota myös No-go-alueilta.

No-go-alueiksi sopivat alueet

• Huonekalut, joiden alla on tilaa (kaapit, sohvat jne.)
  • Tulisijan ympärys.
  • Lattia, jonka korkeusero on alle 5 cm (0,59–1,96 tuumaa), kuten kylpyhuone, kuisti jne.
  • Matto, jonka kuidut ovat pidempiä kuin 2,5 cm (0,98 tuumaa).
  • Muu alue, johon et halua laitteen menevän.

Rajamerkkien käyttäminen

Kiinnitä rajamerkit paikkoihin, joihin et halua Jet Bot -imurin menevän. Valitse paikat, joissa on putoamisen vaara, portaita tai huonekaluja. Nämä merkit auttavat Jet Bot -imuria toimimaan turvallisesti.

Huomautus: Voit ostaa lisää rajamerkkejä palvelukeskuksesta.

Rajamerkkien oikea kiinnityspaikka

• Aseta teippi paikkaan, jossa on askelma, jonka korkeus on 5 cm tai vähemmän.
  • Aseta teippi paikkaan, jossa on oven kynnys, jonka korkeus on 1,5 cm tai enemmän.
  • Estä liukuovet, heiluriovet, ruukut, lämmittimet, takat, tulisijat ja kosteat paikat.
  • Estä paikat, joissa on putoamisen vaara, kuten portaat, kuisti ja kaiteet.

jet bot -imurin rajamerkkien oikeat sijainnit

Rajamerkkien määrittäminen

Kiinnitä rajamerkit 15 cm:n etäisyydelle vältettävästä kohdasta hakasen muotoon (ㄷ).

rajamerkkien määrittäminen

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.·
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.