Nauti älypuhelinkokemusten eeppisestä standardista Galaxy S22 Seriesin avulla

Galaxy S22 Series tarjoaa parhaan mahdollisen ulkoilmanäkyvyyden Vision Boosterin tehostetun näytönkirkkauden ja älykkään algoritmin avulla. Parannellut tekoälykameraominaisuudet tekevät jokaisesta kokemuksesta eeppisen ja tarjoavat mestarillisia otoksia eri kulmista ja eri valaistusolosuhteissa. Lisäksi se on ensimmäinen Galaxy S Series -malli, jossa on sisäänrakennettu S Pen -kynä.

Ennen kuin kokeilet seuraavia ohjeita varmista, että laitteesi ohjelmisto ja kyseiset sovellukset ovat päivitettyinä viimeisimpään saatavilla olevaan versioon. Päivittääksesi puhelimesi ohjelmiston, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Vaihe 1. avaa Asetukset > ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Valitse Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Galaxy S22 Seriesin teknisten tietojen yleiskatsaus

Galaxy S22 Galaxy S22

Galaxy S22

Galaxy S22 plus Galaxy S22 plus

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Tarkkuus

6,1” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,6” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,8” Quad HD+ Edge

(3088 x 1440)

Mitat

70,6 x 146 x 7,6

75,8 x 157,4 x 7,6

77,9 x 163,3 x 8,9

Tallennustila

128/256 Gt

128/256 Gt

128/256/512 Gt

Muisti

8 Gt

8 Gt

8/12 Gt

Etukamera

10 MP

10 MP

40 MP

Takakamera (laajakulma/tele/ultralaajakulma)

50 MP/10 MP/12 MP

50 MP/10 MP/12 MP

108 MP/10 MP+10 MP/12 MP

Akun kapasiteetti

3,700 mAh (Tyypillinen arvo)

4,500 mAh (Tyypillinen arvo)

5,000 mAh (Tyypillinen arvo)

Langallinen latausteho

25 W

45 W

45 W

Langaton latausteho

15 W

15 W

15 W

Yhteydet

Wi-Fi 6

UWB, Wi-Fi 6E

UWB, Wi-Fi 6E

S Pen -tuki

X

X

O (Built-in)

Paras mahdollinen video- ja kamerakokemus

Galaxy S22 Series sisältää tehostettuja muutoksia ammattilaistasoiseen kameraan ja tarjoaa entistä paremman laadun useilla linsseillä. Galaxy S22 Ultra sisältää 100-kertaisen Space Zoomin ja Dual Tele Zoom -järjestelmän, jossa on 3- ja 10-kertainen optinen zoomaus ja tekoälyn tehostama Super Resolution -zoomaus jopa 100-kertaiseksi saakka.

Voit ottaa entistä selkeämpiä videoita ja valokuvia ja saada entistä paremman näkyvyyden missä tahansa valossa tehostetun Super Clear Glassin, Larger Pixel -antureiden, Auto Frameraten, Super Night Solutionin, Adaptive Pixelin ja Detail Enhancerin avulla.

Upeaa Nightography-kuvaamista

Galaxy S22 Series käyttää Larger Pixel- ja Pixel Binning -teknologiaa absorboidakseen enemmän valoa tehostetulla vähäisen hälyn käsittelyllä tuottaakseen entistä kirkkaampia ja yksityiskohtaisempia yövideoita ja -valokuvia.

Galaxy S22 Ultra 108 megapikselin suuren tarkkuuden kameralla on tähän saakka suurin pikselianturi. Se pystyy havaitsemaan vähäisen valaistuksen ja sulattamaan megapikselinsä yhteen luoden yhdeksän pikselin lohkoja suurentaakseen kokoa, ja tuloksena olevat 2m4 μm:n pikselit ottavat itseensä paljon valoa. Vähäisen hälyn käsittely auttaa pääsemään eroon rakeisuudesta ja tuottamaan selkeän, yksityiskohtaisen otoksen pimeässä.

• Yövideoiden kuvaaminen: Automaattinen kuvanopeus ja sulkimen nopeuden säätäminen valo-olosuhteiden mukaisesti tarjoavat enemmän kirkkautta ja yksityiskohtia yöllä.
  • Yökuvien ottaminen: Uudelleensuunniteltu tekoälyn kuvasignaaliprosessori yhdistää kuvat ja poistaa hälyn ja heiluvat osat vain yhden sulkimen avulla.
  • Yöpystykuvien ottaminen: Tehostettua yöratkaisua käytetään selfieihin sekä 1- ja 3-kertaisen zoomauksen optisiin linsseihin, mikä mahdollistaa entistä kirkkaamman ja selkeämmän kuvaamisen eri kuvauskulmista.
galaxy s22 series nightography-kuvaus

Super Clear Glass ja Lens

Takakameran Super Clear Lens vähentää linssiheijastusta, ja nopeasti toimiva tekoäly tarjoaa lähes välittömän älykkään käsittelyn. Se auttaa tarjoamaan selkeämmän kuvauksen ilman heijastumia tai häikäisyä jopa pimeässä.

Huomautus: Super Clear Lens on käytössä vain Galaxy S22 Ultra sivukamerassa.

Super HDR

Super HDR näyttää 64 kertaa enemmän värejä, joten huomaat sulavat videot jokaisessa otoksessa.

Super HDR tarjoaa entistä realistisemmat tulokset optimoimalla värikontrastin kirkkaissa ja tummissa kohdissa Algorithm Optimizationin avulla. Tämä ominaisuus analysoi kohteen liikkumisen ja hälymallit, jotta voit ottaa selkeämpiä videoita ja saada paremman näkyvyyden missä tahansa valossa.

Uusi Adaptive Pixel -anturi

Galaxy S22 Seriesin kamera tarjoaa Adaptive Pixel -teknologian, jotta voit kokea uskomattoman selkeyden ja syvyyden etenkin valokuvan laadussa.

Älykäs kamera tunnistaa valaistuksen ympäristössäsi. Jos valo himmenee, uusi Adaptive Pixel Sensor mukautuu ja vaihtaa 108 megapikselin suuren tarkkuuden tilasta 12 megapikselin suuren herkkyyden tilaan tai kuvaa molemmissa tiloissa samanaikaisesti yhdistäen luoden erittäin yksityiskohtaisen ja kirkkaan kuvan.

108 megapikseliä (Galaxy S22 Ultra), 50 megapikseliä (Galaxy S22+/S22) ja tekoäly yhdistävät voimansa nostaakseen valokuvaustaitosi tasoa. Se hyödyntää syväoppimista parantaen älykkäästi valokuviasi uskomattomilla yksityiskohdilla.

galaxy s22 ultran kameran tarkkuuden napauttamisvalikko galaxy s22 ultran kameran tarkkuuden napauttamisvalikko

Vaihe 1. Avaa Kamera-sovellus.

galaxy s22 ultra kamera, valitse 108 megapikselin tarkkuus galaxy s22 ultra kamera, valitse 108 megapikselin tarkkuus

Vaihe 2. Napauta [3:4 (108MP)] Galaxy S22 Ultra tai [3:4 (50MP)] Galaxy S22+:ssa/S22:ssa ylemmän valikkopalkin kuvausvaihtoehdoissa.

galaxy s22 ultran kameran napautuksen pistekuvake yksityiskohtien parannukselle galaxy s22 ultran kameran napautuksen pistekuvake yksityiskohtien parannukselle

Vaihe 3. Kun aktivoit Yksityiskohtien parannus ominaisuuden napauttamalla piste kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa, voit ottaa entistä parannellumpia kuvia.

galaxy s22 ultran kameran yksityiskohtien parantamisen tila käytössä galaxy s22 ultran kameran yksityiskohtien parantamisen tila käytössä

Vaihe 4. Yksityiskohtien parannus ominaisuus on Käytössä.

Huomautus:

• Tarkkuus voi vaihdella mallin mukaan.

Dynamic AMOLED 2x -näyttö

Galaxy S22 Ultra on 6,8-tuumainen Edge Quad HD+ Dynamic AMOLED 2x -näyttö ja Vision Booster. Se on tähän saakka upein näyttökokemuksemme, jossa on 16 prosenttia enemmän kirkkautta ja kontrastisuhde 3 000 000:1. Lisäksi 120 Hz:n mukautuva virkistystaajuus pitää vierityksen sulavana säätäen näytössä näkyvälle optimoidulla näkymällä.

galaxy s22 seriesin dynamic amoled 2x -näyttö

Huomautus: Galaxy Seriesin Dynamic AMOLED 2x -näyttö sai sertifioinnin VDE Germanyltä 100 prosentille Mobile Color Volumea DCI P3 -värialueella.

Vision Booster

Vision Booster on teknologia, joka tarjoaa sävykartoituksen tehostetulle näkyvyydelle vahvaa valaistusta vasten ulkoilmaolosuhteissa.

Vision Boosterin algoritmi analysoi kaiken näytössä näkyvän sisällön histogrammitietoja tutkien jokaisen pikselin arvon. Sen jälkeen se suorittaa sävykartoituksen säätääkseen näyttöä tehden tummista alueista kirkkaampia ja väreistä kylläisempiä maksimoiden värikontrastin tarjotakseen terävämmän kuvan jopa suorassa auringonvalossa.

galaxy s22 seriesin vision booster

Lue lisätietoja Galaxy S22 Seriesin parannelluista näyttöominaisuuksista Samsung-tuen aiheesta Tapaa kirkkaamman ja sulavamman näytön seuraava taso Galaxy S22 Seriesissä.

Huomautus: Vision Booster on automaattinen vaihtoehto laitteen näkökulmasta.

Entistä pidempään kestävä akku ja supernopea lataus

Galaxy S22 Seriesin parannettu akku on suunniteltu kuluttamaan vain vähän virtaa, joten sitä voi käyttää paljon pidempään.

Lisäksi supernopea 45 W:n virta-adapteri on nyt saatavilla Galaxy S22+/S22 Ultra. Voit tallentaa 50 minuuttia videota, käydä 70 minuutin videopuhelun ja katsella suosikkivideosisältöäsi 3 tuntia ja 40 minuuttia ladattuasi Galaxy S22+/S22 Ultra vain 10 minuuttia.

Voit ladata Galaxy S22 Seriesin akun entistäkin nopeammin pikalatauksella / supernopealla latauksella, kun laite tai sen näyttö on sammutettuna.

Lue lisätietoja siitä, miten voit ladata Galaxy S22 Seriesin, Samsung tuen artikkelista Galaxy S22 Seriesin pikalataaminen langallisesti tai langattomasti.

Huomautus:

• Akun käyttöaika ja latausaika voivat vaihdella käyttäjän olosuhteiden, kokemusten ja asetusten sekä laitteen olosuhteiden mukaan.
  • 45 W:n virta-adapterit ja datakaapelit myydään erikseen. Jos haluat käyttää supernopeaa latausta, suosittelemme, että käytät alkuperäistä Samsung 45 W:n virta-adapteria ja 5 A:n Type-C–Type-C-kaapelia.

S Pen -kynä Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra on ensimmäinen Galaxy S Series -malli, jossa on sisäänrakennettu S Pen -kynä.

Verrattuna Galaxy Note20:een ja S21 Ultra, Galaxy S22 Ultra S Pen -kynä on kolme kertaa reagoivampi paitsi laitteistopäivitysten myös tekoälyn hyödyntämisen ansiosta.

Lue lisätietoja Galaxy S22 Ultra S Pen -kynän käyttämisestä Samsung-tuen artikkelista S Pen -kynän käyttäminen Galaxy S22 Ultra kanssa ja sen yhteensopivuuden tarkistaminen.

galaxy s22 ultra ja s pen -kynä

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.