One UI 6:n / Android 14:n uudet ominaisuudet

Kuva One UI 6:n otsikosta ja useista Samsung-kuvakkeista

One UI 6 on täynnä hyödyllisiä uusia ominaisuuksia. Sen uusien ominaisuuksien ansiosta Galaxy-puhelimesi ja -tablettisi sopivat tarpeisiisi. One UI 6:n avulla voit räätälöidä päivittäisiä tehtäviäsi ja kasvattaa tuottavuuttasi. Uusilla ominaisuuksilla varmistetaan, että tietosi pysyvät suojattuna ja turvassa.

Voit muuttaa kellon kokoa, väriä ja sijaintia lukitusnäytössä. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä itsellesi sopiva malli. Hyödynnä tehokasta valokuvien AI Edit -toimintoa, jolla voit parantaa kuvanlaatua ja muokata sumeita taustoja. Uuden Automaattinen esto -toiminnon ansiosta voit parantaa puhelimesi suojausta hallitsemalla paremmin epäilyttävää toimintaa.

Alla on yleiskatsaus One UI 6:n kaikista uusista ominaisuuksista.

One UI 6 on saatavilla seuraaville Galaxy-malleille, mutta se otetaan vähitellen käyttöön muissa malleissa:

Älypuhelimet:

A53 5G
A54 5G
A34 5G
Z Flip5
Z Fold5
S21+ 5G, S21 5G, S21 Ultra 5G, S21 FE 5G
S22, S22+, S22 Ultra
S23, S23 Ultra, S23+, S23 FE
A52s 5G
M33 5G
M53 5G
A33 5G

Tabletit:

Tab S9 5G, Tab S9+ 5G, Tab S9 Ultra 5G, Tab S9 FE+, Tab S9 FE, Tab S9 FE+ 5G, Tab S9 FE 5G, Tab S9, Tab S9 Ultra Tab S9+
Tab S8, Tab S8+ 5G, Tab S8 Ultra, Tab S8+, Tab S8+ 5G, Tab S8 5G, Tab S8 Ultra 5G

Uusia suurennusasetuksia
Päätä, , miten suurennusikkuna näkyy. Voit valita koko näytön, osittaisen näytön tai vaihdella näiden kahden välillä.

Suurennusvalikko, jossa on valittu koko näytön ja osittaisen näytön välillä vaihtaminen

Mukauta kohdistimen paksuutta
Voit nyt lisätä tekstin muokkauksen aikana näkyvän kohdistimen paksuutta, jotta se olisi helpompi nähdä.

Kohdistimen paksuusasetukset esimerkkikohdistimella

Lisätietoa helppokäyttöisyydestä
Helppokäyttöisyysasetuksiin on lisätty linkki Samsungin helppokäyttöisyyssivustolle, jotta voit tutustua helppokäyttöisyysominaisuuksiin ja pyrkimyksiimme tehdä tuotteistamme kaikkien käytettävissä olevia.

Helppokäyttöisyysvalikko, jossa ”Tietoja helppokäyttöisyydestä” on valittu

Parannettu ulkoasu
Digitaalisen hyvinvoinnin
päänäyttöä on uudistettu, jotta löydät tarvitsemasi tiedot helpommin.

Enemmän sisältöä viikkoraportissa
Viikoittainen käyttöraporttisi kertoo epätavallisista käyttötavoista, käyttöajan huipuista ja siitä, miten tasapainotat ruutuaikaa.

Esimerkki viikoittaisesta Digit. hyvinvointi -raporttinäytöstä Samsung-älypuhelimessa

Älykkäämpi lentotila
Puhelimesi huomaa, jos otat Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden käyttöön lentotilan ollessa päällä. Kun seuraavan kerran käytät lentotilaa, Wi-Fi tai Bluetooth pysyy päällä.

Helpompi pääsy akkuasetuksiin
Akkuasetuksilla on nyt oma ylätason asetusvalikko, jonka kautta voit helposti tarkistaa akun käytön ja hallita akkuasetuksia.

Älypuhelimen akkuasetusten valikko ja akkuraportti

Estä turvallisuusuhat helpommin
Lisää sovellusten ja tietojen turvallisuutta. Automaattinen esto estää tuntemattomien sovellusten asentamisen, tekee tarkistuksia haittaohjelmien varalta sekä estää haitallisten komentojen lähettämisen puhelimeen USB-johdon kautta. Tutustu tarkemmin Automaattinen esto -toimintoon UKK-osiossa ja suojaa Galaxy-laitteesi uudella automaattisella estotoiminnolla.

Automaattinen esto -näyttö, jossa useat toiminnot on otettu käyttöön

Parannettu muistutusluettelonäkymä
Pääluettelonäkymää on uudistettu. Voit hallita luokkia näytön yläosassa. Muistutukset näytetään luokkien alapuolella päivämäärän mukaan järjestettyinä. Myös kuvia ja verkkolinkkejä sisältävien muistutusten ulkoasua on parannettu.

Uusia muistutusluokkia
Paikka
-luokka sisältää muistutuksia, jotka hälyttävät, kun olet tietyssä paikassa. Ei hälytystä -luokka sisältää muistutuksia, jotka eivät hälytä.

Lisää vaihtoehtoja muistutusten luomiseen
Kun jaat sisältöä Muistutukset-sovellukseen, voit hyödyntää täydet muokkausmahdollisuudet ennen muistutuksen luomista. Voit myös ottaa kuvia kameran avulla muistutusta luodessasi.

Koko päivän muistutukset
Voit nyt luoda koko päivän muistutuksia ja valita kellonajan, jolloin haluat saada niistä hälytyksen.

Koko päivän muistutuksen valikko

Sovellusten pikatoiminnot
Kun sovellus näkyy hakutuloksissa, voit koskettaa sovellusta ja pitää sitä valittuna saadaksesi nopeasti näkyviin toiminnot, joita voit tehdä. Jos esimerkiksi etsit Kalenteri-sovellusta, näkyviin tulee painikkeita tapahtuman lisäämistä tai kalenterista etsimistä varten. Sovellustoiminnot näkyvät hakutuloksissa myös yksinään, jos etsit sovelluksen sijasta toiminnon nimeä.

Pikatoimintojen ponnahdusvalikko Kalenteri-sovelluksessa

Parannettu ulkoasu
Uusi Työkalut-valikko helpottaa tarvitsemiesi muokkaustoimintojen löytämistä. Suoristus- ja Perspektiivi-vaihtoehdot on yhdistetty Muunna-valikossa.

Säädä koristeita tallennuksen jälkeen
Voit nyt tehdä muutoksia valokuvaan lisättyihin piirroksiin, tarroihin ja teksteihin myös tallennuksen jälkeen.

Kumoa ja tee uudelleen
Ei tarvitse kantaa huolta, jos et ole tyytyväinen tekemääsi muutokseen. Voit nyt helposti kumota muunnoksia, suodattimia ja sävyjä.

Luminen sijainti valokuvaeditorissa, jossa Kumoa on korostettu

Piirrä mukautettuihin tarroihin
Kun luot mukautettuja tarroja, voit nyt käyttää piirtotyökaluja tehdäksesi niistä entistäkin henkilökohtaisempia.

Uudet tekstitaustat ja -tyylit
Kun lisäät tekstiä valokuvaan, voit valita useista uusista taustoista ja tyyleistä.

Nopeat muokkaukset yksityiskohtaisessa näkymässä
Kun katsot kuvaa tai videota, siirry yksityiskohtaiseen näkymään pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin. Voit valita tämän näytön kautta nopeasti tehosteita ja muokkausominaisuuksia välittömästi käyttöön.

Nopeat muokkaukset lumisen sijaintikuvan yksityiskohtaisessa näkymässä

Vetäminen ja pudottaminen kahdella sormella
Kosketa ja pidä valittuna kuvia ja videoita yhdellä sormella ja siirry sitten toisella sormella albumiin, johon haluat pudottaa ne.

Tallenna leikattuja kuvia tarroiksi
Kun leikkaat jotain kuvasta, voit tallentaa sen helposti tarraksi, jota voit käyttää myöhemmin kuvia tai videoita muokatessasi.

Leikatun kuvan ponnahdusvalikko, jossa Tallenna tarraksi -valinta on korostettu

Parannettu tarinanäkymä
Kun tarkastelet tarinaa, pienoiskuvanäkymä tulee näkyviin näytön alareunasta ylöspäin pyyhkäistessä. Pienoiskuvanäkymässä voit lisätä tai poistaa kuvia tai videoita.

Kuvien ja videoiden esikatselu
Kun jaat kuvia tai videoita mistä tahansa sovelluksesta, esikatselukuvat näkyvät Jaa-paneelin yläosassa. Sen avulla voit tarkistaa kuvat ja videot vielä viimeisen kerran.

Lisää jakamisvaihtoehtoja
Kun jaat sisältöä, näkyviin tulee lisää jakamisvaihtoehtoja sovelluksesta riippuen. Jos esimerkiksi lähetät verkkosivustoa Chrome-selaimesta, voit lähettää näyttökuvan ja linkin verkkosivustolle.

Aikataulusi yhdellä silmäyksellä
Uusi aikataulunäkymä näyttää tulevat tapahtumat, tehtävät ja muistutukset aikajärjestyksessä.

Muistutukset kalenterissa
Voit nyt tarkastella ja lisätä muistutuksia Kalenteri-sovelluksessa avaamatta Muistutus-sovellusta.

Siirrä tapahtumia kahdella sormella
Kosketa ja pidä valittuna päivä- tai viikkonäkymässä yhdellä sormella tapahtumaa, jota haluat siirtää. Siirry sitten toisella sormella siihen päivään, johon haluat siirtää tapahtuman.

Yksinkertainen ja intuitiivinen design
Kamera-sovelluksen yleistä ulkoasua on yksinkertaistettu. Näytön yläosan pika-asetuspainikkeita on myös uudistettu.

Mukauta kamerapienoisohjelmia
Voit lisätä alkunäyttöön mukautettuja kamerapienoisohjelmia. Voit asettaa jokaisen pienoisohjelman käynnistymään tietyssä kuvaustilassa ja tallentamaan kuvat haluamaasi albumiin.

Lisää vesileimojen kohdistusvaihtoehtoja
Voit nyt valita, näkyykö vesileima valokuvien ylä- vai alaosassa.

Vesileimavalikko, jossa ylä-/alakohdistus on korostettu

Nopea pääsy resoluutioasetuksiin
Resoluutiopainike on nyt käytettävissä näytön yläreunan pika-asetuksissa Valokuva- ja Pro-tiloissa. Sen avulla voit muuttaa nopeasti kuviesi resoluutiota.

Parannettu tapa valita videon koko
Kun napautat videon kokopainiketta, näyttöön avautuu nyt ponnahdusikkuna, joka helpottaa kaikkien vaihtoehtojen näkemistä ja oikeiden vaihtoehtojen valitsemista.

Helppo kameran kohdistus
Kun ristikko on otettu käyttöön Kameran asetuksissa, näytön keskelle ilmestyy nyt tasoviiva (muissa tiloissa kuin panoraamatilassa). Viiva siirtyy osoittamaan, onko kuva maanpinnan kanssa samassa tasossa.

Kolmitasoinen laadun optimointi
Voit valita kuvillesi haluamasi kolmesta laadun optimointitasosta. Valitse Maksimi saadaksesi laadultaan parhaita kuvia. Valitse Minimi ottaaksesi kuvia mahdollisimman nopeasti. Voit myös valita Keskitason saadaksesi parhaan tasapainon nopeuden ja laadun välillä.

Uudet automaattiset FPS-asetukset videoille
Automaattinen FPS voi auttaa tallentamaan kirkkaampia videoita hämärässä. Automaattisessa FPS:ssä on nyt kolme vaihtoehtoa. Voit poistaa sen käytöstä, käyttää sitä vain 30 FPS:n videoille tai sekä 30 FPS:n että 60 FPS:n videoille.

Huomaa: saatavilla Galaxy S23 -sarjalle ja Z Fold5:lle.

Käytä tehosteita helpommin
Suodatus- ja kasvotehosteissa käytetään nyt kiekkoa liukusäätimen sijasta, jolloin tarkkojen säätöjen tekeminen yhdellä kädellä on helpompaa.

Kytke pois päältä kameran vaihtaminen pyyhkäisemällä
Etu- ja takakameran välillä vaihtaminen pyyhkäisemällä ylös tai alas on nyt valinnaista. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä välttääksesi tahattomat vaihdot.

Kameran asetukset, jossa Pyyhkäise ylös/alas on korostettu

Helppo asiakirjojen skannaaminen
Asiakirjojen skannaustoiminto on erotettu Tilanteen optimointi -toiminnosta. Uuden Automaattinen skannaus -toiminnon avulla voit skannata asiakirjoja automaattisesti aina, kun otat kuvan asiakirjasta. Skannauksen jälkeen voit kiertää asiakirjaa ja kohdistaa sen haluamallasi tavalla.

Saatavilla nyt tableteilla
Yhdistä tabletti Windows-tietokoneeseen, niin voit tarkistaa ilmoitukset helposti. Käytä tablettisi sovelluksia tietokoneelta, siirrä tiedostoja laitteiden välillä ja paljon muuta.

Huomaa: Vaatimukset: Windows 11, versio 22H2 koontiversio 22621 tai uudempi, Phone Link -työpöytäsovelluksen versio v1.22082.111.0 tai uudempi ja Link to Windows -puhelinsovelluksen (esiasennettu Samsung-laitteisiin) versio v1.22082.142.0 tai uudempi.

Eri lukitusnäyttöjä eri tiloissa
Määritä erilaisia lukitusnäyttöjä eri taustakuvilla ja kellotyyleillä esimerkiksi ajamista, työskentelyä ja liikuntaa varten. Kokeile tummaa taustakuvaa unitilaa varten tai rauhoittavaa taustakuvaa rentoutumistilassa. Jos muokkaat tilan lukitusnäyttöä, näet valitun taustakuvan aina, kun kyseinen tila on päällä.

Uusia ehtoja
Voit nyt käynnistää rutiinin heti, kun sovellus toistaa mediaa.

Uusia toimintoja
Rutiineilla voi nyt tehdä enemmän kuin koskaan ennen, kuten muuttaa Samsung-näppäimistön asetuksia.

Ponnahdusikkunat pysyvät auki
Ponnahdusikkunat pysyvät nyt auki vaihtaessasi Viimeisimmät-näyttöön, kunnes suljet sen uudelleen. Sen avulla voit helposti jatkaa siitä, mihin jäit.

Vapauta tallennustilaa
Näkyviin tulevat suosituskortit auttavat vapauttamaan tallennustilaa Omat tiedostot -sovellus suosittelee tarpeettomien tiedostojen poistamista ja antaa vinkkejä pilvitallennustilan määrittämiseen. Näet myös, mitkä puhelimen sovellukset käyttävät eniten tallennustilaa. Toimintoa tuetaan laitteen sisäiselle tallennustilalle ja SD-kortille.

Integroitu Roskakori Gallerialle ja Ääninauhurille
Omien tiedostojen, Gallerian ja Ääninauhurin Roskakori-toiminnot on yhdistetty. Kun avaat Omat tiedostot -kohdan Roskakorin, näet poistamasi tiedostot, kuvat, videot ja äänitallenteet sekä vaihtoehdot niiden palauttamista tai lopullista poistamista varten.

Kopioi tiedostoja kahdella sormella
Kosketa ja pidä valittuna tiedostoa, jonka haluat kopioida, ja siirry sitten toisella sormella siihen kansioon, johon haluat kopioida sen.

Uudet DeX-toiminnot tableteille
Uudella Samsung DeX -toiminnolla voit vaihtaa DeX-tilan ja tablettitilan välillä samalla Aloitusnäytön asettelulla. Kaikki tavalliset sovellukset, pienoisohjelmat ja kuvakkeet ovat saatavilla DeX-toiminnossa. Voit käyttää DeX-toimintoa sekä vaaka- että pystykuville, jos Automaattinen kierto on aktivoitu tabletissa.

Huomaa: Samsung DeX -toimintoa tuetaan vain seuraavissa Galaxy Tab -malleissa:
Tab S6 Lite
Tab A9, A9+ 5G, A9+
Tab A8
Tab S9 FE+, S9 FE, S9 FE+ 5G, S9 FE 5G
Tab A7 Lite
Tab S7 FE, S7 FE 5G
Tab Active4 Pro, Active4 Pro 5G
Tab S8, S8+ 5G, S8 Ultra, S8+, S8 5G, S8 Ultra 5G
Tab S9 5G, S9+ 5G, S9, S9 Ultra 5G, S9 Ultra, S9+

Aloitusnäytön uusi ulkoasu
Samsung Healthin alkunäyttö on uudistettu täysin. Tietoja näytetään enemmän, ja lihavoidut fontit ja värit helpottavat tärkeimpien tietojen näkemistä. Viimeisimmät liikuntatietosi näkyvät näytön yläosassa. Saat nyt myös enemmän palautetta unipisteistäsi ja päivittäisistä tavoitteistasi (askeleet, aktiviteetti, vesi ja ruoka).

Mukautetut vesilasin koot
Mukauta vesiseurannan juomalasikoko vastaamaan sen lasin tai mukin kokoa, josta yleensä juot.

Vedenseurantanäyttö ja mukautusvalinnat

Toista videoita taustalla
Videon toistamista jatketaan, vaikka poistuisit nykyiseltä välilehdeltä tai Internet-sovelluksesta.

Parannettu välilehtien luettelonäkymä suurille näytöille
Jos käytät Internetiä suurella näytöllä (kuten tablet-laitteella vaakanäkymässä tai Samsung DeXillä), välilehtien luettelonäkymä näytetään kahdessa sarakkeessa, jotta näytöllä näkyy enemmän tietoja samanaikaisesti.

Siirrä kirjanmerkkejä ja välilehtiä kahdella sormella
Kosketa ja pidä valittuna kirjanmerkkiä tai välilehteä, jota haluat siirtää. Siirry sitten toisella sormella siihen kirjanmerkkikansioon tai välilehtiryhmään, johon haluat siirtää sen.

Turvallisempi kirjautuminen avainkoodien avulla
Käytä avainkoodeja kirjautuaksesi tuettuihin sovelluksiin ja verkkosivustoihin. Toisin kuin salasanat, avainkoodi tallennetaan vain puhelimeesi, eikä se voi vuotaa verkkosivuston tietoturvamurron seurauksena. Avainkoodit myös suojaavat tietojenkalastelulta, koska ne toimivat vain sillä verkkosivustolla tai sovelluksessa, jossa ne on rekisteröity.

Uudenlaiset emojit
Viesteissäsi, yhteisöpalveluiden viesteissäsi ja muualla puhelimessasi näkyvät emojit ovat saaneet uuden, raikkaan ulkoasun.

Uusi painikkeiden ulkoasu
Pikapaneelissa on uusi ulkoasu, joka helpottaa pääsyä eniten käyttämiisi toimintoihin. Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksille on nyt omat painikkeensa näytön yläosassa. Ominaisuudet, kuten Tumma tila ja Silmien mukavuussuoja, löytyvät alaosasta. Muut pikapaneelin painikkeet näkyvät keskellä olevalla muokattavalla alueella.

Samsung-älypuhelimen pikapaneelin ulkoasu ja One UI 6

VAvaa heti kokonainen pikapaneeli
Näyttöön avautuu kompakti pikapaneeli ilmoituksineen, kun pyyhkäiset näytön yläreunasta alaspäin. Pyyhkäisemällä uudelleen alaspäin voit piilottaa ilmoitukset ja näyttää laajennetun pikapaneelin. Voit ottaa pika-asetusten pikakäyttötoiminnon käyttöön pyyhkäisemällä vain kerran näytön yläreunan oikeasta reunasta. Pyyhkäisemällä alaspäin vasemmasta reunasta näet ilmoitukset.

Kirkkauden säädön pikakäyttö
Kirkkauden säätöpalkki näkyy nyt oletuksena kompaktissa pikapaneelissa, kun pyyhkäiset kerran näytön yläreunasta alaspäin. Näin kirkkauden säätö on nopeampaa.

Parannettu levynkansikuvien näyttö
Kun toistat musiikkia tai videoita, levynkansikuva täyttää koko mediasoittimen ohjaimen ilmoituspaneelissa, jos sovellus voi näyttää levynkansikuvan.

Ilmoitusten parannettu ulkoasu
Kukin ilmoitus näkyy nyt erillisenä korttina, mikä helpottaa yksittäisten ilmoitusten tunnistamista. Ilmoituskuvakkeet näyttävät nyt täysin samoilta kuin sovelluskuvakkeet Aloitus- ja Sovellusnäytöissä, joten sinun on helpompi tunnistaa, mikä sovellus on lähettänyt ilmoituksen.

Ilmoitusten lajittelu vastaanottoajan mukaan
Voit nyt muuttaa ilmoitusasetuksia siten, että ilmoitukset näytetään vastaanottoajan eikä prioriteetin mukaan, jotta uusimmat ilmoitukset olisivat aina päällimmäisinä.

Uusi oletusfontti
One UI 6:ssa on uusi, tyylikkäämpi ja modernimpi oletusfontti. Näet fontin, jos olet valinnut oletusfontin Asetuksissa. Jos käytät eri fonttia, näet uuden fontin One UI 6:een päivittämisen jälkeen.

Muuta kiinnitetyn sisällön kokoa ja poimi tekstiä
Voit nyt muuttaa näyttöön kiinnitetyn kuvan kokoa tai poimia siitä tekstiä.

Suurennettu näkymä
Kun valitset näytön alueen, näyttöön tulee suurennettu näkymä, jotta voit aloittaa ja lopettaa valinnan tarkasti.

Uusi ulkoasu ja tuntuma
Fiksut ehdotukset
-pienoisohjelman ulkoasua on uudistettu, ja se sopii paremmin yhteen alkunäytön muiden kuvakkeiden kanssa.

Parempi mukauttaminen
Voit nyt säätää läpinäkyvyyttä ja valita valkoisen tai mustan taustan. Voit myös määrittää sovelluksia, jotka jätetään pois ehdotuksista.

Kellon sijoittaminen
Voit nyt vaihtaa kellon sijaintia lukitusnäytössä.

Yksinkertaistetut kuvakkeiden selitteet
Sovelluskuvakkeiden selitteet on nyt rajoitettu yhteen riviin, mikä tekee niistä selkeämmän ja yksinkertaisemman näköisiä. ”Galaxy” ja ”Samsung” on poistettu joidenkin sovellusten nimistä, jotta ne olisivat lyhyempiä. Se helpottaa myös sovellusten etsimistä. Lisätietoja löydät kohdasta Yksinkertaistetut kuvakkeiden selitteet Galaxy One UI 6:n UKK-osiosta.

One UI 5:n ja One UI 6:n kuvakkeiden selitteiden vertailu

Tehtäväpalkin automaattinen piilottaminen
Piilota Tehtäväpalkki automaattisesti navigoinnin eleillä. Kun Tehtäväpalkki on piilotettu, saat sen takaisin näkyviin pyyhkäisemällä ylöspäin.

Huomaa: saatavilla Galaxy Fold -sarjalle ja tableteille.

Vetäminen ja pudottaminen kahdella sormella
Pidä kuvakkeita tai pienoisohjelmia painettuna alkunäytössä yhdellä sormella. Siirry sitten toisella sormella siihen näyttöön, johon haluat pudottaa ne.

Parannettu videoeditointi
Studio
on uusi projektipohjainen videoeditori, jonka avulla editointi sujuu hienostuneemmin ja tehokkaammin. Studio löytyy Gallerian kansiovalikosta tai voit lisätä kuvakkeen alkunäyttöön.

Näyttö, joka näyttää Samsung-videoeditorin valinnat

Parannettu ulkoasu
Videosoittimen hallinta on nyt helpompaa kuin koskaan. Toiminnoiltaan samankaltaiset painikkeet on ryhmitelty yhteen. Toista-painike löytyy nyt näytön keskeltä.

Parannettu toistonopeuden hallinta
Voit valita haluamasi useista videon toistonopeuksista välillä 0,25–2,0-kertainen. Toistonopeuden säätimiä on nyt helpompi käyttää erillisillä painikkeilla liukusäädinten sijaan.

Videosoitin, jossa toistonopeus korostettu alla

Uusi Sää-pienoisohjelma
Sää-pienoisohjelmassa on lisätietoja paikallisista sääolosuhteista. Näet, milloin ennusteessa on rankkoja ukkosmyrskyjä, lunta, sadetta ja muita tapahtumia.

Säätiedot pienoisohjelman valikossa

Lisää tietoja
Sää-sovelluksessa on nyt tietoa lumisateesta, kuun vaiheista ja kellonajoista, ilmanpaineesta, näkyvyydestä, kastepisteestä ja tuulen suunnasta.

Säätietojen näyttäminen helposti kartalla
Siirry kartalla pyyhkäisemällä ja näytä paikalliset sääolosuhteet napauttamalla sijaintia. Kartta auttaa sinua löytämään säätiedot, vaikka et tietäisi kaupungin nimeä.

Paremmat kuvat
Sää-pienoisohjelman ja -sovelluksen kuvituksia on parannettu, jotta nykyiset sääolosuhteet saadaan esitettyä paremmin. Taustavärit vaihtuvat myös vuorokaudenajan mukaan.

Huomaa:

• Jos kolmannen osapuolen sovellukset eivät toimi odotetusti Android 14:n ja/tai One UI 6:n päivittämisen jälkeen, tarkista, onko sovelluksen päivitys saatavilla Google Play Storessa tai Galaxy Storessa.
  • Tiedot riippuvat ohjelmistoversiosta, käytetystä mallista jne.