Tärkeimmät muutokset Android-versioon 9.0

Android-version 9.0 käyttöjärjestelmä on päivitetty intuitiivisella ja helppokäyttöisellä asettelulla ja kaikki toiminnot ovat helppoja käyttää yhdellä kädellä.

Lue lisää joistakin tärkeimmistä mutoksista alta.

Huomaa: Android-versio 9.0 on ladattavissa vain tiettyihin malleihin ja tämä voi vaihdella alueittain. Tämä ohjelmisto on oletuksena S10-malleissa.

Parannettu asetteluNapsauta Laajentaaksesi

Huomaat, että etusivu, puhelinsovellus, kalenteri, viestit, sähköposti, ilmoituspaneeli ja monet muut kohteet on aseteltu uudelleen käyttökokemuksen parantamiseksi. Useiden kuvakkeiden ja valikkojen muotoilu on käyttäjäystävällisempi ja yksinkertaisempi.

Android 9.0, etusivun päivitetty asettelu

Always on Display

Always on Display (AOD) -oletuskello on nyt vaakasuorassa ja siinä on värilliset kuvakkeet. Se näyttää jäljellä olevan akkuajan, jäljellä olevan ajan täyteen lataukseen sekä muiden yhdistettyjen laitteiden, kuten kuulokkeiden akun tiedot. Sen asettelu on myös täysin muokattavissa lataamalla kuvia tai GIF-animaatioita.

Videon toisto

Videon toiston ohjauspainikkeet ovat siirtyneet. Ne löytyvät nyt näytön alalaidasta, jolloin niiden käyttö on helpompaa.

Android 9.0, videon toiston päivitetty asettelu
Muuttuneet asetukset ja ominaisuudetNapsauta Laajentaaksesi

Laitteen ylläpito

Aiempi alue "Laitteen hoito" kohdassa "Asetukset" on nyt "Laitteen ylläpito".

Android 9.0, Laitteen ylläpidon muuttuneet asetukset ja ominaisuudet

Löydät uusia "Virtatila"-vaihtoehtoja akun virransäästön optimointiin napauttamalla "Akku".

Android 9.0, Laitteen ylläpidon Virtatilan muuttuneet asetukset ja ominaisuudet

Voit myös vapauttaa tallennustilaa käyttämällä uutta "Tallennustila"aluetta, jossa voit analysoida laitteen käyttöä ja poistaa toistuvia tai ylimääräisiä tiedostoja.

Sijaintiasetukset

Sijaintiasetukset eivät sijaitse enää kohdassa "Yhteydet" vaan kohdassa "Biometriikka ja suojaus".

Älä häiritse

Ja "Älä häiritse" -asetus on siirretty "Äänet ja värinä" -valikosta kohtaan "Ilmoitukset".

Uudet ominaisuudetNapsauta Laajentaaksesi

Yötila

Tutustu "Yötila"-toimintoon, mikä muuttaa näytön tummaksi yöaikaan silmien rasittumisen vähentämiseksi. Se toimii auringon laskun ja nousun tai tiettyjen ehtojen mukaan. Se toimii vain Samsungin sovelluksiin ja voit asettaa sen napauttamalla "Asetukset" ja alavalikkoa "Näyttö".

Android 9.0, Uudet ominaisuudet, Yötila

Etusivun lukitus

Voit nyt rajoittaa kuvakkeiden liikkumista ja poistamista sekä uusien kuvakkeiden luomista etusivulla. Napauta "Asetukset", "Näyttö" ja "Etusivu" ja ota "Lukitse etusivun asettelu" käyttön pyyhkäisemällä valitsinta.

Gallerian albumit

Löydät galleriasta uuden kohdan "Albumit", joka on jaettu neljään kansioon viedeoille, suosikeille, sijainneille ja ehdotuksille. "Ehdotukset"-albumi suosittelee sisällön luomista tai poistamista laitteesi tallennusten perusteella.

Android 9.0, Uudet Gallerian albumit

Uudet yhteystiedot

Jos sinulla on tallentamaton numero viesteissäsi voit käyttää viestinäytöllä nopeasti ja helposti toimintoja "Lisää yhteystietoihin" tai "Estä numero".

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .
Kodinkoneiden asiantuntijat voivat auttaa Ma-Pe 08:00-18:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop