Mijn Samsung TV is verbonden met SmartThings maar verschijnt offline wanneer ik de tv uitschakel

Geselecteerde Samsung TV-modellen die tussen 2017 en 2018 zijn gelanceerd, kunnen offline verschijnen in de SmartThings-app wanneer de tv is uitgeschakeld.

Samsung TV aangesloten op SmartThings.

Als je je tv niet kunt inschakelen vanuit je SmartThings-app, controleer je het volgende:

• De volgende tv-modellen kunnen niet worden ingeschakeld via de SmartThings-app op je smartphone:

-          Model smart tv's uit 2017: Model M5500 en latere modellen van dit jaar.

-          Model smart tv's uit 2018: Tot model N5500.

• Als "Inschakelen vanaf mobiel apparaat" is uitgeschakeld in het tv-instellingenmenu:

-          Tv-instellingen > Algemeen > Netwerk > Expertinstellingen > Inschakelen vanaf mobiel apparaat: Inschakelen.

• Als SmartThings de afgelopen 28 dagen niet is gebruikt, worden tv-aansluitingen gereset.

-          Voer in de SmartThings-app op je mobiele telefoon de tv-plugin in. Wanneer je het volgende pop-up bericht ziet:

“De verbinding met de server is verbroken omdat deze gedurende een bepaalde periode niet is gebruikt. Als je opnieuw verbinding wilt maken, tik dan op de OK knop en zet je tv uit en aan" Druk op "OK".

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.