Hoe werkt de i Function lens?

Met de i-Function lens kun je op intuïtieve wijze de instellingen veranderen. Je kunt ondertussen de camera gericht houden op het te fotograferen object. Door simpelweg de i-Function knop en de ring op de lens te gebruiken, schakel je snel en gemakkelijk tussen veelgebruikte instellingen zoals sluitertijd, diafragma, witbalans en ISO-waarden.

 

 

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!