Wat is HiveDry op mijn vaatwasser?

HiveDry is een droogtechniek die ervoor zorgt dat de vaatwasser energiezuinig en sneller kan drogen. Met behulp van een spons in de zijwand van het apparaat wordt het vocht opgevangen. Als de spons teveel vocht heeft opgevangen om nog goed te werken, sluit er een klep en gaat er een verwarmingselement branden totdat de spons weer droog is.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.