S Pen afstandsbediening op Note9 gebruiken | Samsung NL

In deze video laten we je zien hoe je de S Pen als afstandsbediening op je Galaxy Note9 kunt gebruiken.

Ontdek welke functies de S Pen heeft en haal het meeste uit jouw Note9.

How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9? How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9?

Welkom!

De nieuwe S Pen is uitgerust met Bluetooth, zodat je hem als afstandsbediening kunt gebruiken.

Om de S Pen-afstandsbediening te activeren, Ga je naar Instellingen.

Tik op Geavanceerde functies, tik vervolgens op de S Pen en S Pen-afstandsbediening.

Laten we het eens proberen!

Wanneer je in de Camera app bent, kun je gemakkelijk foto's nemen zonder een timer in te stellen.

Druk eenmaal op de S Pen-knop om een foto te maken, en druk er twee keer op om te schakelen tussen de camera aan de voorzijde en de camera aan de achterzijde.

Als je media bekijkt of beluistert, kun je een video afspelen of pauzeren door een enkele druk op de S Pen knop.

Een dubbele druk op de S Pen brengt je naar het volgende nummer of video.

In de app Spraakrecorder, kun je een opname afspelen of pauzeren door eenmaal op de S-pen te drukken.

Als je in een presentatie bent kun je met één druk op de knop naar de volgende slide gaan, of ga naar de vorige slide door dubbel te drukken op de S Pen.

Wanneer je in de Galerij bent, brengt één druk op de S-pen je naar de volgende foto en door dubbel te drukken keer je terug naar de vorige.

Je kunt de S Pen knop ook ingedrukt houden.

Om snel een vooraf toegewezen app op te starten zoals de camera of galerij.

Het is ook mogelijk om je scherm te ontgrendelen met de S Pen.

Om deze functie te activeren moet je eerst een veilige schermvergrendeling instellen, zoals een patroon, pin of wachtwoord.

Hierdoor worden alle andere beveiligingsfuncties gedeactiveerd zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning.

Start vervolgens de app Instellingen en tik op Geavanceerde functies.

Tik op S-pen, tik en selecteer vervolgens Ontgrendel met S Pen-afstandsbediening, en dan OK.

Door eenmaal op de S-pen te drukken wordt je scherm nu ontgrendeld en zie je het Start-scherm.

We hopen dat je deze video over het gebruik van jouw Samsung Galaxy Note9 met veel plezier hebt bekeken.

Bekijk onze andere video's of bezoek de Samsung Community om meer te weten te komen over al jouw Samsung producten.