Hoe kan ik automatisch foto’s uploaden die ik met mijn telefoon heb gemaakt?

Je kunt voor het automatisch uploaden van foto’s Samsung Link of Google+ gebruiken. Je foto’s worden dan automatisch geupload, direct nadat je deze met je telefoon hebt geschoten.

Samsung Link
1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Samsung Link'.
2. Log in met je Samsung account.
3. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en ga naar 'Instellingen' → 'Automatisch uploaden'.
4. Schuif de balk bovenaan naast ‘Automatisch uploaden’ naar rechts zodat deze groen kleurt.
5. Selecteer foto’s en/of video’s. Dit hangt af van het type bestand dat je automatisch wilt uploaden.
6. Als je het toestaat dat het synchroniseren ook via je mobiele data mag gebeuren (in plaats van alle via WiFi) schuif je de balk naast ‘Mobiele netwerken gebruiken’ naar rechts.

Google+
Als je een Google+ account hebt ingesteld op je telefoon, kun je je foto’s en video’s ook automatisch uploaden naar de Google+ applicatie.
1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Google+'.
2. Als dit de eerste keer is dat je Google+ opent op je toestel, selecteer je het account waarnaar de foto’s automatisch geupload dienen te worden.
3. Stel de Google+ instellingen in en tik op ‘Volgende’.
4. Selecteer de methode voor automatisch uploaden van foto’s en video’s: via WiFi of via het mobiele netwerk.
5. Tik op ‘Klaar’.
6. Als je de instellingen voor automatisch uploaden ooit wil aanpassen, kun je binnen de Google+ app op de menutoets drukken linksonder op uw toestel. Ga vervolgens naar 'Instellingen' → 'Automatisch uploaden'.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur