Hoe pas ik de kleur en helderheid aan op het Galaxy S9/S9+ scherm?

De aanpasbare weergavemodus van de Galaxy S9 en S9+ optimaliseert automatisch het kleurbereik en de verzadiging en de scherpte van het display. Als je niet van de standaardschermkleur houdt, kun je de schermkleurbalans van het scherm op een eenvoudige manier aanpassen.

De kleurbalans aanpassen

Let op: De kleurbalans kan alleen worden aangepast als de beeldmodus 'Aanpasbaar display' is geactiveerd.

1 Open ‘Instellingen'
2 Tik op 'Beeldscherm'.
Display instellingen
3 Tik op 'Schermmodus'.
schermmodus
4 Selecteer 'Kleurenschema op volledig scherm'.
kleur balans
5 Stel full screen kleuren op het display in naar een koude of warme toon afhankelijk van jouw voorkeur.

Gebruik de geavanceerde opties voor het instellen van iedere waarde van rode, groene en blauwe kleur voor beeldvullende kleurbalans voor een persoonlijke kleurenwaaier,verzadiging en scherpte van het display

kleuren instellen

Hoe voeg ik de helderheidsaanpassing balk toe aan mijn meldingenvenster?

1 Open het meldingenpaneel door de statusbalk naar beneden te slepen.
notificatie scherm openen
2 Sleep het meldingenpaneel naar beneden.
meldingenpaneel
3 Tik op de pijl in de rechterbenedenhoek, naast de balk voor het aanpassen van de helderheid
helderheid
4 Druk op 'Toon controle bovenaan' overschakelen om het te activeren.
helderheid vaspinnen
5 Tik op 'Gereed'
gereed