Hoe verplaats ik muziek van mijn smartphone naar de Gear Fit2?

1. Open de Samsung Gear app op je smartphone.

Gear app

2. Tik op ‘Muziek verz. Naar Gear’.

Nummers verzenden

3. Kies voor ‘Nummers selecteren’ en selecteer handmatig de audiobestanden die je naar de Gear wilt verzenden. Met ‘Automat. Synchroniseren’ kun je het apparaat zo instellen dat onlangs toegevoegde audiobestanden gesynchroniseerd worden met de Gear terwijl de Gear wordt opgeladen.

Selecteer Muziek

4. Kies nu de muziek die je wilt verzenden naar de Gear en tik vervolgens op ‘Done’ rechts bovenin het scherm.

OverTheHorizon

Let op: Wanneer er onvoldoende geheugen beschikbaar is op de Gear terwijl de functie Automatisch synchroniseren is ingeschakeld, worden er bestanden verwijderd die je niet hebt ingesteld als favoriet; in de volgorde oud naar nieuw.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag verder.