Is mijn toestel compatibel met de Gear S2?

In de onderstaande tabellen zie je de compatibel apparaten voor de Gear S2, Gear S, Gear 2, Gear 2 NEO, Gear Fit en Gear 1.

Compatibele Samsung Mobile-apparaten
(o = Ja / x = Nee)

compatibel

tabel

Let op: tablet apparaten bieden momenteel geen ondersteuning voor de Samsung Gear Manager Application.

De voorwaarden voor je mobiele apparaat om je Gear apparaat volledige te kunnen gebruiken via Samsung Gear Manager:
- Voor compatibiliteit met Gear apparaten (Gear1, Gear2, Gear S), Gear-fit: Android OS 4.3 of hoger / RAM-geheugen 1,5 GB of hoger

Compatibele niet-Samsung mobiele apparaten
De voorwaarden voor niet-Samsung mobiele apparaten om je Gear mee te gebruiken: Android Smartphones met Android OS 4.4 of hoger / RAM-geheugen van 1,5 GB of hoger.