Tips voor het onderhoud van je Galaxy Fold

Er zijn verschillende dingen die wij aanbevelen om ervoor te zorgen dat je Galaxy Fold correct functioneert. Bekijk de onderstaande video en volg deze tips om goed voor jouw Fold te zorgen.

Tips voor het onderhoud van je Galaxy Fold Tips voor het onderhoud van je Galaxy Fold

Galaxy Folds beschadigen meestal door verkeerd in- of uitvouwen

Het toestel met beide handen uitvouwen is veiliger dan het scherm met je vinger uit elkaar duwen

Vouw het apparaat niet naar achteren

Zorg ervoor dat je het toestel niet invouwt als er voorwerpen zoals munten of sleutels in zitten

Gebruik enkel een door Samsung goedgekeurde screenprotector en hoesje om je toestel te beschermen

Stel de cameralens niet bloot aan direct zonlicht

de camerasensor kan beschadigd raken

Hoewel de Galaxy Z Fold3 de eerste waterbestendige Fold is

moet je voorzichtig zijn met het blootstellen van je toestel aan water.

Bewaar je toestel niet bij zeer koude of zeer warme temperaturen

Gebruik geen beschadigde of slecht functionerende opladers

SAMSUNG

Opmerking: Als je toestel beschadigd is, neem dan contact op met het Samsung Service Centre voor een officiële reparatie. Wij zullen je graag helpen.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.