Waar zitten de belangrijkste onderdelen van de Galaxy S6 Edge+ (SM G928F)?

voorkant                                                                            achterkant

s6 edge pluss6 edge plus 2

Toets + functie

ond

• Ingedrukt houden om het apparaat in of uit te schakelen.
• Indrukken om het scherm in te schakelen of te vergrendelen.

• Tik op deze toets om de lijst met Recente apps te openen.
• Tik en blijf aanraken om de schermweergave te splitsen.

• Indrukken om het scherm in te schakelen terwijl het scherm is vergrendeld.
• Indrukken om terug te keren naar het startscherm.
• Ingedrukt houden om Google te starten.

• Hierop tikken om terug te keren naar het vorige scherm.

• Indrukken om het volume van het apparaat aan te passen.

Houd er rekening mee
• Bedek het gedeelte met de antenne niet met je handen of andere voorwerpen. Dit kan verbindingsproblemen veroorzaken of ervoor zorgen dat de batterij leegraakt.
• Het gebruik van een door Samsung goedgekeurde schermbeveiliging wordt aanbevolen. Een niet-goedgekeurde schermbeveiliging kan ervoor zorgen dat de sensoren niet correct werken.
• Zorg ervoor dat het aanraakscherm niet in contact komt met water. Het aanraakscherm kan in vochtige omstandigheden of door blootstelling aan water worden beschadigd.
• De kleuren op het gebogen scherm kunnen afwijken afhankelijk van uw kijkpositie.