Wat is de levensduur van de batterij en de opslagcapaciteit van mijn Note9?

Geniet met jouw Note9 van een langere levensduur van de batterij en een grotere opslagcapaciteit.

Levensduur van de batterij

De 4.000mAh batterij is ontworpen om je meer te laten doen. Daar zorgt een batterij voor waar je een hele dag mee doet, dat is 21% meer dan de vorige modellen.

Vergeet de extra batterijen en kabels en concentreer je in plaats daarvan op het optimaal benutten van jouw Note9, of het nu messaging, gaming of multitasking is.

24 uur batterij levensduur

Let op: Gebruik uitsluitend door Samsung goedgekeurde laders, batterijen en kabels om schade aan het apparaat te voorkomen en optimaal te genieten van de prestaties.

Levensduur van de batterij van de S Pen

De Note9 S Pen heeft geen batterij, maar een volledig geïntegreerde Super Condensator.

Het begint draadloos op te laden zodra het in het apparaat is gestoken en duurt slechts ongeveer 40 seconden om volledig op te laden.

Als de batterij volledig is opgeladen, bedraagt de standby-tijd 30 minuten en kan de knop 200 keer worden gebruikt.

Opslagcapaciteit

Geen geheugen meer vrijmaken of je zorgen maken over ruimte. Kies tussen het 128GB en 6GB RAM model of het nog krachtigere 512GB en 8GB RAM model en bewaar al je bestanden en foto's op jouw apparaat.

Als je meer ruimte nodig hebt voor jouw video's en downloads, kan je de opslagcapaciteit van je Note9 via een microSD-kaart met maximaal een halve terabyte (512GB) uitbreiden.

128 GB en 512 GB model

Let op: De werkelijk beschikbare opslagruimte kan per land en model verschillen.