Wat is de functie ‘Negatieve kleuren’ op de Samsung Galaxy S3 en hoe werkt het?

De functie ‘Negatieve kleuren’ op een Samsung Galaxy S3 draait de kleuren van het scherm om - een zwarte achtergrond wordt wit en witte letters worden zwart. Ook de overige kleuren krijgen hun tegengestelde waarde. Deze functionaliteit gebruik je bijvoorbeeld om de leesbaarheid van een toestel te vergroten. Stel deze functionaliteit op twee manieren in.

Methode 1

1 Ga naar ‘Apps’ > ‘Instellingen’.
2 Scroll naar beneden en selecteer ‘Toegankelijkheid’.
3 Activeer ‘Negatieve kleuren’ door in het vakje erachter te tikken.

Methode 2

1 Ga naar ‘Apps’ en dan naar het tabblad ‘Widgets’.
2 Schuif over de apps schermen tot u de ‘Negatieve kleuren’ widget tegenkomt. Tik en houd de ‘Negatieve kleuren’ widget vast. Laat deze vervolgens los op het hoofdscherm.
3 Open de ‘Negatieve kleuren’ widget.
4 Tik op de ‘Negatieve kleuren widget’ om deze te activeren. Tik er weer op om deze te deactiveren.