Wat is Samsung Cloud en hoe gebruik ik het om een back up te maken?

Wat is Samsung Cloud?

Met Samsung Cloud kun je een back-up maken en inhoud op je telefoon herstellen. Met Samsung Cloud hoef je nooit meer bestanden te verliezen. Ook kun je jouw back-up bestanden delen met je nieuwe Samsung Smartphone.

Welke toestellen hebben Samsung Cloud?

Samsung Cloud werd uitgebracht in het najaar van 2016. Het wordt automatisch geïnstalleerd op compatibele toestellen (Samsung Galaxy S7 & S7 Edge) via software-updates. Controleer hier je toestel op de laatste software update.

Hoe maak ik een back-up en herstel ik mijn toestel met Samsung Cloud?

1 Ga naar Apps.
wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken
2 Tik op Instellingen.
wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken
3 Open Samsung Cloud.
wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken
4 Selecteer de gegevens die je wilt synchroniseren voor een back up. Tik op Back-up mijn gegevens.
wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken
5 Vink alle gegevens aan die je wilt meenemen in een back-up. Tik op NU BACK-UP MAKEN.
wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken

Let op: In het menu van Samsung Cloud kies je voor Herstellen om terug te gaan naar de laatste back-up versie.

wat-is-samsung-cloud-en-hoe-gebruik-ik-het-om-een-back-up-te-maken

Ontdek meer mogelijkheden met Samsung Members

Open een Samsung-account en profiteer van toegang tot de Samsung Members-app met de kennis van een insider en 1-op-1-klantenservice.

Begin met een Samsung-account
Samsung Members