Nuttige tips voor Galaxy

Galaxy Z Fold5 en Galaxy Z Flip5

Scharniertechnologie

Nieuwe scharniertechnologie zorgt voor vrijwel spleetloze vouw

Zijaanzicht en schuine weergave van het nieuwe scharnier van de Galaxy Z Flip5 Zijaanzicht en schuine weergave van het nieuwe scharnier van de Galaxy Z Flip5

Tweehandige bediening

Tweehandige bediening voor maximale productiviteit

Een persoon multitasken op de Galaxy Tab S9 Een persoon multitasken op de Galaxy Tab S9

Achtergrond Flip5-coverscherm

Pas het coverscherm van je Galaxy Z Flip5 aan

Vier Galaxy Z Flip5s met aangepaste coverschermen Vier Galaxy Z Flip5s met aangepaste coverschermen

Flip5 FlexCam

Maak een quick-shot selfie met de FlexCam

Galaxy Z Flip5 in Flex-modus met een selfie op het coverscherm Galaxy Z Flip5 in Flex-modus met een selfie op het coverscherm

Galaxy S23 Series

Gum voor object

Verwijder ongewenste objecten van uw foto's

Weergave van icoon Gum voor object. Weergave van icoon Gum voor object.

Expert Raw App

Maak foto's als een professional met Expert RAW

Weergave van het icoon voor de Galaxy Expert Raw App. Weergave van het icoon voor de Galaxy Expert Raw App.

Licht-modus

Beperk uw verwerkingssnelheid voor betere batterijprestaties zodat ze minder warm wordt

Weergave van het icoon Licht-modus met batterijsymbool. Weergave van het icoon Licht-modus met batterijsymbool.

eSIM

Snel en eenvoudig uw telefoon installeren zonder fysieke SIM

Weergave van eSIM-kaart graphics. Weergave van eSIM-kaart graphics.

Galaxy Z Fold4 & Galaxy Z Flip4

Taakbalk

Snel en gemakkelijk updates en status controleren
Weergave van meldingsiconen op de taakbalk. Weergave van meldingsiconen op de taakbalk.

Flex Mode

Maak van uw apparaat een multischerm voor multitasking
Weergave van Galaxy Fold apparaat met multischermweergave. Weergave van Galaxy Fold apparaat met multischermweergave.

Under Display Camera

Ononderbroken genieten van video's of spelletjes op het hele scherm
Weergave van de cameralens van een Galaxy apparaat. Weergave van de cameralens van een Galaxy apparaat.

Galaxy S22 Series

Single take

Leg elk moment vast met deze AI-fotografietool

Weergave van het Galaxy apparaat met afbeelding weergegeven in meerdere schermen. Weergave van het Galaxy apparaat met afbeelding weergegeven in meerdere schermen.

S Pen

Een nieuwe ervaring met Samsung Stylus

Weergave van een Galaxy-apparaat met S Pen. Weergave van een Galaxy-apparaat met S Pen.