Dezvăluie cele mai fine detalii
și un contrast uimitor

Performanță maximă și un control desăvârșit al luminii

Tehnologia Quantum Matrix Pro

Acum îți poți transforma propria casă în sală de teatru sau cinema perfectă.
Tehnologia Quantum Matrix Pro împreună cu inovația Quantum Mini LED oferă o reducere a efectului de 'blooming" și un negru profund prin controlul precis al zonelor de iluminare.

AI upscaling 8K, imagine extraordinară 8K

Procesorul Neo Quantum Pro 8K

Te simți în mijlocul acțiunii, aclamând din tribune, vezi detalii fine, autentice.
Procesorul Neo Quantum Pro 8K dispune de tehnologia avansată 8K AI Upscaling, care utilizează date generate din 16 rețele neurale specializate, pentru a reproduce imaginea la nivel de rezoluție 8K, indiferent de calitatea sursei conținutului.

*Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și de format. Creșterea calității poate să nu se aplice conexiunii PC și Game Mode.

Un miliard de nuanțe precise de culoare

Volum de culoare 100% cu Quantum Dot

Inițiază propria călătorie acum cu Neo QLED din confortul case tale și vezi lumea așa cum este ea, în toate culorile sale infinite.
Datorită particulelor Quantum Dots de dimensiuni nano, vezi tot ceea ce urmărești la un volum de culoare de 100%, chiar și în cele mai luminoase scene.

*100% volum de culoare, măsurat în Movie Mode și cu spațiul de culoare DCI-P3, certificat de VDE.

Nivel de iluminare maxim, detalii ultra fine

Quantum HDR 64x

Descoperă un nivel mai profund de detalii în filmul tău preferat.
Este greu să apreciezi toate detaliile imaginii, mai ales în scenele care conțin, atât zone luminoase, cât și zone întunecate. Tehnologia Quantum HDR 64x oferă performanțe superioare atât pentru tonurile negre cât și pentru cele strălucitoare, astfel încât vezi fiecare detaliu pe care se presupune că trebuie să-l vezi.

*Gama de luminozitate Quantum HDR se bazează pe standarde de testare interne și poate fi modificată în funcție de condițiile de vizionare sau de specificații.